منم داره کم کم خوشم میاد از کارا! ملودی و شعرا که خوبه. فقط تنظیم حیف، اون تنظیمی نیست که حق مطلبو ادا کنه و آلبوم رو یکنواخت کرده! ولی خب بازم خوبه.![]()
منم داره کم کم خوشم میاد از کارا! ملودی و شعرا که خوبه. فقط تنظیم حیف، اون تنظیمی نیست که حق مطلبو ادا کنه و آلبوم رو یکنواخت کرده! ولی خب بازم خوبه.![]()
ویولون سلوی آهنگ میراث خیلی خوبه و یکی از آهنگایی که تنظیمش خوبه همینه ... برعکس دودوک وسط آهنگ قول که حال و هوای ماه محرم رو داره به نظرم تو تنظیما اضافی بود گیتار شروع آهنگ پنجره ام قشنگ بود ... تنظیما ضعیفه چون ریزه کاری و ترکیب بندی سازش کمه و آهنگا همشون تقریبا تو یه پایه تنظیم شدن اما احساس تنظیما خوبه اما میتونست بهترم باشه .. همونطور که تو تاپیک خودش گفتم شعراش عالیه و ملودی ها هم تو دستخط خودشه و هوادارای واقعشو صددرصد راضی میکنه اما نقطه ضعف آلبوم فقط ضعیف تر بودن نسبت به آهنگای قدیمیشه وگرنه مورد خاصی نداره و این مشکل رو تقریبا همه هنرمندا دارن .. به هر حال یکی از آلبومهای خوب امسال بود که با اینکه انتظاراتم خیلی بیشتر بود اما به دلم نشست و امیدوارم بازم استاد آلبوم بده اما با تنظیمای قوی تر که آلبوم ضعیف امثال قمیشی می ارزه به آهنگ قوی خواننده های تازه به دوران رسیده جدید ... شما که شنیدین اما به اونایی که نشنیدن پیشنهاد میکنم حتما گوش کنن
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)