میگم یه حرکتی بزنیم شاید اثر داشت حالا یا میشه یا نمیشه. این اعتراف مونا برزویی خودش یه البومه همه بریم اینستای شادمهر درخواست کنیم بزارتش تو البوم تو کامنتتون حتما شادمهرو منشن کنید تا ببینه این کار را در هر پست و چندین بار تکرار نمایید.خخ
یه روز به پیج طرفداری پر فالوور همینطور شانسی گفتم یه پست بزن بگو همه برن بگن خودت آهنگسازی کن
اصلا هم مدیر پیجو نمیشناختم طولی نکشید پستو گذاشت و ملت ریختن پیج شادمهر اگه یادت باشه قبل تجربه کن
بالای هزار کامنت گذاشتن از شانس بد یه ادم بیشعور این وسط اومد فحش داد به شادمهر و بچه ش
ساعت 11 شب بود یهو اومد و فکر کرد اینم با همیناس زد همه رو بلاک کرد![]()
ولی واسه من ثابت شده درخواست های قابل انجام رو گوش میده چند بار چندتا چیز ازش خواستم دیدم پست بعدیش دقیقا همونه
یبار گفتم البوم اهنگ تکراری نداشته باشه پست بعدی گفت همه اهنگها جدیده. گفتم یه تیکه ویولن بزن ویولن عادتو زد
چندتام هست یادم رفته
میگم این اعترافم جمع بشیم درخواست بدیم بلکه قبول کرد واقعا حیفه تو ارشیو بمونه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخود خودتونو خسته نکنید شادمهر هیچوقت دیگه اعتراف را پخش نمیکنه... شاید اگه فشار بیاریم قلب من را از آلبوم حذف کنه ک اونم احتمالش خیلی کمه
در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 76 مهمان ها)