این مصاحبه واسه چند ماهه پیشه حداقل ... واسه اون تور کنسرت رویای ما .... من اون موقع خونده بودمش .... همزمان با ابی هم یه همچین مصاحبه ای انجام شده بود .... اینکه گفته تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنم هم اهنگای البوم طرفدار منظورشه که اون موقع جدید بود و البته اینکه الانم داره رو البوم و اهنگای جدید کار میکنه یه بحث دیگه ای هست
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
خب حاجی میگم که .... واسه اون تور هست .... من دقیق یادمه اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ..... که حتی اون موقع هم خیلیا قبول نداشتن این مصاحبه رو تا اینکه مصاحبه با ابی رو هم پیدا کردن دوستان و فهمیدن واقعی و معتبر هست این مجله ..... در حال اجراهاشون بودن و ادامه داشت اون کنسرتا و اون تور .... بعد از چنتا کنسرتی که با ابی داشتن ، انجام شده این مصاحبه .... همکاری هم ادامه پیدا کرد و " یه دختر " اومد بیرون و شاید تو البومای ابی هم باز شادمهر باشه حاجی من شما رو قبول دارم و سالهاست که میام اینجا و خبرای شما رو مخصوصا درباره شادمهر دنبال میکنم ولی اینو مطمئنم که قدیمی هست
من قدیمی و جدیدش رو کاری ندارم ولی زمان زیادی از آخرین کنسرت تور رویای ما نمیگذره واین مصاحبه معلومه بعد از پایان تور انجام شده . اگه این مصاحبه مثلا اول تابستان هم انجام شده باشه ، نمیشه به آلبومی که دو سال پیش منتشر شده گفت جدید !!!
بازم میگم دقیق نمیخونی
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود.
15 نوامبر که اولین کنسرته ، میشه 18 روز دیگه !!! میشه تو کنسرت آخر آبان 93 ، بیای آهنگ های البومی که دو سال و نیم ازش میگذره رو اجرا کنی و بگی آلبوم جدید ؟؟!!
ویرایش توسط ehsan1361 : 10-28-2014 در ساعت 05:23 PM
دیدی حالا خودت دقیق نمیخونی ؟
نوشته تو تور جدیدم البوم جدیدم رو اجرا میکنم .... اگه اینجوری باشه تا 18 روز دیگه به قول شما باید البوم بیاد دیگه ؟ اره ؟ یا اینکه تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنه و بعد تابستون البوم میاد ؟ خودتونم میدونید که البوم تا حداقل تابستون خبری نیست
بعدشم همون بالا نوشته " که تور خود را آغاز کرده و در فلان جاها ادامه دارد ... "
واسه یه سال یا دو سال پیشه همین موقع هاست دقیقا این مصاحبه حاجی قبول کن :دی
ویرایش توسط sibiloo : 10-28-2014 در ساعت 05:38 PM
من کاری به قدیمی بودن مصاحبه ندارم
گفته آهنگ های آلبوم جدیدم رو اجرا میکنم ، نگفته کِی آلبوم منتشر میشه که !!! اصن نگفته که تو کنسرت 18 روز دیگه آهنگ جدیدش رو اجرا میکنه ! تور جهانیه ، فعلا تو این دو ماه سه تا کنسرته و بعدش احتمالا سینگل جدید میاد . مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!!! این سینگل جدید هم تو آلبومه دیگه !!
خب چجوری میگید که کاری به قدیمی بودن ندارید در حالی که قدیمی بودنش همه چیرو مشخص میکنه توو همون تیکه از مصاحبه که گذاشتید هم نوشته که تور جهانی خود را " آغاز کرده " و 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!! این یعنی که این مربوط به تور جدیدی نیست چون قبل از 15 نوامبر که الان هستیم توری در حال برگزاری نیست .... اگه تور جدیدی هم تو کار باشه باز منطقی نیست که 18 روز مونده به شروعش هیچ تبلیغی نه توو پیجش نه تو شبکه های ماهواره ای نشه !!!!!
در حال حاضر 161 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 160 مهمان ها)