این ورژن آهنگ سبب که توی اینستاگرام گذاشته شده کاملش هست؟
این ورژن آهنگ سبب که توی اینستاگرام گذاشته شده کاملش هست؟
شادمهر سر این البوم به حد کافی انتقاد شنید دیگه ادامه راهش تصمیم با خودشه انتقاد بیشتر از این هم به ضرر خودشه هم هوادارا
مهدی ایوبی آبروی فرشباف رو تو اینستا برد...
جواب بیانیه منتشر شده در کانال شادمهر که بوسیله قلیم باف ارسال شده رو داده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزيز از همون شب اول (چهارم فوریه 2017) كه ماکت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به دستش رسید و اونو یه شبه تنظيم كرد بسيار زياد دوستش داشت، اما نمي دونم تو اين فاصله چه اتفاقاتي افتاد كه طبق صحبتي كه هفته ي گذشته با هم داشتيم متوجه شدم از پخش كار منصرف شده و شخص ایشون با توجه به این که اعتقاد داشت کار بسیار زیباست و نباید تو انتشارش وقفه بيفته از من خواست اونو به یه خواننده ی خوب دیگه واگذار کنم که حیف نشه و تمام مدارک این مکالمه به صورت مکتوب موجوده و اگه بداخلاقی ها و دروغ گویی هاي چند روز اخير ادامه پیدا کنه مجبور می شم علی رغم میل باطنیم منتشرشون کنم که اون وقت حقیقتن روسیاهی می مونه به زغال! بعد از اين گفت و گو، من و ميلاد به عنوان مولف و مالك اثر نمی تونستیم این ترک رو نادیده بگیریم و تصميم گرفتيم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو به احسان عزيز واگذار كنيم و خیلی جالبه که حتا همین دیشب هم که با شادمهر جان صحبت کردم خیلی خوشحال و راضی بود از واگذاری کار به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و از من خواست حاشیه ها رو نادیده بگیرم و کار خودمو بکنم! که البته باز هم مدارکش به صورت مکتوب موجوده!
شما مخاطبین فهیم بعد از پخش كار با اجرای احسان عزيز متوجه خواهيد شد که اتفاقات و دلایلی که باعث شد شادمهر علی رغم اون همه علاقه از پخش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] منصرف شه هر چه كه بوده فني نبوده و واقعن برام جالبه که در بیانیه ی سرسری و بچه گانه ی منتشر شده که متاسفانه هیچ اسمی هم زیرش نیست و همه ی نویسندگانش پشت اسم کانال شادمهر مخفی شدن، اشاره می شه کار ایرادهایی داشت که توسط سازندگانش برطرف نشد! عزیزان توجه داشته باشید که چیزی که با صدای احسان عزیز می شنوید دقیقن مطابقه با همون ماکت اولی که به شادمهر عزيز دادیم!
ما به عنوان تيم توليد اثر وظيفه داريم با کار خوب و درست تو این مارکت پیشرفت کنیم نه با توهين و افترا و زيرآب زدن! پس از شما هوادارهای فهیم و دوست داشتنی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] انتظار دارم با فکر و قضاوت درستی که دارین به جاي اينكه تو صفحات من و ميلاد و احسان عزيز دنبال جواب سوالهاتون بگردين برين سراغ دلايل و مسببين اصلي اين اتفاق، اجازه ندین افراد سودجو و خودخواه از احساسات شما به نفع خودشون استفاده کنن!
من [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اعتراف می کنم که لحظات بسیار دلچسبی رو در کنار شما شادمهریای دوست داشتنی گذروندم و تا ابد هم عاشقتون می مونم حتا اگه دوستم نداشته باشين چون اعتقاد دارم تنها چیزی که تو جهان منتشر مي شه مهربونيه!
.
ارادتمند تک تکتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایوبی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره گم شه این مهدی ایوبی
تو البوم قبل هم برداشت شعر شادمهر رو به 25 بند داد
شادمهر نباید درپیر حاشیه بشه و خودش رو درگیر یک ده سودجو بکنه
اینهمه ترانه سرا که از خداشونه باز با شادمهر همکاری بکنن مثل خانم لاریپور، شریف پور و.....
+ خود استاد هم زحمت اهنگسازی و تظیم رو بکشه چون واقعا کارهاش ماندگار میشه وقتی خودش شروع کنه و.........
+ مقایسه شادمهر با احسان هم واقعا خنده دار!!!!!!!!!!
آخرش نفهمیدیم ویدئو تنهاییام راست بود یا شایعه؟