فقط یه چیزی بگم که امثال فرشباف از اینکه دائم اسمشون برده بشه کیف میکنن ... فرقی هم نمیکنه که چی در موردش میگن ! این آدم و نوچه هاش فقط در فکر مطرح شدن بودن و بهش رسیدن همین ! کدوم تهیه کننده تو مارکت موسیقی ایرانی هست اینقد در موردش حرف بزنن و بهش فحش بدن نمیدونم مافیا و ... ! هر حرفی بزنین یا جنجالی که درست بشه به نفع این آدمه چون اسمش دائم رو بورسه که آی فلان و فلان ! این آدم اصلاً در حد این حرفا نیست که تهیه کننده باشه و این حرفا ... حالا شما هی اسم اینو بگین تو سر و کله هم بزنین ...
منم اگه دیدین پارسال چیزی گفتم فقط به خاطر شادمهر بود ...
چاره ای جز تحمل این شرایط نیست تا شادمهر خودش خسته بشه خلاص
ببین مسعود جان من میگم 6 تا آهنگ خوب داره دارم راجب داشته هامون حرف میزنم نه رویاها فعلا اینا چیزاییه که قراره بیاد و بشنویم و قابل قبولن هر 6 تاش متاسفانه الان جو طوریه که هر نظر مثبتی بدی متهم میشی به جانبداری از تیم و اصلا نمیگن به خاطر شادمهره . راجب انتقاد از کسایی که با شادمهر کار میکنن انتقاد به سعید زمانی رو اصلا قبول ندارم چون الان جزو بهارینهاست داخل کشور جوری که علیرضا افکاری که بهترین آهنگساز حال حاضر ماست همه ی تنظیمهاشو میده به سعید . همون تو بی من با همه افتضاحش نکته ی مثبتش تنظیمش بود تنظیم نقطه ضعفم خیلی خوبه
به نظر من فحش دادن به پویان و اینا بی فایده اون دیگه سطح تواناییش همینه انتظار دارین چی بسازه دیگه مقصر اونیه که باهاش کار میکنه مثل این میمونه که شادمهر بیاد سراغ من ملودی بخاد خوب من از خدامه یه ملودی براش درست کنم در حد توانی که دارم پس اصلا به اونا ایرادی وارد نیست خودش دست میذاره رو پویان اشکان خشایی حسین قربانپور یا هر کس دیگه
شما فکر میکنید کنار گذاشتن تک تک اینا واسه شادمهر 2 ثانیه بیشتر طول میکشه؟
من فکر میکنم دیدن اون شادمهری که ایده آل ملست حالا حالاها اتفاق نمیفته پس واسه همینه که اگه تعریفی میکنم از باقی کارای آلبوم واسه اینه که از داشته هامون باید لذت ببریم مث همون چیزایی که قراره بشنویم چاره ای نیس
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 27 مهمان ها)