صفحه 2535 از 4087 نخستنخست ... 153520352435248525252533253425352536253725452585263530353535 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 25,341 به 25,350 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    قطعا شرایط فعلی مورد دلخواه هیچ هواداری نیست اما با کنار اومدن با این شرایط میشه از همین داشته ها هم لذت برد من خودم تو کل این کارها عقل و عشق غرور قلب من تو بی منو اصلا خوشم نیومد ولی انصافا ادامه میدمت تنهاییام روز سرد سرنوشت و چند کار بعدی که میاد چی کم داره . واقعا این نظر من آیا به جانبداری از کسیه یا منطقیه
    نقطه ضعف نزدیکه درسته؟؟

نیمه فعال
    مسعود زمزمه هایی مبنی بر پخش در 7 بهمن هست ولی قطعی نشده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط iman_dellealpi نمایش پست ها
    چه افرادی اینجا پست میذارن هنوز! یاد باد برادر
    آره،اون زمان اینجا طرفدارای شادمهر بودن و دنبال کننده هاش،الان به ظاهر طرفداراش اینجان که فک میکنن شادمهر نه عقل درستی داره نه از موسیقی چیزی می‌فهمه و مثه یک ربات تحت کنترله.
    از قبل ساخته شدن هر اهنگ میگن بده ،،یادش بخیر اون زمان

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

4. 2 کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مسعود زمزمه هایی مبنی بر پخش در 7 بهمن هست ولی قطعی نشده
    منم ی چیزایی شنیده بودم ک تولدش پخش میشه

نیمه فعال
    قطعا شرایط فعلی مورد دلخواه هیچ هواداری نیست اما با کنار اومدن با این شرایط میشه از همین داشته ها هم لذت برد من خودم تو کل این کارها عقل و عشق غرور قلب من تو بی منو اصلا خوشم نیومد ولی انصافا ادامه میدمت تنهاییام روز سرد سرنوشت و چند کار بعدی که میاد چی کم داره . واقعا این نظر من آیا به جانبداری از کسیه یا منطقیه
    به نظر من منطقیه ..
    دارم خیلی زود قضاوت میکنم ولی یه حسی بهم میگه منی که منتقد آلبوم تجربه کن بودم الان با پخش این دو تا آهنگ قلب من و تو بی من احساس میکنم البوم تجربه کن از تصویر بهتر بوده باشه و شاید بعد از پخش آلبوم تصویر بیام و از تجربه کن جانب داری کنم کلا ذات آلبومای شادمهر این شکلیه ..آخه معمولا باید آهنگای گل رو کلیپ کرد یعنی بهترینهای یک آلبوم رو و اگه آهنگای گل آلبوم تصویر اینا باشن پیشاپیش فاتحه آلبوم رو باید خوند .. مطمئنم دارم زود قضاوت میکنم و دلمم به آهنگ سرنوشت خوشه و اگه آهنگای دیگه اش به خوبیه اون باشن خیالم راحت میشه که انشالله هستن .. بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تجربه کن تنظیمهای تکراری و شبیه به هم بودن که تنظیمهای سرنوشت و تو بی من از تنظیمهای آلبوم تجربه کن خیلی بهتر بودن و این نوید تنظیمهای بهتری رو تو آلبوم تصویر میده و مطمئنم تنظیمها خیلی بهتر از تجربه کن هستن .. حالا یه ماه بیشتر نمونده و صبر میکنیم و قضاوت رو میذارم کنار .. به امید یه البوم هیت و دوست داشتنی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    اونوق کسی که طرفدار صفاریانه بهش میگه دینگ دینگ
    کل توانایی شونم شده گفتن گلیم باف و خالطوره

