صفحه 230 از 4087 نخستنخست ... 1301802202282292302312322402803307301230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,291 به 2,300 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    خب چجوری میگید که کاری به قدیمی بودن ندارید در حالی که قدیمی بودنش همه چیرو مشخص میکنه توو همون تیکه از مصاحبه که گذاشتید هم نوشته که تور جهانی خود را " آغاز کرده " و 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!! این یعنی که این مربوط به تور جدیدی نیست چون قبل از 15 نوامبر که الان هستیم توری در حال برگزاری نیست .... اگه تور جدیدی هم تو کار باشه باز منطقی نیست که 18 روز مونده به شروعش هیچ تبلیغی نه توو پیجش نه تو شبکه های ماهواره ای نشه !!!!!
    مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!! گفته آهنگ های آلبوم جدیدم پس رابطه و این سینگل که احتمالا کریسمس منتشر میشه ، جزیی از آلبومه ! نیست ؟؟ مگه فکر میکنی آلبوم چند تا تراک داره ؟؟ نهایت 9 تراک داشته باشه ( با توجه به آلبوم های قبلی میگم ) پس شادمهر این دو تراک از آلبوم جدیدش رو اجرا میکنه !!

ehsan1361
    Guest
    یاد رفت بگم که آخرین کنسرت تور رویای ما نوامبر ( آبان ) پارسال بوده و این مصاحبه احتمالا بعد از آخرین کنسرت انجام شده
    شادمهر هم تبلیغ زیادی واسه کنسرتاش نکرده و نمیکنه !! من که ندیدم تبلیغ زیادی انجام بده
    مگه شادمهر شهریور تو آنتالیا کنسرت نداشت ؟؟ مگه همین چند هفته پیش کنسرت نداشت ؟؟

فوق حرفه ای
    چرا چرا

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ نمایش پست ها
    چرا چرا
    چه شده است عباس پاشایی ؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!! گفته آهنگ های آلبوم جدیدم پس رابطه و این سینگل که احتمالا کریسمس منتشر میشه ، جزیی از آلبومه ! نیست ؟؟ مگه فکر میکنی آلبوم چند تا تراک داره ؟؟ نهایت 9 تراک داشته باشه ( با توجه به آلبوم های قبلی میگم ) پس شادمهر این دو تراک از آلبوم جدیدش رو اجرا میکنه !!
    نوکرتم بذار یبار از اول بریم جلو !!

در تور جدیدی که در پیش داری، آهنگ ها و ترانه های جدیدی اجرا می کنی؟
    - در تور جدیدم که در سراسر دنیا خواهد بود آهنگهای آلبوم جدیدم و آهنگهای قدیمی را با تنظیم هایی مدرنتر اجرا خواهم کرد و برنامه ای متفاوت با آنچه تا امروز داشتیم ارایه خواهیم کرد

اینجا گفته در " تور جدیدم " که در سراسر دنیا خواهد بود اهنگ و البوم جدید رو اجرا میکنم !! پس یعنی باید توری در کار باشه ..... این از این

بعد تو همون مصاحبه نوشته :
    شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود...

اینجا هم میگه تور جهانی خود را آغاز کرده !!! اگه اغاز کرده باشه که باید الان چنتاش گذشته باشه دیگه غیر از اینه ؟ الان که خبری نیست از تور .... یه سال تقریبا از اخرین تور شادمهر و ابی میگذره ...... از اون طرف هم اگه 15 نوامبر ، 18 روز دیگه باشه به گفته ی شما باید یه تبلیغاتی شده باشه دیگه ؟ ما که هیچ تبلیغی ندیدیم ..... حالا تور هم نه ، همون یه کنسرت معمولی از چند ماه پیشش کلی تبلیغ میکنن براش ...... پس بازم منطقی نیست که بگیم توری در کار هست...
    درباره رابطه و البوم حق با شماست و طبق روال گذشته اگه بره جلو همینجوری که شما میگید قراره البوم بیاد .... بحث این فرق داره با این مصاحبه
    این مصاحبه و اینکه گفته البوم جدید منظورش البوم طرفدار ( که اون موقع که مصاحبه کرده جدید بوده ) و منظور از تور ، تور رویای ما هست .....
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    یاد رفت بگم که آخرین کنسرت تور رویای ما نوامبر ( آبان ) پارسال بوده و این مصاحبه احتمالا بعد از آخرین کنسرت انجام شده
    شادمهر هم تبلیغ زیادی واسه کنسرتاش نکرده و نمیکنه !! من که ندیدم تبلیغ زیادی انجام بده
    مگه شادمهر شهریور تو آنتالیا کنسرت نداشت ؟؟ مگه همین چند هفته پیش کنسرت نداشت ؟؟
    این مصاحبه بعد از اخرین کنسرت و تور نبوده ... چون اونجا نوشته 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!!
    دیگه پیجش یه خبر میده که حالا اگه تبلیغ زیادم نکنه
    کنسرت عادی با تور خب فرق داره دیگه

