کاش یکی بتونه شادمهرو گول بزنه و ی مصاحبه مفصل ازش بگیره...خیلی بده ک شادمهر از مصاحبه خوشش نمیاد
کاش یکی بتونه شادمهرو گول بزنه و ی مصاحبه مفصل ازش بگیره...خیلی بده ک شادمهر از مصاحبه خوشش نمیاد
کانال رادیو جوان نظرسنجی بهترین اهنگ سال گذاشته خودتون و بقیه رو دعوت کنید بیان به تجربه کن رای بدن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه نسل امروزی بیشتر آهنگ رپ گوش میدند...من نمیگم رپ بده..رپ خوب هم داریم مثل آهنگای یاس ولی اکثر رپای امروزی پر از فحش و جفنگیات... نمونش همین تتلو... من همین امروز تو برنامه نکس وان موزیک ی خواننده رپ ب اسم حصین آهنگ داده بود نظرات مخاطبشو ک خوندم فکر کردم طرف ی آهنگ خونده در حد تقدیر شادمهر! !ولی وقتی پلی کردم نتونستم 1دقیقشو گوش کنم..متاسفانه گوش جوونای امروزی پر شده از جفنگیات خواننده های درپیتی مثل تتلو و حصین و...
سلام دوستان شادمهری من
امیدوارم سال 96 سال شاد و شادمهری داشته باشید
از خدا براتون تن سالم پول زیاد و آرامش میخوام![]()
دیشب کنسرت شادمهر در لندن رو بطور تقریبا کامل از اینستا لایو نگاه کردم یه حس تازه ی خوبی داشت برام.۵ تا اهنگ از البوم تجربه کن خوند.کنسرتش سولد اوت شده بود.بابک سعیدی و رضا شرکت کننده پارسالش همون مو بلنده هم بودن.شادمهر به رضا میگفت همیشه دوست داشتم موهام مثل تو بود بعد فک کن با اون موها تقدیرو میخوندم! خخخخ.به بابک سعیدی هم میگفت ببین منم اینجا جلو شما میخونم دست و پامو گم کردم.وسط اهنگهاش که صحبت میکرد میگفت من خوانندگی رو اصلا دوست ندارم فقط موسیقی رو دوست دارم واسه همین یه سری از اهنگهام مثل پاپ کرن شعر سطحی دارن و بخاطر موسیقیش اجراش میکنم.جالبترین حرفش این بود که میگفت منم تو زندگیم سختی های زیادی کشیدم و الان تو بهترین لحظه زندگیم هستم و همیشه ارزوی این روزها رو داشتم شایدم بخاطر اینه که ازدواج کردم.گفت دیشبم کنسرت بودم گلاسکو اصلن خوش نگذشت ولی مردم لندن ترکوندن.قبل کنسرت هم بابک پیشش بود و باهم کلی گپ زدن.چند روز پیش از بابک راجب شادمهر پرسیدم گفت شادمهر عشقه.حسین تهی ارسلان خواننده اخر بکل کتز بابک سعیدی رضا پهلوانی اینا مهمونای کنسرت لندن بودن .
ویرایش توسط entehaa : 03-20-2017 در ساعت 10:37 AM