نوشته اصلی توسط
sibiloo
بازم اهنگ اومد و داستانای تکراری :)))))
یعنی یادم نمیاد یه اهنگ از شادمهر اومده باشه حرف و حدیث توش نباشه
من مدیر انجمن سایت شادمهر ماندگار بودم . از همون روزای اول نسل شادمهر هم عضوش بودم . همه نظرا بعد از همه ی اهنگا رو یادمه . هیچوقت یادم نمیره چقد فحش و بد و بیراه میدادن بعد از اهنگای همون البوم طرفدار و تقدیر . البومایی که الان شدن بهترین البوم ها :))))))) بعد از اینده یه نفر نبود که راضی باشه ، بعد از حالم عوض میشه همینطور . جالبیش سبب و رسیدی هست که الان همه اونجوری اهنگ میخوان . یعنی فحش و بد و بیراه نبود که میدادن به شادمهر که این اهنگا چیه دیگه دادی ، شادمهر تموم شده و این حرفا :)))))) انقد انتقاد از سبب زیاد بود که یادمه حتی اون حمید عسکری دوزاری هم به پیروی از هوادارای شادمهر اون اهنگ رو مسخره میکرد :)))))))))) همه از صدای خود شادمهر شاکی بودن . از بعد البوم دهاتی و مسافر یادمه هر اهنگی که اومد گفتن شادمهر تموم شده و صداش عوض شده و این حرفا :))) بعد نکته جالب تر قضیه اینه که فرشباف تو تمام این سال ها هم بوده و همین کارای الان رو میکرد :)))))))))))))
والا این جوی که الان درست شده قبل از پخش کار اون رو میکوبن از تعریفای الکی و به به و چه چه کردنای الکی که تو پیجش میکنن هم رو مخ تره
خدایی این اهنگ قلب من تنظیمش دیگه چجوری باید میبود ( تو سبک خودش ) که راضی میشدید !!!!!!
مشکل کار از نظر من فقط ترانه کوتاهش هست
لحن خوندن شادمهر دیگه از این بهتر مگه میشد باشه ؟!!
" قلب من عمدا اسمتو لو داد "
چجوری میتونید حال نکنید با این تیکه :)))
قطعا قلب من بهترین اهنگ شادمهر نیست . نه این اهنگ نه کل البوم تجربه کن . ولی از بعضی کارایی که خود شادمهر هم ساخته بهتر بودن بعضی از این کارا
یکی از ارزوهام اینه که یه کاری رو همینا تنظیم کنن . بعد تو کاور اهنگ بزنه اهنگ و تنظیم از شادمهر . بعد همه بیان تعریف کنن بعد شادمهر بگه این اهنگم من نساخته بودم :))) همونجوری که برا البوم تجریه کن چنتا دمو اومد همه میگفتن ( تو همین سایت ) این خود شادمهره بعد که اومد دیدن شادمهر نیست شروع کردن کوبیدن :)) بخدا بیخود درگیر اسامی شدید . سعید زمانی قطعا از بهترین تنظیم کننده های این چند سال اخیر بوده . ارش محرابی نمیگم بهترین ترانه سرای ایرانه ولی اونقدری هم که میگن بد نیست . ترانه های قابل دفاعی داشته تو این چند سال . شادمهر زندگیش عوض شده . شرایط هم عوض شده . این به معنی تموم شدن شادمهر نیست ولی ممکنه اون چیزایی که قبلا ازش شنیدیم رو تو یه سبک دیگه و یجور دیگه بشنویم و با یه اهنگای دیگه ای حال کنه و پخش کنه