صفحه 229 از 4087 نخستنخست ... 1291792192272282292302312392793297291229 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,281 به 2,290 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    در تور جدیدی که در پیش داری، آهنگ ها و ترانه های جدیدی اجرا می کنی؟
    - در تور جدیدم که در سراسر دنیا خواهد بود آهنگهای آلبوم جدیدم و آهنگهای قدیمی را با تنظیم هایی مدرنتر اجرا خواهم کرد و برنامه ای متفاوت با آنچه تا امروز داشتیم ارایه خواهیم کرد

اینم خبر آلبوم جدید
    میگم آلبوم جدید در راهه باور نمیکنین
    اگه منظورش البوم طرفدار نباشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    آلبومی که برای 2012 هستش جدید نیست اگه منظورش طرفدار بود میگفت آخرین آلبومم

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    از اون حرفا بودا فربد
    آخه آلبومی که دو سال و نیم قبل منتشر شده رو میگن جدید ؟؟!!

نیمه فعال
    این مصاحبه واسه چند ماهه پیشه حداقل ... واسه اون تور کنسرت رویای ما .... من اون موقع خونده بودمش .... همزمان با ابی هم یه همچین مصاحبه ای انجام شده بود .... اینکه گفته تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنم هم اهنگای البوم طرفدار منظورشه که اون موقع جدید بود و البته اینکه الانم داره رو البوم و اهنگای جدید کار میکنه یه بحث دیگه ای هست
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    این مصاحبه واسه چند ماهه پیشه حداقل ... واسه اون تور کنسرت رویای ما .... من اون موقع خونده بودمش .... همزمان با ابی هم یه همچین مصاحبه ای انجام شده بود .... اینکه گفته تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنم هم اهنگای البوم طرفدار منظورشه که اون موقع جدید بود و البته اینکه الانم داره رو البوم و اهنگای جدید کار میکنه یه بحث دیگه ای هست
    دقیق نخوندی دوست عزیر

در اجرای کنسرت های مشترک با ابی، چه حال و هوایی داشتی؟
    - خوب همکاری با ابی عزیز همیشه دوست داشتنی بوده وهست، بعد از تورهایی که باهم اجرا کردیم حتما باز هم این همکاری را در آینده ادامه خواهیم داد.

نیمه فعال
    دقیق نخوندی دوست عزیر

در اجرای کنسرت های مشترک با ابی، چه حال و هوایی داشتی؟
    - خوب همکاری با ابی عزیز همیشه دوست داشتنی بوده وهست، بعد از تورهایی که باهم اجرا کردیم حتما باز هم این همکاری را در آینده ادامه خواهیم داد.
    خب حاجی میگم که .... واسه اون تور هست .... من دقیق یادمه اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ..... که حتی اون موقع هم خیلیا قبول نداشتن این مصاحبه رو تا اینکه مصاحبه با ابی رو هم پیدا کردن دوستان و فهمیدن واقعی و معتبر هست این مجله ..... در حال اجراهاشون بودن و ادامه داشت اون کنسرتا و اون تور .... بعد از چنتا کنسرتی که با ابی داشتن ، انجام شده این مصاحبه .... همکاری هم ادامه پیدا کرد و " یه دختر " اومد بیرون و شاید تو البومای ابی هم باز شادمهر باشه حاجی من شما رو قبول دارم و سالهاست که میام اینجا و خبرای شما رو مخصوصا درباره شادمهر دنبال میکنم ولی اینو مطمئنم که قدیمی هست

ehsan1361
    Guest
    خب حاجی میگم که .... واسه اون تور هست .... من دقیق یادمه اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ..... که حتی اون موقع هم خیلیا قبول نداشتن این مصاحبه رو تا اینکه مصاحبه با ابی رو هم پیدا کردن دوستان و فهمیدن واقعی و معتبر هست این مجله ..... در حال اجراهاشون بودن و ادامه داشت اون کنسرتا و اون تور .... بعد از چنتا کنسرتی که با ابی داشتن ، انجام شده این مصاحبه .... همکاری هم ادامه پیدا کرد و " یه دختر " اومد بیرون و شاید تو البومای ابی هم باز شادمهر باشه حاجی من شما رو قبول دارم و سالهاست که میام اینجا و خبرای شما رو مخصوصا درباره شادمهر دنبال میکنم ولی اینو مطمئنم که قدیمی هست
    من قدیمی و جدیدش رو کاری ندارم ولی زمان زیادی از آخرین کنسرت تور رویای ما نمیگذره واین مصاحبه معلومه بعد از پایان تور انجام شده . اگه این مصاحبه مثلا اول تابستان هم انجام شده باشه ، نمیشه به آلبومی که دو سال پیش منتشر شده گفت جدید !!!
    بازم میگم دقیق نمیخونی

شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود.

