[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز فضا اینجا آرامش داشت امروز اومدم دیدم الان همه چقدر عصبانی ان .. همینکه تو این تیم تولید آلبوم تصویر یه تنظیم کننده هست که رو به صعود بوده و در حال پیشرفته خیلی خوبه .. حداقل دلمون خوشه یکی از همکاران شادمهر یه خورده کارشو بلده کاش بقیه اعضای تیم هم به جای سقوط کمی پیشرفت میکردن و بهتر میشدن .. درسته زیاد از این آهنگه بدم نیومده اما با شنیدن این سه آهنگ که از آلبوم تصویر پخش شده نظرم داره راجع به آلبوم تجربه کن عوض میشه .. امیدوارم بعد از پخش آلبوم تصویر نیایم و در مقایسه با آلبوم تصویر بگیم آلبوم تجربه کن عجب شاهکاری بود یا نگیم که کاش آهنگای این آلبوم هم مثل تجربه کن بود .. این سه تا آهنگ باعث شدن متوجه شم که تجربه کن حداقل از لحاظ ترانه خیلی بهتر از تصویر بوده تا الان و منی که مخالف سرسخت اون آلبوم بودم تا الان با شنیدن این سه آهنگ جدید دارم به همون راضی میشم .. ترانه ها چرا اینطوری شدن؟ امیدوارم آهنگای دیگه آلبوم تصویر تو ترانه غنی تر باشن و نظرم 180 درجه تغییر کنه .. من منتظرم باقی آهنگارو بشنوم که انشالله از اینها راضی کننده تر و قشنگ تر باشن و این آلبوم صرفنظر از این سه آهنگ یه سرو گردن از تجربه کن بالاتر باشه .. به امید اون روز .. خودتونو زیاد حرص ندین . آهنگش اونقدرام بد نیست .. فقط ترانه اش شبیه آهنگ ترس میمونه البته ورژن ضعیفتر آهنگ ترس هست ..
در حال حاضر 168 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 168 مهمان ها)