اینا رو لابد من گفتم؟
    من بیکارم اسپم میدم از نظر شما ایراد داره؟
    اینکه منظورت با کی بود تو کامنت اولیت هم مگه طرف کج باشه نفهمه با کی بودی
    بهروز صفاریان در زمانی که پا به عرصه موزیک گذاشت و با شادمهر استارت البومهارو زدن موسیقی پاپ تازه بعد از انقلاب شکل گرفته بود و کاری که شادمهر و بهروز صفاریان و محمداصفهانی و بقیه کردن یه ساختار شکنی تو مملکت بود که قبل از پخش آلبوم مسافر انجام همچین کاری تا ابد محال به نظر میومد و هیچکسی حتی نمیتونست تصور کنه یه روزی موسیقی پاپ به شکل مجوز دار توسط حکومتی که کلا موسیقی رو از پایه حروم میدونه پخش بشه و این هنرمندای بزرگ به همراه تعداد دیگه ای از هنرمندای دیگه ساختارشکنی کردن و زمانی که اولین آلبوم پاپ موسیقی مجوزدار بعد از انقلاب با صدای خشایار اعتمادی پخش شد همه میگفتن احتمالا موسیقی در همین حد یعنی آهنگهای غمگین و فاخر باقی میمونه و این حکومت نمیزاره که بیشتر از این پیش برن که شادمهر اولین موسیقی شاد و شیش و هشت رو میسازه و برای اولین بار به صورت مجوز دار پخش میکنه یعنی کلا یه بت هایی که ساخته شده بود رو میشکنه و در اون زمون ساختن و خوندن آهنگهای شاد و شیش و هشت مثل یه کار فرهنگی علیه نظام محسوب میشد .. شادمهر از اول ساختارشکن بوده و تو اون زمون موج آهنگهای شاد و دینگ دینگی به قول خودت رواج پیدا میکنه که پایه گذارش شادمهر بوده چون اونموقع اینجور آهنگها رو بورس بوده ... بعد از خروج شادمر از ایران بهروز صفاریان ادامه راه شادمهر رو میره و برای اولین بار موسیقی رپ رو که کسی تصور نمیکرد روزی مجوز بگیره و امروزه هم جزو سبک هایی هست که سرسختانه باهاش مخالفن رو به صورت مجوز دار با صدای شاهکاربینش پژوه منتشر میکنه و دقیقا همون اتفاقه تکرار میشه و با البوم دورنگی شادترین البوم مجوز دار در این حکومت رو منتشر میکنه و میشه گفت بهروزصفاریان پایه گذار و شروع کننده اتفاق های خوب در موسیقی پاپ بوده و هست و همیشه هرکاری انجام داده برای اولین بار در ایران بوده .. نمیدونم چطور بعضی از دوستان بهروز صفاریان رو دینگ دینگ خطاب میکنن .. به نظر من نسل اول موسیقی پاپ که بیشترین سختی ها رو متحمل شدن و بدترین برخوردها باهاشون شد و باعث کوچ اجباری استعدادهایی مثل شادمهر شد و راه رو برای امثال میلادهاشمی ها باز کردن تکرار نشدنی هستن و باید ازشون تقدیر بشه و حرمتشون رو حفظ کنیم .. البته حمایت از جوونا هم خوبه و امثال سیروان و سعیدزمانی و علیرضاافکاری ها هم باید بیان تا موسیقی برقرار باشه
    دوست عزیز من این رو خطاب به شما نگفتم و این نقل قول رو به حساب بحثی که از صفاریان شد به میون آوردم و خطاب به همه موسیقی دوستان گفتم که نباید برای حمایت از هنرمندای جدید و نوپا قدیمیترها رو کوچیک کنیم چون مسیقی ما به امثال واروژان ها و بابک بیات ها و صادق نوجوکی ها و .... مدیونه و بعد از انقلاب هم به امثال شادمهر و صفاریان و کشتکار و نکویی و غیره...
    ویرایش توسط nasernew : 01-22-2018 در ساعت 12:37 AM

8. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بحث صفاریان نبود
    اسم صفاریانو اورد که حرفای منو رد کنه
    سعید دینگ دینگ داره نه صفاریان