15 نوامبر که اولین کنسرته ، میشه 18 روز دیگه !!! میشه تو کنسرت آخر آبان 93 ، بیای آهنگ های البومی که دو سال و نیم ازش میگذره رو اجرا کنی و بگی آلبوم جدید ؟؟!!
    ویرایش توسط ehsan1361 : 10-28-2014 در ساعت 05:23 PM

نیمه فعال
    من قدیمی و جدیدش رو کاری ندارم ولی زمان زیادی از آخرین کنسرت تور رویای ما نمیگذره واین مصاحبه معلومه بعد از پایان تور انجام شده . اگه این کنسرت مثلا اول تابستان هم انجام شده باشه ، نمیشه به آلبومی که دو سال پیش منتشر شده گفت جدید !!!
    بازم میگم دقیق نمیخونی

شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود.

15 نوامبر که اولین کنسرته ، میشه 18 روز دیگه !!! میشه تو کنسرت آخر آبان 93 ، بیای آهنگ های البومی که دو سال و نیم ازش میگذره رو اجرا کنی و بگی آلبوم جدید ؟؟!!
    دیدی حالا خودت دقیق نمیخونی ؟
    نوشته تو تور جدیدم البوم جدیدم رو اجرا میکنم .... اگه اینجوری باشه تا 18 روز دیگه به قول شما باید البوم بیاد دیگه ؟ اره ؟ یا اینکه تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنه و بعد تابستون البوم میاد ؟ خودتونم میدونید که البوم تا حداقل تابستون خبری نیست
    بعدشم همون بالا نوشته " که تور خود را آغاز کرده و در فلان جاها ادامه دارد ... "
    واسه یه سال یا دو سال پیشه همین موقع هاست دقیقا این مصاحبه حاجی قبول کن :دی
    ویرایش توسط sibiloo : 10-28-2014 در ساعت 05:38 PM

ehsan1361
    Guest
    دیدی حالا خودت دقیق نمیخونی ؟
    نوشته تو تور جدیدم البوم جدیدم رو اجرا میکنم .... اگه اینجوری باشه تا 18 روز دیگه به قول شما باید البوم بیاد دیگه ؟ اره ؟ یا اینکه تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنه و بعد تابستون البوم میاد ؟ خودتونم میدونید که البوم تا حداقل تابستون خبری نیست
    بعدشم همون بالا نوشته " که تور خود را آغاز کرده و در فلان جاها ادامه دارد ... "
    واسه یه سال یا دو سال پیشه همین موقع هاست دقیقا این مصاحبه حاجی قبول کن :دی
    من کاری به قدیمی بودن مصاحبه ندارم
    گفته آهنگ های آلبوم جدیدم رو اجرا میکنم ، نگفته کِی آلبوم منتشر میشه که !!! اصن نگفته که تو کنسرت 18 روز دیگه آهنگ جدیدش رو اجرا میکنه ! تور جهانیه ، فعلا تو این دو ماه سه تا کنسرته و بعدش احتمالا سینگل جدید میاد . مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!!! این سینگل جدید هم تو آلبومه دیگه !!

نیمه فعال
    من کاری به قدیمی بودن مصاحبه ندارم
    گفته آهنگ های آلبوم جدیدم رو اجرا میکنم ، نگفته کِی آلبوم منتشر میشه که !!! اصن نگفته که تو کنسرت 18 روز دیگه آهنگ جدیدش رو اجرا میکنه ! تور جهانیه ، فعلا تو این دو ماه سه تا کنسرته و بعدش احتمالا سینگل جدید میاد . مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!!! این سینگل جدید هم تو آلبومه دیگه !!
    خب چجوری میگید که کاری به قدیمی بودن ندارید در حالی که قدیمی بودنش همه چیرو مشخص میکنه توو همون تیکه از مصاحبه که گذاشتید هم نوشته که تور جهانی خود را " آغاز کرده " و 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!! این یعنی که این مربوط به تور جدیدی نیست چون قبل از 15 نوامبر که الان هستیم توری در حال برگزاری نیست .... اگه تور جدیدی هم تو کار باشه باز منطقی نیست که 18 روز مونده به شروعش هیچ تبلیغی نه توو پیجش نه تو شبکه های ماهواره ای نشه !!!!!

صفحه 229 از 4087 نخستنخست ... 1291792192272282292302312392793297291229 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 161 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 160 مهمان ها)

1. mohammadyad

کلمات کلیدی این موضوع