بجز این پیج که گفتم ، اون دختره تابان تو استیج هم گذاشت با کیفیت بهتر کنسرت رو لایو :)) خب این کنسرت لایو خیلی جالب بود برا من چون به تمام شک و شبهاتم پاسخ داد :))) درباره لایو خوندن و ساز زدنش . بجز قسمت اولیه اهنگ محال و یه قسمتایی از اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی ( که اینا هم شک دارم دقیق نمیدونم ) بقیه اهنگا رو لایو میخونه بدون هیچ شک و تردیدی . نفس کم اوردناش سر بعضی از اهنگا کاملا مشخص بود همینطور از ریتم خارج شدنش تو یکی دوتا اهنگ ( چند ثانیه ) و البته تحریرای جدید و فوق العاده زیباش :)) و ویلون هم لایو اجرا میشه چون یه جاهایی که نمیزد مشخص بود قشنگ یا یجا اشتباه زد فک کنم اهنگ پاپ کرن رو یه تیکه کامل معلوم بود . و تمام حرف و حدیثا برا من تموم شد با این کنسرتی که دیدم . درباره اینکه برمیگرده اولش موقع ویلون زدن هم دلیلش هماهنگی با درام هست . اولش رو با اون شروع میکنه بعد برمیگرده . اجرای عادت و همیشگی هم فوق العاده زیبا بود چه تحریرایی میداد سر همیشگی :))) و همینطور حس خوبیه که فوق العاده بود
ولی به نظرم همچنان میتونه کنسرتاش بهتر باشه . اون دو سه تا اهنگ خارجی واقعا حال نمیده و هرچی هم هی توضیح میده من درک نمیکنم چرا باید اونا رو بخونه :)) اهنگای خودشم که اجرا میکنه باز میتونه انتخابای بهتری داشته باشه . مثلا یکاری کن رو چرا نباید اجرا کنه اخه !! چرا از اهنگای داخل ایرانش فقط علامت سوال رو میخونه درحالی که این همه اهنگ تاپ و پرخاطره داره که میتونه بخونه . اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی رو چرا اجرا میکنه اخه :)) اگه قراره شاد کنه کنسرت رو اهنگای ریتمی بهتری داره که رقصی تر هم هستن میتونه اجرا کنه اونارو !! سبب رو هم اجرا نکرد دیشب که همیشه اجرا میکرد و فک کنم سبب هم دیگه اجرا نکنه . در کل جا واسه کار بسیار است هم تو سالنایی که کنسرت میذاره هم انتخاب اهنگاش و ... اما درباره لایو خوندن و ساز زدنش دیگه حرف و حدیثی نموند
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
سبب خیلی وقته اینتروش شده، از اول دیدی کنسرت رو؟ معمولا با اون میاد رو استیج و فقط همون یه تیکه ترجیع بندش رو میخونه
چیزی که من دیدم اینه اگه کنسرت بزرگ باشه لایو اجرا میشه همه چی و بیشتر مایه میذاره، ولی واسه کنسرت های کوچیک بعضی از اهنگا پلی بکن و ویلون هم فقط ادا میاره تو این کنسرتا نمونهش کنسرت یکی دو سال پیش که سیم ویلون هم پاره شده بود ولی شادمهر هم چنان "ویلون میزد" ;-)
اره سبب همیشه اینترو بود تو این چند سال ولی دیشب روز سرد رو بجاش اجرا کرد برا اولین اهنگ . اونم از قسمت ترجیع بندش فقط
اینی که شما میگی رو منم دقت کردم درباره لایو اینا و پاره شدن سیم ارشه و اینا و برا همین دیشب با هندزفری با دقت گوش میدادم
سیم ویلون پاره شد یا اون ارشه تو این ویدیویی که میگی ؟ اگه ارشه رو میگی به نظرم اتفاقا اون پاره شدن ارشه هم یکی از دلایلی هست که میگم میزنه واقعا . چون اگه پاره شه یعنی داره میزنه و وقتی هم بزنه بالاخره یه صدایی ازش در میاد و اون یکی دو ردیف اول حداقل صداش رو میشنون و قاطی میشه همه چی . باز دقیق نمیدونم چجوریه بچه هایی که ویلون زدن بهتر میتونن نظر بدن ولی من پسرعموم ویلون میزنه دیدم از نزدیک و اینجوری فکر میکنم :))) کنسرت هم ازش دارم که موقع ویلون زدن نوازنده ی گیتار بند شادمهر داره ازش فیلم میگیره رو سن موقع اجرای عادت . اگه نزنه دیگه اون نوازنده ی خودش میدونه دیگه و دیوونه نیس که فیلم بگیره ازش . حالا اگه شد اون تیکه رو میبرم اپ میکنم همینجا . بعدشم اخه به قول خودش اینا اهنگای سختی نیستن که بخواد فیلم بازی کنه اخه
ولی درکل همه چی لایو بود دیشب از نوازندگیش تا خوندن و ... فقط نفهمیدم تهش چرا اونجوری رفت نه یه تشکری کرد نه خداحافظی درست حسابی . یهو رفت خیلی سرد
کنسرتشم اتفاقا فکر نکنم زیاد بزرگ بوده باشه تا جایی که من دیدم سالن اینارو ولی اینکه میگی درسته بیشتر مایه میذاره تو کنسرتای بزرگ و بند بزرگتری هم داره
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
این امیر فرشباف تا ریشه شادمهرو نزنه ول کن نیست
باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازه ت تنهات بذارم
دلتنگیامو یادم نیارم
تنهات بذارم
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 193 مهمان ها)