نوشته اصلی توسط Farbod-7 ورژن اصلی سفر رو بزارید اگه کاوره اسم آهنگش gyro mou هست خوانندشم marianta pieridi سرچ کن دانلود کن
هر چند الان دوستان میگن کاورم باشه بهتر از سرنوشت و کارای این گروهه خخخ
RAHAM
خداوکیلی سفرو شخمی خوند نرین دنبالشحالم بد شد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خداوکیلی سفرو شخمی خوند نرین دنبالشحالم بد شد باشه فهمیدیم چندبار ی چیزی را میگی
نوشته اصلی توسط masoud741 باشه فهمیدیم چندبار ی چیزی را میگی فصولی مگه تو یا داروغه ای؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فصولی مگه تو یا داروغه ای؟ برو حوصله تو یکیو دیگه ندارم سعی کن احترام خودتم نگهداری..من بهت بی احترامی نکروم
نوشته اصلی توسط masoud741 برو حوصله تو یکیو دیگه ندارم سعی کن احترام خودتم نگهداری..من بهت بی احترامی نکروم گه میخوری میای از من نقل میگیری.. سرتو تو هر گهی میکنی تو هر جا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR گه میخوری میای از من نقل میگیری.. سرتو تو هر گهی میکنی تو هر جا شعور داشته باش...شعور خانوادگیت نشون نده
نوشته اصلی توسط masoud741 شعور داشته باش...شعور خانوادگیت نشون نده زر نزن بچه کونی... گه دیگرانو نخور.. بار اخرت باشه تو کاری که بهت ربطی نداره دخالت میکنی..هرکی هرجا ی چیزی گفت سرتو میکنی تو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR زر نزن بچه کونی... گه دیگرانو نخور.. بار اخرت باشه تو کاری که بهت ربطی نداره دخالت میکنی..هرکی هرجا ی چیزی گفت سرتو میکنی تو جواب ابلهان خاموشیست. .حالا تو هرچی میخوای شعور خودتو ب رخ همه بکش..آدم نباید با امثال تو دهن ب دهن بشه چون خودشو کوچیک میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 132 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن