تحلیل جالبیه .. اما من با اینکه عاشق صداشم اما حاضرم برای ابی و داریوش و معین و .... آهنگ بسازه و دیگه هیچوقت نخونه اما آهنگای این تیم ضعیف رو با اون صدا و تحریرای استثناییش نخونه ..واقعا حیفه صداشه ...با اینکه خیلی خیلی دلم واسه صداش تنگ میشه اما یا باید برترین باقی بمونه یا کلا نمونه ...
حالا واقعا تصمیم شادمهر رو به انتقادات طرفدارا ربط دادن؟؟؟ اولا ما که به هنر شادمهر ایرادی نگرفتیم که هیچ بلکه همش تعریف و تمجید بوده ما با انتقاداتمون بردیمش بالا یعنی گفتیم هیشکی نمیتونه مثل تو آهنگ بسازه و به نظر من بیشتر شبیهه تعریف و تمجیده تا انتقاد ، یعنی اگه میگفتیم خودت هیچی از آهنگسازی بارتنیست و همیشه بده اینا واست بسازن تعریف میشد؟؟ ما فقط از تیمش انتقاد کردیم و از تصمیمیش برای تسلیم شدن مقابل این تیم که چرا مثلا قلب ساعتی رو به خاطر دستور این آقایون نخوندی ... من از وقتی که یادمه همش ازش انتقاد شده ، دیگه اینقدرام بی جنبه نیست وگرنه خیلی وقت پیش موسیقی رو میبوسی دو میذاشت کنار .... و احمقم نیست ..خودش میدونه که ما صلاحشو میخوایم
این شادمهر بخاطر موسیقی از کشور خودش رفت...
پس نمی تونه برای همین خداحافظی کنه...
میخوووونم بخدا می خونم از چشمای پاک....
ویرایش توسط worldpic : 09-19-2017 در ساعت 08:10 PM
من مطمئنم شادمهر از تصمیمش منصرف میشه
چرا همیشه دوست دارین قضیه رو پیچیده کنین اقا جان خیلی سادست شادمهر چند ساله بیخیاله تنظیم و تقریبا اهنگسازی شده و داشت با بقیه کار میکرد الانم میبینه این کار هوادارارو زیاد راضی نمیکنه شاید ته دلش خودشم زیاد راضی نیست در نتیجه تصمیم گرفته دیگه البوم نده از یه طرفم سود البوم فقط در کنسرتهاست که با سالی یکی دوتا اهنگ هم واسه ادمی مثل شادمهر این درامد سرجاش هست
کاش لااقل سالی 3.4تا تک آهنگ بده نه دوسالی ی آهنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو دوره...
نگو دیره...
نگو این قصه دلگیره..
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)