نوشته اصلی توسط
GreenWorld
اسم این تاپیک بشه«انجمن دشمنان شادمهر عقیلی»بهتره.
البته صد رحمت به دشمن،دشمنای خواننده ها اینقد قبل البوما و قبل تک اهنگا جو رو خراب نمیکنن.
یه زمانی یادش بخیر بعد ریلیز آهنگ و البوم انتقادا به تنظیم و کلا هرکسی که غیر از شادمهر کارو انجام داده بود میشد و الان پیشرفت کردن،قبلش دیگه اساتید نظرشونو میگن و نشنیده میگن بده،،سعید دینگ دینگ،واقعا این لفظ جالبه واسه کسی که تنظیماش من رو یاد تنظیمای بهروز صفاریان زمانی که خوب تنظیم میزد یعنی اوایل دهه هشتاد میندازه،اونوق کسی که طرفدار صفاریانه بهش میگه دینگ دینگ،،نمدونه که حتی خود صفاریانم سعید زمانی رو قبول داره،،یعنی با این حرف سواد افکاری رو هم نقض میکنه،،،کل توانایی شونم شده گفتن گلیم باف و خالطوره،،خب شما اگه جایگاه فرشبافو داشتین بهتر از اون عمل میکردین؟! عوض حسادت خودتونو بکشیم بالا شاید جای فرشبافو گرفتین،کلا همه ما ایرانیا چون دستمون به چیزی و جایگاهی که میخوایم نمیرسه بلدیم به کسی که تو اون موقعیتو جایگاس فوش بدیمو توهین کنیم،تا خودمونو خالی کنیم،میدونم بعد این متن منم میشم نوچه ی فرشباف ولی عب نداره،حکومتونم به معترضا میگه نوچه ی امریکا و اسراییل..اونام برایند همین طرز تفکرن دیگه.
این تیمم کم اهنگ خوب نساختن واسه شادمهر،،بله من اهنگسازیه شادمهر و دوس دارم وقتی تقدیر میسازه یا طرفدار،یا حالم عوض میشه و ... که مو به تنت سیخ میشه با شروع شدن اهنگ،کدوم آهنگ شادمهر که جدیدن ساخته این حس و داشته؟!
حالا میخوام نظرمو در مورد کاراش از سال ۹۰ به اینور که اون حس رو واسم داشتنو بگم.،،،یکیش حالم عوض میشه بود که کلی انتقاد همینجا بهش شد خداروشکر هشت ساله تو این سایتمو دیدم همه این دوران و.
بعد از اون اینده افتضاح بود یعنی معمولی که به مرور زمان جا میفتاد و همشم کار خودش بود چه ملودی چه تنظیم.
بعدش انتخاب که باز همون حس و حال و داشتو عالی بود،بعد آلبوم اومد که فقط همون انتخاب و طرفدار و حالم عوض میشه و اسمم داره یادم میره و چه خوابهایی اون حس و حال خوبو داشتن بقیشون که ساخته ی خودش بودن معمولی بودن.
بعد از اون اهنگ رویای ما با ابی که درسته هیت شد ولی هیچی جز یه شعر خوب و وکال خوب نداشت از نظر من و معمولی بود.
بعد از اون «رابطه »اومد که یه کپی از «چه خوابهایی» بود که هرچیزی اصلش خوبه ولی خب بد نبود ولی بازم حس و حال ترنسی مثه حالم عوض میشه رو نداشت.
بعد از اون معروف اومد که بازم ترنس بود ولی فقط تنظیمش خوب بود و ملودیش معمولی و ازون ملودیا که میگم مو به تن سیخ میکنه بار اول که میگوشیش نبود.
بعد از اون «گمت کردم» اومد که بازم اونطوری نبود و خیلی معمولی بود و الانم که میگن خوبه فقط بخاطر اینه که چون ملودیش و تنظیمش از خود شادمهر بود وگرنه چیزی نداشت جز یه کلیپ خوب.
بعد از اون «حس خوبیه» رو داد که اره،اینجا دوباره همون حس همراه آهنگ بود،یعنی بعد از «انتخاب» اولین تک اهنگی بود که حس اونو حالم عوض میشه و طرفدارو اون کارای خوبو داشت و بازم کلی هیت شد.
بعدشم که «فقط با تو عشقم»اومد که یه آهنگ معمولی بود و واسه تایم خودش خوب بود و تنظیمشو دوس داشتم اما عالی نبود.
بعد اونم که «وارث» اومد که اونم یه شعر نسبتا خوب داشت و یه تنظیم فوق العاده از خود شادمهر ولی ملودیش خیلی معمولی بود و فقط تنظیم کشیده بودش بالا و طبق معمول وکال،،ولی بازم اون حس غمی که اهنگای خوب شادمهر به ادم میدادو نداشت.
بعدشم البوم تجربه کن اومد که من آهنگای «تنهاییام» و «روز سرد» و «ادامه میدمت»رو در حد همون آهنگای خوب شادمهر که نام بردم میدونم و همون حس رو میدادن بهم و آهنگای دیگه مثه«تجربه کن» و «همیشگی »و «تکرارم نکن» خوب میدونستم اما در حد همون گمت کردمو وارث نه کارای خوب شادمهر و بقیه هم که بد بودن.
بعدشم که همین سه تا اومدن یعنی «قلب من و برگرد عشقم متوسطن اما بد نیستن که بازم تنظیماشون ایراد نداره» و «سرنوشت» که از نظرم یه کار فوق العادس که همون حس خوب مثه انتخاب و طرفدارو غیره رو بهم داد یعنی همون چسبیدن بعد یه بار گوش دادن.
حالا تو این کارایی که گفتم هم خود شادمهر کار داشته که فوقالعاده بودن و بی نظیر و همم کار داشته که معمولی بودن،،اون تیمم کار درست کردن که عالی و بی نظیر بودن و همم کار درست کردن که معمولی بوده،،همشونم از ف.ی.ل.ت.ر. خود شادمهر رد شده،،،،پس بدون توجه به اسامی و کینه ورزی به اهنگا گوش کنید.
و در آخر التماس تفکر.