صفحه 2454 از 4113 نخستنخست ... 145419542354240424442452245324542455245624642504255429543454 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 24,531 به 24,540 از 41130

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    البوم بی خوابی سعید شهروز هم عالیه
    وااای نگو قشنگ زنده کردن باز سعید شهروز رو

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    جهت اطلاع بگم زمان آدم فروش و پاپ کورن مدیر شادمهر خوشزبان بود و نکته ی دیگه اینکه شادمهر خودش ترانه های بد رو انتخاب میکنه و سلیقه ی انتخاب شعرش مناسب نیست چرا نمیره سراغ روزبه افشین مقدم و میره سراغ عرفان سلیمی و کساییان و مهرابی . مقصر پایین اومدن سطح ترانه های شادمهر بعد از رفتنش از ایران شخص شخیص خودشه
    من گفتم که بعد از البوم آدم فروش .. یعنی ترانه های آدم فروش چون نوآوری زیادی داشتن باعث الگوبرداری خیلیا شدن با وجود نکات منفی ای که توشون بود قشنگ بودن .. منظورم از پاپکرن بود ..
    شادمهر خودش مقصره و اینو قبول دارم که چرا کورکورانه مطیع فرشباف شده
    چون اگه من ده تا ترانه درست و حسابی از ترانه سراهای خوب و نامی رو بدم فرشباف بفرسته واسه شادمهر و ترانه های ضعیفی که خود فرشباف میخواسته واسه شادمهر بفرسته رو بده به من تا برای شادمهر بفرستم قطعا شادمهر بین منو فرشباف اونو ترجیح میده و همون ترانه های قوی ای رو که فرشباف بهش داده میخونه و حتی اگه اینو برعکسش کنیم هم بازم شادمهر فرشباف رو ترجیح میده و ترانه های ضعیف ارسالی اونو میخونه .. و کاملا باهات موافقم که شادمهر خودش بزرگترین مقصره چون که مطیع شخصی مثل فرشباف شده که یک درصد هم اندازه خودش موسیقی رو نمیفهمه

نیمه فعال
    کسایی که تو مود آلبومهایی مثل طرفدارن قطعا یجورایی از آلبوم تصویر خوششون میاد چون بارها گفتم خیلی متنوع تر از تجربه کن هست البته واسه ی سلیقه ی امثال منم ترکهایی مثل اعتراف سرنوشت و .... و ... هست😄

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    در مورد شادمهر هرکس یه ایمیجی از شادمهر در وجود خودش داره و دوست داره شادمهر اون باشه سلیقه ی من مثلا شادمهر داخل ایران بود و علیرغم اینکه آلبومی مثل طرفدار رو به لحاظ موسیقی خیلی قبول دارم اما اصلا سلیقه ی من نیست در کل سعی میکنم با شادمهری که خیلی بالا و پایین داشته بعد از هجرتش کنار بیام
    شادمهر داخل ایران که عالیه اصلا اون هیچ بحثی نداره
    طرفدارو میگیم چون نزدیک ترین کار به تجربه کن هست وگرنه من خودم تمام البوم های قبل طرفدار رو بیشتر از طرفدار دوس دارم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من گفتم که بعد از البوم آدم فروش .. یعنی ترانه های آدم فروش چون نوآوری زیادی داشتن باعث الگوبرداری خیلیا شدن با وجود نکات منفی ای که توشون بود قشنگ بودن .. منظورم از پاپکرن بود ..
    شادمهر خودش مقصره و اینو قبول دارم که چرا کورکورانه مطیع فرشباف شده
    چون اگه من ده تا ترانه درست و حسابی از ترانه سراهای خوب و نامی رو بدم فرشباف بفرسته واسه شادمهر و ترانه های ضعیفی که خود فرشباف میخواسته واسه شادمهر بفرسته رو بده به من تا برای شادمهر بفرستم قطعا شادمهر بین منو فرشباف اونو ترجیح میده و همون ترانه های قوی ای رو که فرشباف بهش داده میخونه و حتی اگه اینو برعکسش کنیم هم بازم شادمهر فرشباف رو ترجیح میده و ترانه های ضعیف ارسالی اونو میخونه .. و کاملا باهات موافقم که شادمهر خودش بزرگترین مقصره چون که مطیع شخصی مثل فرشباف شده که یک درصد هم اندازه خودش موسیقی رو نمیفهمه
    ترانه های آلبوم تقدیرم بد نیستن کلا سیر نزولی از طرفدار بیشتر خودشو نشون داد در مورد مقصر خودتم گفتی دیگه . الان یراحی هم با فرشباف کار میکنه چرا ترانه های سطح پایین رو یراحی برنمیداره چونکه یراحی خیلی وسواس داره روی ترانه ولی شادمهر آخرین اولویتش تو ساخت یه اثر ترانه س متاسفانه این اصلا ربطی نداره مدیرش من باشم یا تو یا فرشباف .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    شادمهر داخل ایران که عالیه اصلا اون هیچ بحثی نداره
    طرفدارو میگیم چون نزدیک ترین کار به تجربه کن هست وگرنه من خودم تمام البوم های قبل طرفدار رو بیشتر از طرفدار دوس دارم
    موافقم