ehsan1361
    Guest
    نوکرتم بذار یبار از اول بریم جلو !!

در تور جدیدی که در پیش داری، آهنگ ها و ترانه های جدیدی اجرا می کنی؟
    - در تور جدیدم که در سراسر دنیا خواهد بود آهنگهای آلبوم جدیدم و آهنگهای قدیمی را با تنظیم هایی مدرنتر اجرا خواهم کرد و برنامه ای متفاوت با آنچه تا امروز داشتیم ارایه خواهیم کرد

اینجا گفته در " تور جدیدم " که در سراسر دنیا خواهد بود اهنگ و البوم جدید رو اجرا میکنم !! پس یعنی باید توری در کار باشه ..... این از این

بعد تو همون مصاحبه نوشته :
    شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود...

اینجا هم میگه تور جهانی خود را آغاز کرده !!! اگه اغاز کرده باشه که باید الان چنتاش گذشته باشه دیگه غیر از اینه ؟ الان که خبری نیست از تور .... یه سال تقریبا از اخرین تور شادمهر و ابی میگذره ...... از اون طرف هم اگه 15 نوامبر ، 18 روز دیگه باشه به گفته ی شما باید یه تبلیغاتی شده باشه دیگه ؟ ما که هیچ تبلیغی ندیدیم ..... حالا تور هم نه ، همون یه کنسرت معمولی از چند ماه پیشش کلی تبلیغ میکنن براش ...... پس بازم منطقی نیست که بگیم توری در کار هست...
    درباره رابطه و البوم حق با شماست و طبق روال گذشته اگه بره جلو همینجوری که شما میگید قراره البوم بیاد .... بحث این فرق داره با این مصاحبه
    این مصاحبه و اینکه گفته البوم جدید منظورش البوم طرفدار ( که اون موقع که مصاحبه کرده جدید بوده ) و منظور از تور ، تور رویای ما هست .....
    تسلیم
    اما شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ نمایش پست ها
    چرا چرا
    اقا شما بگو بد میگم من ؟

نیمه فعال
    تسلیم
    اما شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه
    خب نوکرتم من که از اول گفتم حرف شما رو قبول دارم و خیلی وقته دنبال میکنم اخبارات رو مخصوصا درباره شادمهر ولی خب مصاحبه ربطی به البوم جدیدی که قراره بیاد نداره

ehsan1361
    Guest
    این مصاحبه بعد از اخرین کنسرت و تور نبوده ... چون اونجا نوشته 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!!
    دیگه پیجش یه خبر میده که حالا اگه تبلیغ زیادم نکنه
    کنسرت عادی با تور خب فرق داره دیگه
    شما هنوز این لس آنجلسی ها رو نشناختی شهره هر هفته تو ترکیه کنسرت میزاره تو کاباره ها اسمشو گذاشته تور اینا همش کلاس کاره . آخه آخرین کنسرت رویای ما نوامبر پارسال بود ، چطور تو دسامبر کنسرت برگزار کردن !!! دیدی شما دقیق نمیخونی

صفحه 230 از 4087 نخستنخست ... 1301802202282292302312322402803307301230 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 148 مهمان ها)

1. mohammadyad

کلمات کلیدی این موضوع