نیمه فعال
    یک سری هوادارنما و به ظاهر دوستدار شادمهر که اصلا از پشت صحنه موزیک چیزی حالشون نیست و نمیدونن ساخت یک آهنگ و تولید یک آلبوم چه مراحل سختی داره و باید یه سری مراحل سخت طی بشه تا یه آلبوم به مقصد اصلیش یعنی تو پلیر مردم و در نهایت به قلب مردم برسه و از موزیک فقط گوش دادنش رو بلدن و فکر میکنن موزیک باکلام فقط خوندنه و شادمهر رو فقط یک خواننده میدونن و از حمایت و جانبداری از خوانندگی شادمهر فکر میکنن دارن دین خودشون رو بهش ادا میکنن و نمیدونن شادمهر کامپیوترشو فروخت تا با پولش بره ویالون بخره و چه مراحل سختی رو پشت سر گذاشت تا مردم اون رو فقط یک نوازنده و آهنگساز حرفه ای بدونن و نه فقط یک خواننده معمولی و دارن با مقایسه اش با امثال وحید پویان غیر مستقیم تخریبش میکنن .. شادمهری که آلبوم بهارمن رو به صورت بیکلام منتشر کرد یا آهنگ پل عاطفه رو تا بگه جلل خالق من فقط خواننده نیستم بلکه یه هنرمند کاملم و به کلی ساز موسیقی مسلط هستم و آهنگسازی هم بلدم ولی مردم هنوزم که هنوزه اینو نشنیدن و واقعا برای شادمهر متاسفم که هواداراش نتونستن بفهمن که هنر آهنگسازیش چه گنج بزرگی بوده که دیگه از دستش دادن و الان باید افسوسشو بخورن .. هوادارای به ظاهر هوادار هنوز نفهمیدن شادمهر یه هنرمند مولف و پایه گذار و ساختارشکن بوده که همیشه یه موجی راه انداخته و بقیه دنباله رو بودن و یک نوازند قهاره که برای نوازندگیش کلی تمرین کرده و وقت گذاشته و عمرشو پاش سپری کرده و یک آهنگساز بسیار خوب و عالی .. چرا بعضیا اصرار ارن فقط شادمهر بخونه و شادمهر رو فقط یک خواننده در سطح محمد اصفهانی که بسیار خواننده خوبیه میدونن هنوز نتونستن بفهمن شادمهر معین یا ابی یا گوگوش نیست ..
    من خودم خبرنگارم و با همه هنرمندا آشنایی دارم و به واسطه رامین بصیرت نیا با فرشباف آشنا شدم و حتی ملاقات هم داشتیم و شغل من نقد کردنه نه تخریب کردن من اگه حرفی زدم فقط نقد بوده و هیچوقت قصد تخریب نداشتم چون احساس کردم یکسری هنوز شادمهر رو به معنای واقعی نمیشناسن و نمیدونن چه رنجهایی متحمل شد که ما فقط به عنوان خواننده نشناسیمش که متاسفانه با اشتباهات خودش این هدفشو پایمال کرد یکسری دارن از اشتباهاتش تعریف و تمجید میکنن و این دوستی نیست و دشمنیه ...
    اگه فکر میکنید بت درست کردن و حمایت کورکورانه از اشتباهات کسی فقط هوادار بودن رو ثابت میکنه پس من هوادار نیستم و افتخار میکنم دوست دارم شادمهر رو بازم تو اوج ببینم و اگه سقوطش خوشحالتون میکنه میتونید خوشحال باشید چون به هدفتون رسیدید
    اینم به کسایی گفتم ک فکر میکنن من دشمن شادمهرم که نیستم و راحتن هرجور دوست دارن فکر کنن
    ویرایش توسط nasernew : 01-22-2018 در ساعت 01:04 AM

