صفحه 2471 از 4087 نخستنخست ... 147119712371242124612469247024712472247324812521257129713471 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 24,701 به 24,710 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
    ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
    شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه ..
    به هر حال ممنون که هستی
    ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست
    یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حرفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تو

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    در اینکه خودش نمیخواد شکی نیست
    ولی باور کن اگه همه به به کنیم تنبل ترم میشه
    بیایم همه به آهنگی مثل قلب من به به کنیم
    با خودش نمیگه بزار همین فرمون جلو برم؟

من تو اینستا گفتم شادمهر جان ضعیفترین آهنگایی که میسازی از قوی ترین آهنگهایی که وحید پویان میسازه قشنگتره و اگه وحید پویان الان آهنگسازه به عشق خودت بوده و تو الگوی امثال اینا بودی و هستی و باعث شدی اینا تو عرصه موزیک قدم بزارن و درسته فرصتش نیست اما لطفا خودت آهنگ بساز .. بعد بلاک شدم

من تو صفحه سعید زمانی نوشتم .. تنظیمهای شادمهر رو به تنظیمهای شما ترجیح میدم اما شمارو هم جزو برترینهای تنظیم موسیقی ایرانی میدونم و بهتر نیست به جای ملودی های وحید پویان آهنگهای خود شادمهر رو تنظیم کنی ؟ در ضمن به شادمهر بگو تو انتخاب شعر دقت بیشتری کنه .. اونم جوابمو داد و گفت با تمامی حرفاتون موافقم و بلاکم نشدم ...

چرا باید ادمین پیج شادمهر یه آدم عقده ای باشه؟ این بلاک کردنا و انتقاد پذیر نبودنا اونم با این لحن انتقاد باعث بدبینی به فرشباف میشه .. یا اصلا چرا فرشباف باید شعر خانومشو برای شادمهر بفرسته که شادمهر بی سلیقه هم اونو انتخاب کنه .. شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم

3. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    یه چیزی میای میگی کاملا سربسته من اگه سفر رو دوست نداشتم بیاد چون سفر کاور بود و موافق کاور بودن آثار شادمهر نیستم و نبودم اما عاشق اینم که یه روزی اونراعتراف با ترانه ی مونا برزویی رو بشنوم وقتی حواست نیست رو بشنوم این از این راجب خیالی نیست گفتی با دقت بخون من در مقایسه با آلبوم مسافر گفتم که هنوز بعد از 20 سال آلبومیه که هنوز حرف برای گفتن داره . متاسفانه شما فقط از یه جای حرفای من یه نقلی میگیری که اصلا منظور اون حرف من زمین تا آسمون متفاوته با برداشت تو
    اوکی .. اگه اشتباه از منه ببخشید

فعال
    من تو اینستا گفتم شادمهر جان ضعیفترین آهنگایی که میسازی از قوی ترین آهنگهایی که وحید پویان میسازه قشنگتره و اگه وحید پویان الان آهنگسازه به عشق خودت بوده و تو الگوی امثال اینا بودی و هستی و باعث شدی اینا تو عرصه موزیک قدم بزارن و درسته فرصتش نیست اما لطفا خودت آهنگ بساز .. بعد بلاک شدم

من تو صفحه سعید زمانی نوشتم .. تنظیمهای شادمهر رو به تنظیمهای شما ترجیح میدم اما شمارو هم جزو برترینهای تنظیم موسیقی ایرانی میدونم و بهتر نیست به جای ملودی های وحید پویان آهنگهای خود شادمهر رو تنظیم کنی ؟ در ضمن به شادمهر بگو تو انتخاب شعر دقت بیشتری کنه .. اونم جوابمو داد و گفت با تمامی حرفاتون موافقم و بلاکم نشدم ...

چرا باید ادمین پیج شادمهر یه آدم عقده ای باشه؟ این بلاک کردنا و انتقاد پذیر نبودنا اونم با این لحن انتقاد باعث بدبینی به فرشباف میشه .. یا اصلا چرا فرشباف باید شعر خانومشو برای شادمهر بفرسته که شادمهر بی سلیقه هم اونو انتخاب کنه .. شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم
    گلیم باف که برای رضایت طرفدارا کار نمیکنه داره از این راه پول درمیاره
    حرفای ما هم مانع کسب میشه
    پس دلیل بلاک شدن خیلی ساده س

نیمه فعال
    شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم
    به نظر من شادمهر اصن تو فاز این نیست ببینه کی آهنگساز خوبیه کی تنظیم کننده خوبیه الان که بره دنبال اونا، اصن حوصله این کارا رو نداره... ببخشید ولی خودمونی بگم در حال حاضر گُشاد شده خودشم نمیخواد کار بسازه ولی دقیقا حرف منم همینه که آخر گفتی... اگه فرشباف برای طرفدار و وجه هنری شادمهر ارزش قائله باید دو تا آدم درست حسابی به شادمهر معرفی کنه، نه اینکه رفقای خودشو تو این بی انگیزگیِ(از نظر موسیقی) شادمهر بفرسته جلو! شادمهرم که الان بی حوصله و درگیر خانواده ، بگه جهنم همینا خوبه! البته از این هم نگذریم احتمال خیلی زیاد هیچکدوم از افراد این تیم ریالی از شادمهر بابت شعر و آهنگ و تنظیم نمیگیرن! پس چی از این بهتر واسه شادمهر که با کمترین خرج آهنگ و آلبوم بده

7. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اهنگ جدید یوسف بهراد
    بهونه
    ملودی: پویان
    تنظیم: هاشمی
    ترانه: محرابی

فعال
    حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
    ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
    شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه ..
    به هر حال ممنون که هستی
    ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست
    فدات داداش... ب قول فربد این چیزا ارزش اینو نداره ک همدیگرو ناراحت کنیم...چ بخوایم چ نخوایم آلبوم تصویر با همکاری این گروه بیرون میاد و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم پس بهتره الکی اعصاب خودمونو خورد نکنیم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    بهروز صفاریان لقب پیمان چیه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    پیمان بهداده
    کم حرفه

خخخخ

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خخخخ

12. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    واقعا پل عاطفه یک آهنگ بسیار عمیق و روانی کننده است ... اینا نابغه ان ..
    این اهنگ همیشه بهم آرامش میده

صفحه 2471 از 4087 نخستنخست ... 147119712371242124612469247024712472247324812521257129713471 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 141 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع