خیالی نیست به قول خود شادمهر فقط واسه همون زمان بود ولی مسافر شاید تنها آلبومه شادمهره که بعد 20 سال هنوزم موندگاره و موسیقی و ترانه ها حرف برای گفتن دارن
خیالی نیست به قول خود شادمهر فقط واسه همون زمان بود ولی مسافر شاید تنها آلبومه شادمهره که بعد 20 سال هنوزم موندگاره و موسیقی و ترانه ها حرف برای گفتن دارن
خیالی نیست و مقایسه نمیکنم با البومی
ولی خیلی البوم خاطره انگیزیه
اولین البوم بعد رفتن
همه منتظر بودن ببینن چیکار کرد
بعد کلی انتظار برای شنیدن دوباره صداش
چقد مجله داشتم از این البوم
آره واقعا روزهای عجیبی بود اولین آلبومی که کلا متعجب میکرد آدمو سبکش چون عادت کرده بودیم به فضای کارهای ایران شادمهر
یادمه ویدیوی خیالی نیست اومده بود با یه حالت رودروایسی نگاه میکردم وقتی تو ویدیوش اون دختره بود . کلا زمانی که اومد دوست داشتم خیلی زیاد اما هر چی
خودم به سن پخته تری رسیدم بعضی کارهایی که شادمهر انجام داد رو دیگه نتونستم زیاد گوش کنم یادمه زمان پاپ کورن خیلی از بیا اینجا و انگیزه خوشم اومد اما
الان میگم کاش اون کارها هیچوقت تو کارنامه ی شادمهر نمیومد مثل قلب من مثل فقط با تو عشقم . چون پتانسیل شادمهر خیلی فراتر از اینجور کارهای ریسکیه
نظرت محترمه اما من نظرم اینه که اصلا آلبومهای داخل ایرانم که در نظر نگیریم
بهترین البوم شادمهر در خارج از کشور آلبوم تقدیره که اوج پختگی شادمهر بود کارای عالی مثل سبب ترس تقدیر یکاری کن رسیدی واقعا عالی بودن
حیف شد اون آلبوم که درست و حسابی ریلیز نشد و یه سری کارا بیات شده بودن وقتی آلبوم اومد و اگه جای شیلا آهنگ بیا قرار میگرفت دیگه همه چی تکمیل بود
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 80 مهمان ها)