مسعود جان تو که از تمام قطعات آلبوم سر در آوردی پس چرا انقد مشتاقانه پیگیری میکنی اخبار آلبومو برادر
خدایی سرنوشت رو چجوری تو رده ی متوسط قرار دادی سرنوشت واقعا عالی بود
دوست عزیز چرا وقتی به چیزی ایمان نداری تهمت میزنی من کی و کجا به مسعود گفتم که رده بندی آهنگها اینجوریه و اونجوریه؟ من اگه بخام رده بندی کنم با اسم آهنگها رده بندی میکنم نه اینکه بدون اسم قضاوت کنم ضمن اینکه من بارها گفتم این آلبوم قصه ش متفاوته بیشتر توش به چالش کشیده شده کارها و با تجربه کن که تقریبا یکدست بود فرق میکنه داستانش سبکهای مختلفی داره که هر سبک طالب خودشو داره مثلا تو بی من رو خودم دوست نداشتم اما خیلیام دوست داشتن باقی کارهام به همچنین . من ادعای اینکه با کسی در ارتباطم رو نداشتم و ندارم
من دقیقا کجای کامنتم به شما تهمت زدم ؟
دوست عزیز یه بار دیگه اون کامنت رو بخون
بنده به آقا مسعود گفتم شما که هنوز آلبوم نیومده و نشنیدی از کجا این تجزیه و تحلیل رو انجام دادی ؟
و بعدش گفتم نکنه از اطلاعاتی که در ارتباط با آلبوم از دوستمون ebihamed میگیری این تجزیه و تحلیل رو انجام دادی ؟
اونوقت من کجا به شما تهمت زدم و گفتم شما اینجوری گفتد و اونوجوری گفتید ؟
بازم میگم دوباره اون کامنت رو بخونید
خوب این یعنی که میخای بگی من این اطلاعاتو دادم که مسعود اینجوری تجزیه تحلیل کرده دیگه
چون دقیقا تایپ کردی نکنه اون بهت یه سری اطلاعات داده . من دقیقا این قسمت حرفتو میگم که چطوری مطمئنی من
اینجوری آمار داده باشم به مسعود
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 146 مهمان ها)