نیمه فعال
    چون نظرات بالا زیاده نمیشه تک تک نقل قول کرد فقط بگم که بهروز صفاریان بعد از آلبوم بیخوابی سعید شهروز همون صفاریان گذشته نشد و یه خرده نزولی کار کرد و این آخریا فقط تو تنظیم آهنگهای چاووشی یه خرده خودشو پیدا کرد ولی بازم خود خودش نیست ... وگرنه هیچکدوم از اثار جدیدش مثل شبح و بیخوابی و غریبه فریدون اسرایی و ... نمیشن .. در مورد مهرابی هم بگم که ترانه سرای با استعداد و قابل تحسینیه .. روزبه بمانی با البوم دنیای این روزای من مطرح شد اما به نظر من ترانه های خوبش تو البومهای دیگه بیشتر بود و روند رو به صعودی داشته و الان اینقدر قوی ترانه میگه که ترانه های آلبوم دنیای این روزای من توشون ضعیف به حساب میاد و حس میکنم مهرابی هم همینطوری رو به رشد و پیشرفت میره ... حتی نظرم راجع به سعید زمانی همینه و اینده خوبی در انتظارشه .. حالا شانس ما بوده که اثار ضعیف این هنرمندای خوب به دست شادمهر رسیده و شادمهر تاییدشون کرده .. البته جمع نمیبندم

نیمه فعال
    آلبوم شبح الان و تو سال 2018 میتونه تو تنظیم با تنظیم کننده های مدعی این روزهای موسیقی و آلبومهای جدید رقابت کنه .. تنظیماش هیچوقت کهنه نمیشه .. بهروز صفاریانم مثل شادمهر از گذشته اش دور شده کاش اونم خودشو پیدا کنه .. کلا جدیدا اوضاع موسیقی خوب نیست .. الان همه تقریبا ضعیف شدن و فقط شامل شادمهر نمیشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط severi نمایش پست ها
    حتما البومش اومد دانلود میکنم برات میفرستم تا باهم گوش کنیم
    شما گوش کنید بعد تشریف بیارید آهنگ های عمو پورنگ و خاله شادونه رو با آهنگ های شادمهر مقایسه کنید ما سواد موسیقیمون بالاتر بره

ممنون که وقت مبگذارید

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    باهات موافقم .. خیلی هم موافقم
    از هر سبکی تو آلبوم طرفدار هست .. از سبکهای اروپای شرقی مثل یونانی (انتخاب و طرفدار) بگیر تا سبک هووس ( حالم عوض میشه و چه خوابهایی) و ترنس ( آینده) و کانتری ( زود تموم میشه) که متعلق به اروپای غربی و آمریکاست و ریتم هیچ هاپ (خیلیا) یا ریتم چهار چهار مثل ( اسمم داره یادت میره) ...
    آلبوم طرفدار تو تنوع آهنگسازی و تنظیم جزو برترینهای مارکت ایرانیه .. ولی ترانه هاش اصلا در حد ترانه های آلبومهای دیگه اش نیست .. بعد از البوم آدم فروش ترانه هاش تقریبا ضعیف شد که مقصر رو میدونی کیه ...
    ترانه های البوم خیالی نیست هم خوب بود

صفحه 2454 از 4113 نخستنخست ... 145419542354240424442452245324542455245624642504255429543454 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع