صفحه 2108 از 4087 نخستنخست ... 110816082008205820982106210721082109211021182158220826083108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21,071 به 21,080 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    سعید زمانی یجورایی در تنظیم دنباله رو علیرضا افکاریه و خودشم گفته که خودش رو مدیون علیرضا افکاری میدونه الانم افکاری اکثرا ملودیهاشو میده زمانی تنظیم میکنه بنظر منم زمانی یه تنظیم کننده تمام عیار نیست ولی استانداردهای خودش رو داره و قابل تایید بزرگان هست.
    ارش محرابی بدون شک یک پدیدست چندتا ترانه شاهکار در البوم اخر یراحی.ادامه میدمت.تکرارم نکن.تجربه کن.روز سرد
    ترانه های البوم تصویر اگه به همین زیبایی باشه از نظر ترانه من راضی ام

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    سعید زمانی یجورایی در تنظیم دنباله رو علیرضا افکاریه و خودشم گفته که خودش رو مدیون علیرضا افکاری میدونه الانم افکاری اکثرا ملودیهاشو میده زمانی تنظیم میکنه بنظر منم زمانی یه تنظیم کننده تمام عیار نیست ولی استانداردهای خودش رو داره و قابل تایید بزرگان هست.
    ارش محرابی بدون شک یک پدیدست چندتا ترانه شاهکار در البوم اخر یراحی.ادامه میدمت.تکرارم نکن.تجربه کن.روز سرد
    خوب هستن هر دو در حد 2 ترک تو البوم نه فول
    بیشتر از این مفت هم نمی ارزن

فعال
    فعلا ک با ترانه قلب من رسما ریده آقای محرابی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    خوب هستن هر دو در حد 2 ترک تو البوم نه فول
    بیشتر از این مفت هم نمی ارزن
    کاملا موافقم

نیمه فعال
    واقعا سعید زمانی مدیون علیرضا افکاریه ... اگه ملودی هاشو نمیداد سعید زمانی تنظیم کنه کسی اونو نمیشناخت ... تنظیمای افکاری خیلی خیلی بهتر از سعید زمانیه اما سعید زمانی تو تیم تجربه کن از همه استانداردتره ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    تجربه خوبی هم در زمینه سازهای بادی داره...حالا شاید کم کم رو کنه

آقا یه سوال...شما آهنگای خارجی را از کجا دانلود میکنید؟؟؟ دنبال یه سایت خوب میگردم.
    اگه اینجا بگم امیر منو میندازه بیرون

پیغام خصوصی ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    در خوب بودن نامداری و بهادری شکی نیست ( حداقل تو همکاریاشون با یراحی )
    ولی اخه فدات شم این چه مقایسه ای هست !!!!!!!!!
    یه اهنگ ریتمی با یه اهنگ اروم چرا باید مقایسه شه اخه
    این اهنگ جدید رو مثلا با اشوب همین یراحی مقایسه کن که اونم بهادری هست !!!
    یه سر و گردن بالاتره این اهنگ جدید نسبت به اشوب
    مث خواب میمونه این لحظه ها ...
    از اینجا به بعدش رو گوش کن
    خدایی منم تو اون تیم تجربه کن از پویان به شدت بدم میاد ولی ملودی و تنظیم دیگه الان باید چجوری میبود که قشنگ تر از این در بیاد برا این سبک اهنگ ؟!!!
    چه تحریرایی ، چه صدایی ...
    ( از نظر من ) یراحی با اختلاف بهترین خواننده داخلیه ، با اختلاف زیاد :)))
    کاش میشد با شادمهر همکاری میکرد

ما شادمهر رو میگیم دیگه انگیزه نداره و نفهمه و بیخیال شده و اهنگارو میده اینا بسازن ، دیگه یراحی که اهنگساز هم بوده از اول و اتفاقا اهنگ های خوبی هم داشته رو هم میشه بگیم که بی انگیزست و ... ؟ میشه اونم بندازیم گردن فرشباف ؟ تازه مدیر برنامه یراحی فکر کنم عبدی هست نه فرشباف که این همکاری های اینم میندازید گردن فرشباف !!!

یچیزم بگم
    اون دوستمون چند صفحه قبل گفت شادمهر گفته تیم تجربه کن انگیزه ی من واسه خوندنن
    من دیدم ویدیو اون کنسرت رو
    گفت من اصلا علاقه ای به خوندن ندارم ولی به عشق شما هوادارا میخونم و قبلا هم گفتم خوندن رو دوست ندارم و فقط و فقط انگیزه من واسه خوندن شما مردم هستید
    من خودم ترانه سراام و با فرشباف همکاری داشتم ... فرشباف رو از نزدیک میشناسم ... الان 3 سالیه با هم کار نکردیم و دیگه نمیدونم داره چه غلطی میکنه آدم مغروریه ... فرشباف واسه یراحی همون حکمی رو داره که واسه شادمهر داره و عبدی هم واسه یراحی همون حکمی رو داره که بهداد کاموری واسه شادمهر داره ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    فعلا ک با ترانه قلب من رسما ریده آقای محرابی
    یادمه زمان حالم عوض میشه و اینده هم خیلیا از ترانه ایراد گرفتن ولی از نظر من ترانه هم مثل تنظیم و ملودی نیاز به نواوری و واژه های جدید داره تا کی از اغوش و عشق و چشمای ناز باید استفاده کرد همین جمله عشقای قبل از تو سوتفاهم بود اون زمون کلی ازش ایراد گرفتن ولی الان شده تیکه کلام تو فضای مجازی خوشبختانه شادمهرم میدونه ترانه باید تازه باشه
    ترجیع بند قلب من بنظر من باتوجه به اینکه ارش محرابی رو ملودی نوشته و این کار اسونی نیست با توجه به فضای اهنگ عالیه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من خودم ترانه سراام و با فرشباف همکاری داشتم ... فرشباف رو از نزدیک میشناسم ... الان 3 سالیه با هم کار نکردیم و دیگه نمیدونم داره چه غلطی میکنه آدم مغروریه ... فرشباف واسه یراحی همون حکمی رو داره که واسه شادمهر داره و عبدی هم واسه یراحی همون حکمی رو داره که بهداد کاموری واسه شادمهر داره ...
    برات ارزوی موفقیت دارم عزیز
    فرشباف از کِی با شادمهر و یراحی همکاری میکنه ؟ میشه بگید چن ساله ؟
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    یادمه زمان حالم عوض میشه و اینده هم خیلیا از ترانه ایراد گرفتن ولی از نظر من ترانه هم مثل تنظیم و ملودی نیاز به نواوری و واژه های جدید داره تا کی از اغوش و عشق و چشمای ناز باید استفاده کرد همین جمله عشقای قبل از تو سوتفاهم بود اون زمون کلی ازش ایراد گرفتن ولی الان شده تیکه کلام تو فضای مجازی خوشبختانه شادمهرم میدونه ترانه باید تازه باشه
    ترجیع بند قلب من بنظر من باتوجه به اینکه ارش محرابی رو ملودی نوشته و این کار اسونی نیست با توجه به فضای اهنگ عالیه
    ترانه حالم عوض میشه فوق العادست..اصلا قابل مقایسه با قلب من نیست...تو 2بیت ترانه آبکی را با حالم عوض میشه مقایسه میکنی

صفحه 2108 از 4087 نخستنخست ... 110816082008205820982106210721082109211021182158220826083108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 188 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 187 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع