سلام دوستان.
من مدت خیلی زیادیه این تاپیک رو دنبال میکنم.از دوستان هم اکانت entehaa رو میشناسم. و البته parsa8
من از فروم شادمهر فنس و از بدو ساخت نسل شادمهر اونجا بودم که البته بخاطر تعصب های بیشمار گروه نسل اومدم بیرون .اکانتم Reza.M توی فرومشون بود .
اما خب از انتقاد های بیشمار اینجا هم آدم حالش بد میشه.
افسردگی و زدگی شادمهر محرز هست.اینکه اشتیاق گرفت که آلبوم بده فرشباف بود.حالا هم اعلام میکنه آخرین آلبوم یا میخوام دوباره کنار بکشم رفتارهای پر از انتقاد شما بی تاثیر نیست.
قبول کنید شادمهر همون آدمیه که با خصوصیات اخلاقیش با صفاریان کار کرد و باهاش ادامه دادیم.و الان با این گروهه....یه روز شیدا شفیعی ... یه روز محمد ناهیدی .. یه روز مونا ... شادمهر با هرکاری راحته.باهاش کار میکنه....قبول کنیم اینو ...بلاخره چیزهای هم مثبتی هم داشته همکاریش با این گروه ...اشتیاق دوباره مهمترین قضیه هست...افسردگی مسیله خیلی مهمیه.نمیخوام اینو خیلی گنده بکنم.اما واقعیت مهمیه...سفیدی شدید هم در اون دوره فرود هم نشون مهمیه...
منم قلب من رو کمتر از ده بار گوش دادم ولی خب اینم در نظر بگیرین به اقتضای سنم موسیقی هم کمتر میشنوم چون درگیری های خاص خودمون رو داریم....
پس خواهشن اینقد انتقاد نکنید بدون اینکه حتی آهنگو بشنوید.
کاملن برام قابل درکه چون امیر فرشباف هم یکی مثه خودمون بود و حالا به اینجا رسیده حسادت خیلی از شادمهری ها رو برمی انگیزه . ولی این همه انتقاد حال خودمون رو هم خراب میکنه....
همیشه میگم زندگی ادامه داره....
پس اوقات خوب رو با این انتقادای شدید خراب نکنید.شادمهر هم یه انسانه...با اخلاق و رفتارهای خاص ... و شاید اشتباهات ...غیر اجتماعی بودن
موفق باشید
حسادت به گلیم باف
عجب جوکی
اخه چه خریه حسادت کنیم بهش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببینید تا باز حس شادمهری پیدا کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواز و موسیقی متن شادمهر عقیلی
همین جمله دیوونه میکنه آدمو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 198 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 198 مهمان ها)