نوشته اصلی توسط Farbod-7 البوم مسافر البوم غریبه البوم بی خوابی البوم شبح یک ترک ضعیف تو این البوما نیست الان سلیقه مردم داغون شده برای همین بهروز کم کار شده هزارو یک شب من پر از صدای تو بود
نوشته اصلی توسط Farbod-7 البوم مسافر البوم غریبه البوم بی خوابی البوم شبح یک ترک ضعیف تو این البوما نیست الان سلیقه مردم داغون شده برای همین بهروز کم کار شده تنها البومی که هیچ وقت ازش سیر نمیشم مسافر مسافر خسته ی من
نوشته اصلی توسط Hosein333 فربد جان ناراحت نشو این جنبه ی شوخی داشت فقط منو مسعود میدونیم قضیه شو جریانش همون حرف احسانه همه میدونن دیگه
نوشته اصلی توسط R A S O O L فکرشو بکن یه آلبوم ساخته بشه با آهنگسازی و تنظیم مشترک بهروز و شادمهر روزی نیست این فکر تو سرم نباشه نامردا یکی پا پیش نمیزاره هر چند هر دو مطمئنم دلتنگ هم هستن
R A S O O L
نوشته اصلی توسط entehaa داریوش: تصویر رویا اهنگ: مهدی یراحی ترانه: روزبه بمانی تنظیم: بهروز صفاریان هربار این اهنگ رو گوش میدم خودمو کنار یه برکه حس میکنم وسط یه جنگل....! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مهدی یراحی هم تو آهنگ سازی عالیه ولی اینم اسیر فرشباف شده تنظیم کننده که دیکه به به من کلا داریوش گوش نمیدم، ولی این ترک شاهکاره واقعا
mojtabaa
سفر یعنی من آشفته پی رد تو میگردم
البوم ۸ تراک خواهد داشت.
نوشته اصلی توسط entehaa البوم ۸ تراک خواهد داشت. شادمهر بیشتر از ۹ تا ترک بعیده اهنگ بده تو یه البوم
نوشته اصلی توسط entehaa البوم ۸ تراک خواهد داشت. اگه 8ترک باشه بی عقلیه بیشتر از 3تا ویدئو قبلش بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 144 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن