چطوریه که بی دفاع و مغلوب میان تو آلبوم یراحی توسط همین فرشباف و همین عوامل بعد قلب من و عقل و عشق و تو بی من میرسه دست شادمهر؟ چون یراحی روی کارش همون وسواسی رو داره که گفتم
چطوریه که بی دفاع و مغلوب میان تو آلبوم یراحی توسط همین فرشباف و همین عوامل بعد قلب من و عقل و عشق و تو بی من میرسه دست شادمهر؟ چون یراحی روی کارش همون وسواسی رو داره که گفتم
اگه شادمهر قدرت اینو نداره که نذاره فرشباف واسش بدترین تصمیما رو بگیره بهتره زودتر خداحافظی کنه . من اگه شادمهر بودم و فرشباف با اسلجه هم مجبورم میکرد از اشکان خشایی ملودی بگیرم زیر بار این خفت نمیرفتم . اینا هیچکدوم دفاع از فرشباف نیست چون فرشبافم مث خوشزبان میاد و میره ولی شادمهر که از نظر همه خدای موسیقیه چرا باید چنین تصمیماتی بگیره
میخواستمت ولی نموندی پیشم
حتی بمونی عاشقت نمیشم
عجب آهنگ باحالیه
شادمهر![]()
موندن و سوختن و ساختن همه یادگار عشقه
انتقام از تو گرفتن کار من نیست کار عشقه
شادمهر![]()
شما در صفحات اجتماعیتان بارها عکسهایی مشترک با «شادمهر عقیلی» منتشر کردهاید. خود شادمهر هم همیشه ارادتاش را به شما و شرکتتان اعلام کرده. مشخصاً رابطه دوستانه و صمیمانهای بین شما و شادمهر در آن سالها بود ولی هرگز هیچ اثری از او در شرکت شما منتشر نشد. چرا؟
شادمهر دوست خوب و یکی از الگوهای موسیقی در آن زمان بود و ما هم احترام خیلی زیادی به هم داشتیم و البته دوستی عمیقی هم بین ما وجود داشت. در بسیاری از آثار ما ساز زده و آهنگسازی کرده. به نظر من شادمهر هم آن زمان و هم الان در موسیقی پاپ، ده سال از همه جلوتر است. او الگوی خیلی از ستارههای حال حاضر موسیقی کشور بوده و هست و سبکهایی که اجرا میکند، همیشه توسط دیگر خوانندهها و ستارههای حال حاضر موسیقی ایران پیروی میشود. همیشه به پنجه هنرمند و رنگ صدای او علاقهمند بوده و هستم. او واقعاً شاهماهی موسیقی پاپ ایران است.
پس دلیل عدم همکاری شما با شادمهر در تولید آثارش در ایران آن زمان چه بود؟
شادمهر آن زمان یک قرارداد 5 ساله سفت و سخت با یک شرکت دیگر داشت که هیچرقمه اجازه همکاری با شرکتهای دیگر را به او نمیداد. این موضوع را برای اولین بار به شما میگویم و بهتر است هواداران شادمهر هم بالاخره اصل موضوع را بدانند که اصلاً یکی از اصلیترین دلایل رفتن شادمهر از ایران، همان قرارداد 5 سالهای بود که با آن شرکت داشت. آن قرارداد دستوپای شادمهر را بسته بود و او هیچ کاری در ایران نمیتوانست انجام دهد. ما با شادمهر فوتبال و استخر و همهجا میرفتیم و دوستی عمیقی داشتیم ولی آن قرارداد اجازه نمیداد همکاری داشته باشیم. در خیلی از آلبومهای ما ساز زده و تنظیم هم کرده. اصلاً آن زمان معروف بود که خیلی از خوانندهها انتشار آلبومشان را عقب میانداختند تا شادمهر از سفر برگردد و موسیقیهایشان را تنظیم کند و بعد آلبومشان را روانه بازار میکردند!