اگه شادمهر همون شادمهر سابق بود البوم تجربه کن دو ترک بیشتر ازش منتشر نمیکرد
یکی تجربه کن یکی تنهاییام
اگه البوم جدید هم بخواد مثل تجربه کن باشه
باید فاتحه شادمهرو بخونیم
باید خودشو از گروه جدا کنه
البته با این گروه هم میتونه شاهکار بده ولی از هر ده تا اهنگ یه شاهکار میاد بیرون
ولی اگه این گروه کنار بره هر اهنگ مساوی با یه شاهکار
مثل قدیما
ویرایش توسط Hosein333 : 11-15-2017 در ساعت 09:11 PM
آقا ما بیسواد شما که حتما متخصصی که میدونی این آهنگا فوق العاده بودن و حتما دلیل علمی داری .. بعدشم من میگم موسیقی سلیقه است و به نظرتون احترام گذاشتم و نگفتم شما اشتباه میکنی اما اگه اینکه ما میگیم آهنگش بد بود بی احترامی به نظر شماست پس این شمایی که به نظر ما احترام نمیزاری و میگی آهنگش خوب بود ...
سلیقه باعث میشه آدم از بعضی آهنگا خوشش بیاد و از بعضیا بدش بیاد ولی اگه من یا امثال من میگیم غرور ضعیف بود واسه اینه که اصلا سبک شادمهر نیست و مثل این میمونه که همایون شجریان بیاد سبک دیسکو بخونه .. هر کسی با یه آثار خاصی مطرح شدن و شده شناسنامشون و به خاطر همون آثار طرفدار پیدا کردن و اگه قراره تغییر کنن طرفداراشونم تغییر میکنن و اگه این رویه رو ادامه بده اون کسی که ضرر میکنه من نیستم خود شادمهره و منم به خاطر اینکه طرفدار قدیمی و متعصبشم دوست ندارم افت شادمهر رو ببینم و دوست دارم همیشه تو اوج باشه وگرنه به من ربطی نداره نهایتش اینه که گوش نمیکنم و تمام نقد ها واسه عشق و علاقه است نه کینه و کدورت .. ما چشمامون رو نبستیم و هر جا انتقاد سازنده لازم باشه میکنیم و الکی و صرفا به خاطر اینکه فقط اسم خواننده فلان آهنگ شادمهره و یا مثلا تو یه آهنگش دیگه فقط سرفه کرده به به و چه چه نمیکنیم و دوست داریم به جای پسرفت پیشرفت کنه ... هنرمندا بدون طرفدارشون یه ادم معمولی بیشتر نیستن ..
اگه غرور ضعیفه و در حد و سبک شادمهر نیست پس شیلا و بغض و انگیزه و بیا اینجا و ....هم سبک شادمهر و در حد شادمهر نیست( مقایسه نکردم مثال زدم )
مشکل اینجاس که هنوز شادمهرو نشناختیم شادمهر هروز صبح که بیدار میشه یه ادم دیگست( تو موسیقی). یادمه اون زمون که سروش دادخواه با شادمهر نزدیک بود بهم میگفت شادمهر کلا تو موسیقی با یه چیزای دیگه حال میکنه بیشتر بخاطر مخاطباش یه سری اهنگهارو میسازه
این واقعیتی هست که باعث شده مجذوب این هنرمند بشم و یه سری ها هم باید باهاش کنار بیان اونم اینه که شادمهر غیر قابل پیش بینی هست
تو این اسمهایی که آوردی من بغض و بیا اینجارو دوستنداشتم اما اون دوتای دیگه خوب بودن .. اگه شما یه مسیری رو انتخاب کنی که بیفتی تو چاه خودت مقصری اما اگه تو رو هول بدن و بندازن تو چاه خیلی باهاش فرق میکنه .. شادمهر میخواسته آهنگی تو سبک بغض بسازه و خودشو محک بزنه اما نخواسته آهنگی تو سبک قلب من بسازه تا خودشو محک بزنه مطمئن باش آهنگسازی شادمهر تو سبک شیش و هشت حرف نداره . اصلا اولین خواننده موسیقی پاپ داخل ایران در بعد از انقلاب بود که شیش و هشت خوند و آبی رو ریخت که کسی نتونست جمع کنه و الان همه تو این سبک میخونن یا آهنگای زیرزمینی ای که واسه سعیدپورسعید و امیرشاملو و .... ساخته که میشه گفت اولین آهنگای زیرزمینی موسیقی پاپ در بعد از انقلاب هم کار همینا بوده ... آهنگای آلبوم آدم و حوا فوق العاده ان با اینکه هیچکدوم به غیر از ستاره زیاد غمگین نیست و همشون آهنگای کاملا ایرانیه باکلاس هستن (البته آهنگای با من باش و آدم و حوا کمی غربی ان ) ... در ضمن من عاشق شیش و هشت های استاد رادمنش و صادق نوجوکی و شماعی زاده و ... هستم و مخالف این سبک نیستم اما آهنگ قلب من حتی از شیش و هشت های بهروز علیاری و کوشان حداد و زانیار هم ضعیف تر بود
پس با توجه به اینکه شنیدی شادمهر تو موسیقی توی یه حال و هوای دیگست و با یه سری چیزای خاص حال میکنه، احتمالا دلیلش واسه اینکه داره کاراشو میده کسی دیگه بسازه همینه!! احتمال خیلی زیاد شادمهر با توجه به سلیقش حدس زده موسیقیایی که میسازه ممکنه برای عموم مردم قابل هضم نباشه و به قولی پاپیولار نباشه، از این جهت کاراشو داره میده یکی بسازه که اکثریت مردم و جذب کنه!!
و حالا مایی که موسیقیش رو هم میخوایم بی بهره موندیم :-)
ویرایش توسط 9NIMA1 : 11-16-2017 در ساعت 12:43 AM
در حال حاضر 160 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 159 مهمان ها)