صفحه 2258 از 4087 نخستنخست ... 125817582158220822482256225722582259226022682308235827583258 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 22,571 به 22,580 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آقا ما بیسواد شما که حتما متخصصی که میدونی این آهنگا فوق العاده بودن و حتما دلیل علمی داری .. بعدشم من میگم موسیقی سلیقه است و به نظرتون احترام گذاشتم و نگفتم شما اشتباه میکنی اما اگه اینکه ما میگیم آهنگش بد بود بی احترامی به نظر شماست پس این شمایی که به نظر ما احترام نمیزاری و میگی آهنگش خوب بود ...
    سلیقه باعث میشه آدم از بعضی آهنگا خوشش بیاد و از بعضیا بدش بیاد ولی اگه من یا امثال من میگیم غرور ضعیف بود واسه اینه که اصلا سبک شادمهر نیست و مثل این میمونه که همایون شجریان بیاد سبک دیسکو بخونه .. هر کسی با یه آثار خاصی مطرح شدن و شده شناسنامشون و به خاطر همون آثار طرفدار پیدا کردن و اگه قراره تغییر کنن طرفداراشونم تغییر میکنن و اگه این رویه رو ادامه بده اون کسی که ضرر میکنه من نیستم خود شادمهره و منم به خاطر اینکه طرفدار قدیمی و متعصبشم دوست ندارم افت شادمهر رو ببینم و دوست دارم همیشه تو اوج باشه وگرنه به من ربطی نداره نهایتش اینه که گوش نمیکنم و تمام نقد ها واسه عشق و علاقه است نه کینه و کدورت .. ما چشمامون رو نبستیم و هر جا انتقاد سازنده لازم باشه میکنیم و الکی و صرفا به خاطر اینکه فقط اسم خواننده فلان آهنگ شادمهره و یا مثلا تو یه آهنگش دیگه فقط سرفه کرده به به و چه چه نمیکنیم و دوست داریم به جای پسرفت پیشرفت کنه ... هنرمندا بدون طرفدارشون یه ادم معمولی بیشتر نیستن ..
    بنده تو همون کامنت هم گفتم که ادعای متخصص بودن ندارم و به عنوان یه شنونده عام دارم کارهای شادمهر رو دنبال میکنم
    اگه شما طرفدار متعصبش هستی بنده هم دهه شصتی هستمو و از همون اولین آثارش که منتشر شده کاراشو دنبال کردمو جوون بیست ساله نیستم که احساسی بیام نظر بدم و طرفداری کنم
    بعدشم من نظرمو به کسی تحمیل نکردم
    فقط گفتم هی جو ندید بد بود بد بود و منم گفتم خوب بود خوب بود
    همین
    حالا اگه این احترام نذاشتن به شما بود من عذرخواهی میکنم
    بعدشم مگه شادمهر قراره فقط کلا یه سبک بخونه ؟
    هیچ خواننده ای نیست که تو دوران کاریش کار ضعیف نداشته باشه
    حالا اگه شما کلا از شادمهر شاهکار میخوایین اون دیگه یه چیزه دیگه ست
    اینجوری باید هر چند سال یه بار یه آهنگ بده
    که حالا هم گفته تا چند سال کار میکنه و بعدشم میذاره کنار

فعال
    اکثر شادمهریا طرفدار سیاوش هم هستن
    تا ساعاتی دیگه آلبوم جدید استاد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    سیاوش ی زمانی خوب بود الان دیگه کاراش تکراری شده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    سیاوش ی زمانی خوب بود الان دیگه کاراش تکراری شده
    الانم خوبه
    منتظرش باش حتما چندتا ترک فوق العاده داره

فعال
    الانم خوبه
    منتظرش باش حتما چندتا ترک فوق العاده داره
    انشالله خوبه... انشالله آلبوم شادمهر هم خوب باشه

فعال

نیمه فعال
    البوم یادگاریش فوق العاده بود ولی بعدش دیگه ملودیاش خیلی کلیشه ای شد جز یکی دوتا این البومش اگه سه تا کار در حد دوپرنده و خیلی ممنون و یادگاری داشته باشه من راضیم هرچند امیدی ندارم!