11. 3 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    یک سری هوادارنما و به ظاهر دوستدار شادمهر که اصلا از پشت صحنه موزیک چیزی حالشون نیست و نمیدونن ساخت یک آهنگ و تولید یک آلبوم چه مراحل سختی داره و باید یه سری مراحل سخت طی بشه تا یه آلبوم به مقصد اصلیش یعنی تو پلیر مردم و در نهایت به قلب مردم برسه و از موزیک فقط گوش دادنش رو بلدن و فکر میکنن موزیک باکلام فقط خوندنه و شادمهر رو فقط یک خواننده میدونن و از حمایت و جانبداری از خوانندگی شادمهر فکر میکنن دارن دین خودشون رو بهش ادا میکنن و نمیدونن شادمهر کامپیوترشو فروخت تا با پولش بره ویالون بخره و چه مراحل سختی رو پشت سر گذاشت تا مردم اون رو فقط یک نوازنده و آهنگساز حرفه ای بدونن و نه فقط یک خواننده معمولی و دارن با مقایسه اش با امثال وحید پویان غیر مستقیم تخریبش میکنن .. شادمهری که آلبوم بهارمن رو به صورت بیکلام منتشر کرد یا آهنگ پل عاطفه رو تا بگه جلل خالق من فقط خواننده نیستم بلکه یه هنرمند کاملم و به کلی ساز موسیقی مسلط هستم و آهنگسازی هم بلدم ولی مردم هنوزم که هنوزه اینو نشنیدن و واقعا برای شادمهر متاسفم که هواداراش نتونستن بفهمن که هنر آهنگسازیش چه گنج بزرگی بوده که دیگه از دستش دادن و الان باید افسوسشو بخورن .. هوادارای به ظاهر هوادار هنوز نفهمیدن شادمهر یه هنرمند مولف و پایه گذار و ساختارشکن بوده که همیشه یه موجی راه انداخته و بقیه دنباله رو بودن و یک نوازند قهاره که برای نوازندگیش کلی تمرین کرده و وقت گذاشته و عمرشو پاش سپری کرده و یک آهنگساز بسیار خوب و عالی .. چرا بعضیا اصرار ارن فقط شادمهر بخونه و شادمهر رو فقط یک خواننده در سطح محمد اصفهانی که بسیار خواننده خوبیه میدونن هنوز نتونستن بفهمن شادمهر معین یا ابی یا گوگوش نیست ..
    من خودم خبرنگارم و با همه هنرمندا آشنایی دارم و به واسطه رامین بصیرت نیا با فرشباف آشنا شدم و حتی ملاقات هم داشتیم و شغل من نقد کردنه نه تخریب کردن من اگه حرفی زدم فقط نقد بوده و هیچوقت قصد تخریب نداشتم چون احساس کردم یکسری هنوز شادمهر رو به معنای واقعی نمیشناسن و نمیدونن چه رنجهایی متحمل شد که ما فقط به عنوان خواننده نشناسیمش که متاسفانه با اشتباهات خودش این هدفشو پایمال کرد یکسری دارن از اشتباهاتش تعریف و تمجید میکنن و این دوستی نیست و دشمنیه ...
    اگه فکر میکنید بت درست کردن و حمایت کورکورانه از اشتباهات کسی فقط هوادار بودن رو ثابت میکنه پس من هوادار نیستم و افتخار میکنم دوست دارم شادمهر رو بازم تو اوج ببینم و اگه سقوطش خوشحالتون میکنه میتونید خوشحال باشید چون به هدفتون رسیدید
    اینم به کسایی گفتم ک فکر میکنن من دشمن شادمهرم که نیستم و راحتن هرجور دوست دارن فکر کنن
    متن هایی که خوندی همه منظورشون با من هست اکثرا که تکذیب هم میکنن کلا من طرفدار نما هستم
    ولی دنیای عجیبی شده میگن اگه طرفدار وحید پویان باشی و تعریفشو بدی هوادار واقعی شادمهری
    اگه اسم شادمهر بیاری بگی خودش اهنگسازی کنه طرفدار نما و دشمنی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    متن هایی که خوندی همه منظورشون با من هست اکثرا که تکذیب هم میکنن کلا من طرفدار نما هستم
    ولی دنیای عجیبی شده میگن اگه طرفدار وحید پویان باشی و تعریفشو بدی هوادار واقعی شادمهری
    اگه اسم شادمهر بیاری بگی خودش اهنگسازی کنه طرفدار نما و دشمنی
    اگه تو طرفدارنما باشی که کاش شادمهر میلیونها طرفدارنما داشته باشه چون همین طرفدارنماهایی مثل تو میتونید فرق بین شادمهر و رو با امثال وحیدپویان متوجه بشین .. منم دشمن شادمهرم که دوست دارم بازم یه موج جدید راه بندازه و همه رو متحیر کنه و چشم هنرمندا و رقیبای حسودش رو کور کنه ... اگه تعریف نکردن از وحیدپویان دشمنی با شادمهره پس من همون بهتر دشمنش باشم که حداقل دونفر مثل من باشن که تا نو اومد به بازار کهنه شد دل آزار نیان و حالا چون شادمهر دیگه تو حس آهنگسازی نیست بقیه رو بکشن بالا و بگن در حد اسم شادمهرن و کلی هم ازش تعریف کنن ..
    من جوونای با استعداد رو دوست دارم و عکس کانال تلگرام علیرضاافکاری رو اینجا برای خودم گذاشتم و از ظهورش خوشحالم اما حرمت قدیمی ترهایی مثل شادمهر رو به خاطر آهنگهای جدید و هیت علیرضاافکاری نمیشکنم و شادمهر برام پیشکسوته و بااستعدادهایی مثل سعیدزمانی نمیتونن باعث شن من شادمهر و هنر آهنگسازی و تنظیمش و زحمتش برای موزیک این مملکت رو به هنرمندای نوظهور و بااستعدادی مثل سعیدزمانی بفروشم .. و شادمهر برام همیشه تو آهنگسازی اسطوره هست حتی اگه تا ابد آهنگ نسازه
    ویرایش توسط nasernew : 01-22-2018 در ساعت 01:28 AM

14. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2535 از 4087 نخستنخست ... 153520352435248525252533253425352536253725452585263530353535 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 40 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع