صفحه 2020 از 4087 نخستنخست ... 102015201920197020102018201920202021202220302070212025203020 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 20,191 به 20,200 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    این ورژن آهنگ سبب که توی اینستاگرام گذاشته شده کاملش هست؟

نیمه فعال
    شادمهر سر این البوم به حد کافی انتقاد شنید دیگه ادامه راهش تصمیم با خودشه انتقاد بیشتر از این هم به ضرر خودشه هم هوادارا

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    شادمهر سر این البوم به حد کافی انتقاد شنید دیگه ادامه راهش تصمیم با خودشه انتقاد بیشتر از این هم به ضرر خودشه هم هوادارا
    انتقاد نشنیده که قلب ساعتی رو ول میکنه برای آهنگ غرور دوتا ورژن میزنه باید این انتقادها ادامه داشته باشه

4. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    انتقاد نشنیده که قلب ساعتی رو ول میکنه برای آهنگ غرور دوتا ورژن میزنه باید این انتقادها ادامه داشته باشه

باورتون نمیشه .. آدمایی رو میشناسم که میگن آلبومای قبلی شادمهر اصلا در حد تجربه کن نیستن ... همونا باعث شدن که انتقادای ما خنثی بشه

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    باورتون نمیشه .. آدمایی رو میشناسم که میگن آلبومای قبلی شادمهر اصلا در حد تجربه کن نیستن ... همونا باعث شدن که انتقادای ما خنثی بشه
    دقیقا یه عده کم سن و سال مثل طرفدارای اون موجود عجیب غریب
    بالاخره اینقد میگیم تا ببینه

8. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    مهدی ایوبی آبروی فرشباف رو تو اینستا برد...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط worldpic نمایش پست ها
    مهدی ایوبی آبروی فرشباف رو تو اینستا برد...
    چی گفته مگه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    چی گفته مگه
    جواب بیانیه منتشر شده در کانال شادمهر که بوسیله قلیم باف ارسال شده رو داده

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزيز از همون شب اول (چهارم فوریه 2017) كه ماکت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به دستش رسید و اونو یه شبه تنظيم كرد بسيار زياد دوستش داشت، اما نمي دونم تو اين فاصله چه اتفاقاتي افتاد كه طبق صحبتي كه هفته ي گذشته با هم داشتيم متوجه شدم از پخش كار منصرف شده و شخص ایشون با توجه به این که اعتقاد داشت کار بسیار زیباست و نباید تو انتشارش وقفه بيفته از من خواست اونو به یه خواننده ی خوب دیگه واگذار کنم که حیف نشه و تمام مدارک این مکالمه به صورت مکتوب موجوده و اگه بداخلاقی ها و دروغ گویی هاي چند روز اخير ادامه پیدا کنه مجبور می شم علی رغم میل باطنیم منتشرشون کنم که اون وقت حقیقتن روسیاهی می مونه به زغال! بعد از اين گفت و گو، من و ميلاد به عنوان مولف و مالك اثر نمی تونستیم این ترک رو نادیده بگیریم و تصميم گرفتيم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو به احسان عزيز واگذار كنيم و خیلی جالبه که حتا همین دیشب هم که با شادمهر جان صحبت کردم خیلی خوشحال و راضی بود از واگذاری کار به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و از من خواست حاشیه ها رو نادیده بگیرم و کار خودمو بکنم! که البته باز هم مدارکش به صورت مکتوب موجوده!
    شما مخاطبین فهیم بعد از پخش كار با اجرای احسان عزيز متوجه خواهيد شد که اتفاقات و دلایلی که باعث شد شادمهر علی رغم اون همه علاقه از پخش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] منصرف شه هر چه كه بوده فني نبوده و واقعن برام جالبه که در بیانیه ی سرسری و بچه گانه ی منتشر شده که متاسفانه هیچ اسمی هم زیرش نیست و همه ی نویسندگانش پشت اسم کانال شادمهر مخفی شدن، اشاره می شه کار ایرادهایی داشت که توسط سازندگانش برطرف نشد! عزیزان توجه داشته باشید که چیزی که با صدای احسان عزیز می شنوید دقیقن مطابقه با همون ماکت اولی که به شادمهر عزيز دادیم!
    ما به عنوان تيم توليد اثر وظيفه داريم با کار خوب و درست تو این مارکت پیشرفت کنیم نه با توهين و افترا و زيرآب زدن! پس از شما هوادارهای فهیم و دوست داشتنی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] انتظار دارم با فکر و قضاوت درستی که دارین به جاي اينكه تو صفحات من و ميلاد و احسان عزيز دنبال جواب سوالهاتون بگردين برين سراغ دلايل و مسببين اصلي اين اتفاق، اجازه ندین افراد سودجو و خودخواه از احساسات شما به نفع خودشون استفاده کنن!
    من [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اعتراف می کنم که لحظات بسیار دلچسبی رو در کنار شما شادمهریای دوست داشتنی گذروندم و تا ابد هم عاشقتون می مونم حتا اگه دوستم نداشته باشين چون اعتقاد دارم تنها چیزی که تو جهان منتشر مي شه مهربونيه!
    .
    ارادتمند تک تکتون
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایوبی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. کاربر مقابل از worldpic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بره گم شه این مهدی ایوبی
    تو البوم قبل هم برداشت شعر شادمهر رو به 25 بند داد
    شادمهر نباید درپیر حاشیه بشه و خودش رو درگیر یک ده سودجو بکنه
    اینهمه ترانه سرا که از خداشونه باز با شادمهر همکاری بکنن مثل خانم لاریپور، شریف پور و.....
    + خود استاد هم زحمت اهنگسازی و تظیم رو بکشه چون واقعا کارهاش ماندگار میشه وقتی خودش شروع کنه و.........

+ مقایسه شادمهر با احسان هم واقعا خنده دار!!!!!!!!!!

فعال
    آخرش نفهمیدیم ویدئو تنهاییام راست بود یا شایعه؟

صفحه 2020 از 4087 نخستنخست ... 102015201920197020102018201920202021202220302070212025203020 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 134 مهمان ها)

1. MaMaTiR،
  2. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع