صفحه 2096 از 4087 نخستنخست ... 109615961996204620862094209520962097209821062146219625963096 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 20,951 به 20,960 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    هزار و یک شب من پر از صدای تو بود

گریه هر شب من فقط برای تو بود

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط miladina نمایش پست ها
    مسافرِ خسته ی من بارِ سفر رو بسته بود ...

3. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عجیب امْا واقعی شادمهر عزیز بهداد کاموری مدیر برنامه های خودش و در اینستاگرام آنفالو کرد...������

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    بازم اهنگ اومد و داستانای تکراری :)))))
    یعنی یادم نمیاد یه اهنگ از شادمهر اومده باشه حرف و حدیث توش نباشه
    من مدیر انجمن سایت شادمهر ماندگار بودم . از همون روزای اول نسل شادمهر هم عضوش بودم . همه نظرا بعد از همه ی اهنگا رو یادمه . هیچوقت یادم نمیره چقد فحش و بد و بیراه میدادن بعد از اهنگای همون البوم طرفدار و تقدیر . البومایی که الان شدن بهترین البوم ها :))))))) بعد از اینده یه نفر نبود که راضی باشه ، بعد از حالم عوض میشه همینطور . جالبیش سبب و رسیدی هست که الان همه اونجوری اهنگ میخوان . یعنی فحش و بد و بیراه نبود که میدادن به شادمهر که این اهنگا چیه دیگه دادی ، شادمهر تموم شده و این حرفا :)))))) انقد انتقاد از سبب زیاد بود که یادمه حتی اون حمید عسکری دوزاری هم به پیروی از هوادارای شادمهر اون اهنگ رو مسخره میکرد :)))))))))) همه از صدای خود شادمهر شاکی بودن . از بعد البوم دهاتی و مسافر یادمه هر اهنگی که اومد گفتن شادمهر تموم شده و صداش عوض شده و این حرفا :))) بعد نکته جالب تر قضیه اینه که فرشباف تو تمام این سال ها هم بوده و همین کارای الان رو میکرد :)))))))))))))

والا این جوی که الان درست شده قبل از پخش کار اون رو میکوبن از تعریفای الکی و به به و چه چه کردنای الکی که تو پیجش میکنن هم رو مخ تره
    خدایی این اهنگ قلب من تنظیمش دیگه چجوری باید میبود ( تو سبک خودش ) که راضی میشدید !!!!!!
    مشکل کار از نظر من فقط ترانه کوتاهش هست
    لحن خوندن شادمهر دیگه از این بهتر مگه میشد باشه ؟!!
    " قلب من عمدا اسمتو لو داد "
    چجوری میتونید حال نکنید با این تیکه :)))

قطعا قلب من بهترین اهنگ شادمهر نیست . نه این اهنگ نه کل البوم تجربه کن . ولی از بعضی کارایی که خود شادمهر هم ساخته بهتر بودن بعضی از این کارا

یکی از ارزوهام اینه که یه کاری رو همینا تنظیم کنن . بعد تو کاور اهنگ بزنه اهنگ و تنظیم از شادمهر . بعد همه بیان تعریف کنن بعد شادمهر بگه این اهنگم من نساخته بودم :))) همونجوری که برا البوم تجریه کن چنتا دمو اومد همه میگفتن ( تو همین سایت ) این خود شادمهره بعد که اومد دیدن شادمهر نیست شروع کردن کوبیدن :)) بخدا بیخود درگیر اسامی شدید . سعید زمانی قطعا از بهترین تنظیم کننده های این چند سال اخیر بوده . ارش محرابی نمیگم بهترین ترانه سرای ایرانه ولی اونقدری هم که میگن بد نیست . ترانه های قابل دفاعی داشته تو این چند سال . شادمهر زندگیش عوض شده . شرایط هم عوض شده . این به معنی تموم شدن شادمهر نیست ولی ممکنه اون چیزایی که قبلا ازش شنیدیم رو تو یه سبک دیگه و یجور دیگه بشنویم و با یه اهنگای دیگه ای حال کنه و پخش کنه
    کاملا با همه ی حرفات موافقم،،موقع سبب و مشکوکم همین حرفا بود...عالی بود پیامت،خودم میخواستم همچین پیامی بنویسم ولی حسش نبود،،دمت گرم

نیمه فعال
    می گذرم از شب و باور می کنم که تموم قصه ها پر از غمه
    باز دوباره جای زخم بی کسی روی قلبم چشم به راه مرحمه
    می گذرم از توکه اون غریبه ای
    اون که تنهاییمو زیر پا گذاشت
    آینه ی قدیمیمو شکستن
    تا ابد دل منو تنها گذاشت

7. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    عجیب امْا واقعی شادمهر عزیز بهداد کاموری مدیر برنامه های خودش و در اینستاگرام آنفالو کرد...������
    فک کنم مهدی ایوبی رو هم بلاک کرده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    فک کنم مهدی ایوبی رو هم بلاک کرده
    کاش فرشباف را هم کلا از زندگیش شیفت دلیت کنه

فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها

Fariba

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Sabab

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Doori o Pashimani

Talafi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Shame Ghariban [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Adam o Havva

لطفا در صورت امکان مجددا لینک دانلود آلبوم هارو بذارین
    ممنون

12. کاربر مقابل از RAHAM عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بی تو
    مثلِ همیشه ام

یه دیونه
    که میخونه

صفحه 2096 از 4087 نخستنخست ... 109615961996204620862094209520962097209821062146219625963096 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع