یه عده طرفدار گلیم باف حاضرن شادمهر و ببرن زیر سوال تا اون گروه بی همه چیز رو بیارن بالا
یه عده طرفدار گلیم باف حاضرن شادمهر و ببرن زیر سوال تا اون گروه بی همه چیز رو بیارن بالا
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]استاد چرا دیگه با شادمهر همکاری نمیکنید؟؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از عوامل چسبنده ی ایشان بپرسید. شاید به جواب برسید
شما وقتی یه نوازندگی دلی رو یه تنظیم جداگانه میدونی و میگی رفته تو آرشیو پس بهتره با همین طرز فکرای خودتون راحت باشین ما طرفدار 20 سال قدمت شادمهریم همه جوره هم پشتش بودیم چه روزای توی ایران چه نوسانهای بعد از رفتنش مثل بیا اینجا شیلا بغض چه الان . طرفدار واقعی همیشه پشت هنرمندشه و فهمشو نمیبره زیر سوال کاری که شما میکنی یعنی شادمهر نمیفهمه داره چه أهنگهایی میخونه و شما میفهمید😄
و در آخر برای هزارمین بار چه گلیم باف چه خوشزبان چه هر کس مدیریت شادمهر باشه فعلا شادمهر زیاد رو مود آهنگسازی نیست حالا هی فکر کنین شادمهر داره التماس میکنه که خودش بسازه فرشباف نمیذاره
من با طرز تفکرم راحتم این شمایید که هی از من نقل میگیرید جواب میدید
بعد معلوم میشه نوازندگی دلی بهتره یا دینگ دینگ سعید زمانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای شادمهر در مورد تنظیم آهنگ ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست من ... منم مخالف تیم تجربه کن هستم ... چون شادمهر رو خیلی سرتر از اونا میدونم و به عشق نواندگی و آهنگسازی و تنظیم خودش آهنگاشو گوش میکنم اما بی انصافیه اگه بخوایم بگیم سعید زمانی تنظیم کننده بدیه ... درسته به هومن نامداری و بهروز صفاریان و سیروان و علیرضاافکاری و .... نمیرسه اما تو همسطح های خودش جزو بهترینهاست اما زمانی میتونه بهترین بودنش رو نشون بده که با هنرمندایی پایین تر از سطح خودش یا حداقل همسطح خودش همکاری کنه نه با کسی که پله ها بالاتر از خودشه و خیلی مونده بهش برسه .. من مخالفتمو اعلام کردم و اعلام هم میکنم اما سعید زمانی درسته ترنس و هووس و تند رو خوب تنظیم نمکینه اما تو زمینه تنظیمهای اسلو و اروم کارش خیلی خوبه فقط سطحش از شادمهر خیلی پایینتره وگرنه من تو رده خودش در مقایسه با امثال میلاد هاشمی ها قبولش دارم
عزیزه من .. ما هم میگیم شادمهر تو مود آهنگسازی و تنظیم نیست وگرنه فرشباف که هیچ گنده تر از اوناشم نمیتونستن واسش تصمیم بگیرن اما ما حرفمون اینه که میتونست شادمهر رو بیاره تو مود و بهش انرژی و انگیزه بده و تشویقش کنه خودش کاراشو انجام بده یا حداقل تنظیم کننده های بهتری به شادمهر معرفی کنه نه میلاد هاشمی یا حتی سعید زمانی که بهتره ... مگه قحطیه تنظیم کننده است؟ چرا اونموقع که آرون آهنگ معروف رو تنظیم کرد من مخالفتی نکردم؟ یا چرا وقتی حسین قربانپور آهنگ رابطه رو ساخت و شادمهر خودش تنظیم کرد بازم اعتراضی نکردم یا چرا روح سبز رو که کلا کار خودش نیست دوست دارم ؟ یا همین آهنگ تجربه کن رو تو آلبومش دوست دارم ... چرا میلاد هاشمی این آهنگ شهاب تیام رو قشنگ تر از آهنگای شادمهر تنظیم کرده یا چرا سعید زمانی آهنگای علیرضاافکاری رو بهتر از آهنگای وحید پویان برای شادمهر تنظیم میکنه .. چرا تموم وجودشونو برای بهتر شدن آثار شادمهر نمیزارن .... مگه شادمهر هنرمند کوچیکیه؟ کسی که خودش استاد آهنگسازی و تنظیمه و چون تو مود نبوده به فرشباف اعتماد کرده نباید جواب این اعتمادشو اینطوری بده ...
حرف من اینه وگرنه ..
در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 143 مهمان ها)