صفحه 2470 از 4087 نخستنخست ... 147019702370242024602468246924702471247224802520257029703470 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 24,691 به 24,700 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    تو که انقد پیگیری میکنی مطالبی که من تایپ کردم چشماتو باز کن و ببین که چقدر گفتم شادمهر هر چی بری عقب تر آثارش بهتر هستن و کارای ایرانش دیگه تکرار نمیشه من کجا از میلاد هاشمی طرفداری کردم؟ خواهشا حرف از دهنت بزن اون موقع که من طرفدار شادمهر بودم تو به دنیا نیومده بودی . من طرفدارش بودم و هستم حتی تو این روزایی که اینهمه انتقاده شادمهر با دی جی فسنقری هم کار کنه چون طرفدارشم بازم دنبالش میکنم
    باشه خوب کاری میکنی دنبال میکنی .. موفق و سلامت باشی
    من نمیتونم که همکاری دی جی فسنقری با شادمهر رو دنبال کنم چون دوست ندارم دونفر که آهنگسازی و تنظیم بلدن بتونن به کارای شادمهر ایراد فنی وارد کنن و اصلا دوست ندارم نزولش رو ببینم و بگم چی بود و چی شد ..... میخوام همیشه رو به صعود باشه چون واقعا با آهنگاش خیلی خاطره دارم و برام خاطره سازی کرده .. وقتی آهنگهای آلبوم مسافر رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه .. من فقط موفقیتش رو میخوام نه صرفا پرکار بودنش رو ... حالا شما فقط میخوای آهنگاشو فقط بشنوی حالا هر چی که هست حتی یه توپ دارم قل قلیه و به سلیقتون احترام میزارم و فقط تنها خواهش اینه که شمام به سلیقه ماها که نمیتونم ضعیف شدنش رو ببینیم احترام بزاری

فعال
    نه آخه فربد خود تو اوایل منو جور دیگه میشناختی کم کم آشنا شدیم ولی این آقا از خودش قصه درست میکنه
    من پارسال هم گفتم اینقد گیر به احسان ندید اینقد گفتن تا اهنگ غرور شد تیکه کلام
    حالا این همه اصرار برای ترک لیست برای چیه؟ چه دردی دوا میکنه؟
    مهم اینه همه میدونیم موزیک خود شادمهر یه چیز دیگه س
    هم شما هم ناصر طرفدارید مثل بقیه هم جز همون صدای شادمهر هیچ سودی تو جیبتون نمیره
    من میگم حالا که همدیگه رو میشناسیم اصلا و ابدا ارزش ناراحت کردن همدیگه رو نداره

3. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    باشه خوب کاری میکنی دنبال میکنی .. موفق و سلامت باشی
    من نمیتونم که همکاری دی جی فسنقری با شادمهر رو دنبال کنم چون دوست ندارم دونفر که آهنگسازی و تنظیم بلدن بتونن به کارای شادمهر ایراد فنی وارد کنن و اصلا دوست ندارم نزولش رو ببینم و بگم چی بود و چی شد ..... میخوام همیشه رو به صعود باشه چون واقعا با آهنگاش خیلی خاطره دارم و برام خاطره سازی کرده .. وقتی آهنگهای آلبوم مسافر رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه .. من فقط موفقیتش رو میخوام نه صرفا پرکار بودنش رو ... حالا شما فقط میخوای آهنگاشو فقط بشنوی حالا هر چی که هست حتی یه توپ دارم قل قلیه و به سلیقتون احترام میزارم و فقط تنها خواهش اینه که شمام به سلیقه ماها که نمیتونم ضعیف شدنش رو ببینیم احترام بزاری
    اینطوری باشه سلیقه ی خود شادمهر یه توپ دارم قلقلیه س که اومده پست گذاشته گفته واسه آلبوم تصویر زحمات زیادی کشیده شده دیگه . بحث سلیقه دیگه نمیگنجه کسایی که منو میشناسن میدونن شادمهر مورد علاقه ی من چه شادمهریه اینکه که گفتم حمایت میکنم منظور احترام به تصمیماتشه نه خروجی آثارش

5. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    هم شما هم ناصر طرفدارید مثل بقیه هم جز همون صدای شادمهر هیچ سودی تو جیبتون نمیره
    من خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو نداشتم به قول تو ترک لیست دردی رو دوا نمیکنه تازه اسم 6 تا از کارام که مشخصه . منم امیدوارم شادمهر به خودش بیاد اگه خودش بخاد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره که بخاد کار بده

نیمه فعال
    مسعود جان بهتره من حرفی نزنم دوستان پیش خودشون باز حرف درست نکنن اصلا من هر خبری دادم تا حالا از خودم ساختم
    حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
    ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
    شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه ..
    به هر حال ممنون که هستی
    ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها

من دیگه بحثی ندارم .. شاید اصلا اینجا نباید شادمهر رو نقد کرد .. وقتی تو اینستا یه نقد محترمانه و مودبانه میکنی و بلاک میشی دیگه چه انتظاری میشه از اینجور جاها داشت .. به هر حال خوشحالم یه آدم هم سلیقه تو این جمع پیدا کردم .. پایدار باشی داداش

فعال
    حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
    ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
    شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه ..
    به هر حال ممنون که هستی
    ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست
    از قبل البوم طرفدار و حالم عوض میشه اینجام
    اینو واقعا میگم از لحاظ اخلاق و خوبی بچه های فروم الان بهترین دوره س
    همه همیشه محترم بودن اما هیچ وقت مثل الان نبوده

10. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    من دیگه بحثی ندارم .. شاید اصلا اینجا نباید شادمهر رو نقد کرد .. وقتی تو اینستا یه نقد محترمانه و مودبانه میکنی و بلاک میشی دیگه چه انتظاری میشه از اینجور جاها داشت .. به هر حال خوشحالم یه آدم هم سلیقه تو این جمع پیدا کردم .. پایدار باشی داداش
    چرا اتفاقا حرفات همیشه قشنگه حداقل برای من
    نقد کن حرف بزن
    تاختن به تجربه گران رو هم بده دست من

12. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    من خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو نداشتم به قول تو ترک لیست دردی رو دوا نمیکنه تازه اسم 6 تا از کارام که مشخصه . منم امیدوارم شادمهر به خودش بیاد اگه خودش بخاد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره که بخاد کار بده
    در اینکه خودش نمیخواد شکی نیست
    ولی باور کن اگه همه به به کنیم تنبل ترم میشه
    بیایم همه به آهنگی مثل قلب من به به کنیم
    با خودش نمیگه بزار همین فرمون جلو برم؟

نیمه فعال
    به هر حال ممنون که هستی
    یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حزفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تو

صفحه 2470 از 4087 نخستنخست ... 147019702370242024602468246924702471247224802520257029703470 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 195 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع