من گفتم که بعد از البوم آدم فروش .. یعنی ترانه های آدم فروش چون نوآوری زیادی داشتن باعث الگوبرداری خیلیا شدن با وجود نکات منفی ای که توشون بود قشنگ بودن .. منظورم از پاپکرن بود ..
شادمهر خودش مقصره و اینو قبول دارم که چرا کورکورانه مطیع فرشباف شده
چون اگه من ده تا ترانه درست و حسابی از ترانه سراهای خوب و نامی رو بدم فرشباف بفرسته واسه شادمهر و ترانه های ضعیفی که خود فرشباف میخواسته واسه شادمهر بفرسته رو بده به من تا برای شادمهر بفرستم قطعا شادمهر بین منو فرشباف اونو ترجیح میده و همون ترانه های قوی ای رو که فرشباف بهش داده میخونه و حتی اگه اینو برعکسش کنیم هم بازم شادمهر فرشباف رو ترجیح میده و ترانه های ضعیف ارسالی اونو میخونه .. و کاملا باهات موافقم که شادمهر خودش بزرگترین مقصره چون که مطیع شخصی مثل فرشباف شده که یک درصد هم اندازه خودش موسیقی رو نمیفهمه
کسایی که تو مود آلبومهایی مثل طرفدارن قطعا یجورایی از آلبوم تصویر خوششون میاد چون بارها گفتم خیلی متنوع تر از تجربه کن هست البته واسه ی سلیقه ی امثال منم ترکهایی مثل اعتراف سرنوشت و .... و ... هست😄
ترانه های آلبوم تقدیرم بد نیستن کلا سیر نزولی از طرفدار بیشتر خودشو نشون داد در مورد مقصر خودتم گفتی دیگه . الان یراحی هم با فرشباف کار میکنه چرا ترانه های سطح پایین رو یراحی برنمیداره چونکه یراحی خیلی وسواس داره روی ترانه ولی شادمهر آخرین اولویتش تو ساخت یه اثر ترانه س متاسفانه این اصلا ربطی نداره مدیرش من باشم یا تو یا فرشباف .
چون نظرات بالا زیاده نمیشه تک تک نقل قول کرد فقط بگم که بهروز صفاریان بعد از آلبوم بیخوابی سعید شهروز همون صفاریان گذشته نشد و یه خرده نزولی کار کرد و این آخریا فقط تو تنظیم آهنگهای چاووشی یه خرده خودشو پیدا کرد ولی بازم خود خودش نیست ... وگرنه هیچکدوم از اثار جدیدش مثل شبح و بیخوابی و غریبه فریدون اسرایی و ... نمیشن .. در مورد مهرابی هم بگم که ترانه سرای با استعداد و قابل تحسینیه .. روزبه بمانی با البوم دنیای این روزای من مطرح شد اما به نظر من ترانه های خوبش تو البومهای دیگه بیشتر بود و روند رو به صعودی داشته و الان اینقدر قوی ترانه میگه که ترانه های آلبوم دنیای این روزای من توشون ضعیف به حساب میاد و حس میکنم مهرابی هم همینطوری رو به رشد و پیشرفت میره ... حتی نظرم راجع به سعید زمانی همینه و اینده خوبی در انتظارشه .. حالا شانس ما بوده که اثار ضعیف این هنرمندای خوب به دست شادمهر رسیده و شادمهر تاییدشون کرده .. البته جمع نمیبندم
آلبوم شبح الان و تو سال 2018 میتونه تو تنظیم با تنظیم کننده های مدعی این روزهای موسیقی و آلبومهای جدید رقابت کنه .. تنظیماش هیچوقت کهنه نمیشه .. بهروز صفاریانم مثل شادمهر از گذشته اش دور شده کاش اونم خودشو پیدا کنه .. کلا جدیدا اوضاع موسیقی خوب نیست .. الان همه تقریبا ضعیف شدن و فقط شامل شادمهر نمیشه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)