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    البوم یادگاریش فوق العاده بود ولی بعدش دیگه ملودیاش خیلی کلیشه ای شد جز یکی دوتا این البومش اگه سه تا کار در حد دوپرنده و خیلی ممنون و یادگاری داشته باشه من راضیم هرچند امیدی ندارم!
    ببینیم چی میشه
    امیدوارم چندتا ترک خوب داشته باشه

نیمه فعال
    منتظریم...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    بنده تو همون کامنت هم گفتم که ادعای متخصص بودن ندارم و به عنوان یه شنونده عام دارم کارهای شادمهر رو دنبال میکنم
    اگه شما طرفدار متعصبش هستی بنده هم دهه شصتی هستمو و از همون اولین آثارش که منتشر شده کاراشو دنبال کردمو جوون بیست ساله نیستم که احساسی بیام نظر بدم و طرفداری کنم
    بعدشم من نظرمو به کسی تحمیل نکردم
    فقط گفتم هی جو ندید بد بود بد بود و منم گفتم خوب بود خوب بود
    همین
    حالا اگه این احترام نذاشتن به شما بود من عذرخواهی میکنم
    بعدشم مگه شادمهر قراره فقط کلا یه سبک بخونه ؟
    هیچ خواننده ای نیست که تو دوران کاریش کار ضعیف نداشته باشه
    حالا اگه شما کلا از شادمهر شاهکار میخوایین اون دیگه یه چیزه دیگه ست
    اینجوری باید هر چند سال یه بار یه آهنگ بده
    که حالا هم گفته تا چند سال کار میکنه و بعدشم میذاره کنار

خواهش میکنم من نگفتم شما بی احترامی کردی و تقریبا جوابتو مثل خودت دادم و قصد توهین نداشتم .. خوبه که نظرتو میگی و خوشحالم که آهنگای تجربه کن رو دوست داشتی و منم از آهنگای تجربه کن بدم نمیاد فقط ازشون خوشم نمیاد .. ضد و نقیض گفتم؟ ... اما روراست بگم وقتی این آهنگارو با آهنگای قبلیش و آلبومای قبلیش مقایسه میکنم نمیتونم خوشم بیاد و باید مقایسه نکنم شاید خوشم اومد ولی چند تا از آهنگاشو دوست داشتم .. به قول تو ما از شادمهر شاهکار میخوایم ... چون تواناییشو داره ..
    من نمیگم شادمهر باید کلا تو یه سبک بخونه باید ترنس و هووس و شیش و هشت و اسلو و ارکسترال و الکترونیک و شرقی و غربی و همه نوع سبک بخونه اما تو دستخط خودش باشه .. و و تنها کسی که میتونه تو دستخط خودش آهنگ بسازه خودشه اگه کسی میتونه مثل خودش باشه و واسش شاهکار بسازه بیاد و بسازه و ما هم فیض ببریم و خوشحالم میشیم اما فعلا مناسبترین کسی که میتونه واسش آهنگ بسازه خودشه ، اگه شادمهر دستخط خودشو نداشت اینهمه مقلد پیدا نمیکرد اما رکورد مقلد رو زده و آهنگای شادمهر یه فرمی داره که فقط مختص به خودشه که اونو حتی از مقلدهاش متمایز میکنه و منظورم از دستخط و سبک خودش اینه ...
    در ضمن من طرفدار متعصب شادمهرم اما هر آهنگسازی که کاربلده رو دوست دارم و حمایتشون میکنم مثل استاد قمیشی و نوجوکی و بابک بیات و زلاند و خیلی های دیگه تو جدیدا هم افکاری و ... و با اینکه وحید پویان رو آهنگساز خوبی میدونم اما اصلا در حد شادمهر نمیبینمش ..

11. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2258 از 4087 نخستنخست ... 125817582158220822482256225722582259226022682308235827583258 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع