صفحه 2555 از 4087 نخستنخست ... 155520552455250525452553255425552556255725652605265530553555 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 25,541 به 25,550 از 40865

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    بچه ها باهم دوست باشید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بچه ها باهم دوست باشید
    من دیگه با کسی بحث نمیکنم و با هیشکی هم دشمنی ندارم و از بقیه هم میخوام با هم بحث نکنن .. انشالله یک ماه دیگه باید با هوادارای بقیه خواننده ها بحث کنیم و هنرمندمون رو بکشیم بالا و باهاشون کری بخونیم ... من اگه انتقادی کردم تو جمع دوستداران خود شادمهر بوده و بیشتر درد و دل بوده و همتون رو دوست دارم و چون احساس کردم به نظرم بی احترامی شد یه خرده تند رفتم و از کسایی که نظرشون مخالف نظر منه و احساس میکنن بهشون توهین کردم عذرخواهی میکنم .. البوم تصویر شاید بهترین البوم شادمهر نباشه اما مطمئن باشین بهترین آلبوم سال میشه و هست و مثل همیشه بقیه خواننده ها و هنرمندا هم مثل ما منتظرن ببینن شادمهر چیکار کرده و خیلیا که مثل من نقدشون دوستانه نیست از الان دنبال اینن که شادمهر رو تخریب کنن و تمام هنرش رو زیر سوال ببرن و حاشیه درست کنن و منم تا جایی که بتونم حتی اگه از آهنگی خوشم نیاد سعی میکنم حداقل وانمود کنم راضی بودم تا جو اینجا به هم نخوره و کدورتی پیش نیاد و از همه خواهش میکنم اگه نظری داشتم و نقدی کردم و اگه روزی مجبور شدم به صراحت و رک بازم انتقادی کنم یا نظرمو بگم سوءتفاهم نشه ولی پیش داوری ممنوعه و باید تا یه ماه دیگه صبر کنیم چون نمیشه نشنیده کلیت آلبوم رو زیر سوال ببریم .. خوشحالم که موزیک باران و تاپیک هوادارای شادمهر هست و دوستای خوبی اینجا پیدا کردم

نیمه فعال

حرفه ای
    من ادامه میدمت

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    من ادامه میدمت
    بریم ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من دیگه با کسی بحث نمیکنم و با هیشکی هم دشمنی ندارم و از بقیه هم میخوام با هم بحث نکنن .. انشالله یک ماه دیگه باید با هوادارای بقیه خواننده ها بحث کنیم و هنرمندمون رو بکشیم بالا و باهاشون کری بخونیم ... من اگه انتقادی کردم تو جمع دوستداران خود شادمهر بوده و بیشتر درد و دل بوده و همتون رو دوست دارم و چون احساس کردم به نظرم بی احترامی شد یه خرده تند رفتم و از کسایی که نظرشون مخالف نظر منه و احساس میکنن بهشون توهین کردم عذرخواهی میکنم .. البوم تصویر شاید بهترین البوم شادمهر نباشه اما مطمئن باشین بهترین آلبوم سال میشه و هست و مثل همیشه بقیه خواننده ها و هنرمندا هم مثل ما منتظرن ببینن شادمهر چیکار کرده و خیلیا که مثل من نقدشون دوستانه نیست از الان دنبال اینن که شادمهر رو تخریب کنن و تمام هنرش رو زیر سوال ببرن و حاشیه درست کنن و منم تا جایی که بتونم حتی اگه از آهنگی خوشم نیاد سعی میکنم حداقل وانمود کنم راضی بودم تا جو اینجا به هم نخوره و کدورتی پیش نیاد و از همه خواهش میکنم اگه نظری داشتم و نقدی کردم و اگه روزی مجبور شدم به صراحت و رک بازم انتقادی کنم یا نظرمو بگم سوءتفاهم نشه ولی پیش داوری ممنوعه و باید تا یه ماه دیگه صبر کنیم چون نمیشه نشنیده کلیت آلبوم رو زیر سوال ببریم .. خوشحالم که موزیک باران و تاپیک هوادارای شادمهر هست و دوستای خوبی اینجا پیدا کردم
    فدات

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها

ایشالا
    هیچ خواننده ایی حتی نزدیک شادمهر هم نیست
    شادمهر عقیلی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    طفلکی از بس واسش مهم نیستو فشار نیومده روش که توی ۲۰ تا پست جواب داده،،ابو بریز جایی که میسوزه،،کاربر سبزه خوب قهوه ای میکنه بعضیارو،هوادار باش
    اسمت رو نمی دونم دوست عزیز ولی منم خیلی وقته موزیک بارانم(از روزای اول راه اندازی و قبل ***** شدن) پیام های این تاپیک رو کامل میخونم ولی خیلی وقته پیام نمیدم عزیز حرفات درسته... از اون زمان که عکس مدرن تاکینگ رو گذاشته بود و با ملت بحثش شد و ملت قهوه ایش کردن و گفت از سایت میرم برای همیشه و بازم برگشت
    ینی چندش تر و بچه تر از این ندیدم تا الان. به شما دوست عزیز هم پیشنهاد می کنم جواب این کوته فکر رو ندی، پیشنهادم به ایشون رفتن پیش مشاورهست ینی چی این رفتار رو نشون میده دائما نزدیک آهنگ و آلبوم شادمهر میادین این تاپیک رو به هم میریزه و اسپم میده. بخدا حال آدمو خراب میکنه وقتی میبینم دائما اسپم میده. خب نه کسی محتاج پیشبینی ایشونه نه این حرفا ارزش، هر کسی هم بخواد خصوصی ازش میپرسه و میگه اراجیف خونم کم شده برام قصه بگو (شروور).

9. 2 کاربر مقابل از Hamed_gh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_gh نمایش پست ها
    اسمت رو نمی دونم دوست عزیز ولی منم خیلی وقته موزیک بارانم(از روزای اول راه اندازی و قبل ***** شدن) پیام های این تاپیک رو کامل میخونم ولی خیلی وقته پیام نمیدم عزیز حرفات درسته... از اون زمان که عکس مدرن تاکینگ رو گذاشته بود و با ملت بحثش شد و ملت قهوه ایش کردن و گفت از سایت میرم برای همیشه و بازم برگشت
    ینی چندش تر و بچه تر از این ندیدم تا الان. به شما دوست عزیز هم پیشنهاد می کنم جواب این کوته فکر رو ندی، پیشنهادم به ایشون رفتن پیش مشاورهست ینی چی این رفتار رو نشون میده دائما نزدیک آهنگ و آلبوم شادمهر میادین این تاپیک رو به هم میریزه و اسپم میده. بخدا حال آدمو خراب میکنه وقتی میبینم دائما اسپم میده. خب نه کسی محتاج پیشبینی ایشونه نه این حرفا ارزش، هر کسی هم بخواد خصوصی ازش میپرسه و میگه اراجیف خونم کم شده برام قصه بگو (شروور).
    اسممو که خود همون استاد میدونه،باید ازون بپرسی که و کلی اطلاعات سری از من داره و میخواد منو لو بده و چقد من ترسیدم از اون تهدیداش واسه همین اسممو نمیگم بهت داداش
    منم اینجا دیدی که اصن اهل بحث کردنو حرف زدن نیستم(به غیر از این چندروز) و فقط میبینم و نظراتو میخونم ولی خدایی اعصابم بهم میریزه بیای قبل هر اهنگی جو رو بهم بریزی حالا در مورد هر خواننده ای،چه برسه شادمهر که کلا قضیه فرق میکنه،جو رو بهم بریزی بعد آخر سر بگی من طرفدار شادمهرم،اقا دمت گرم طرفداری،ازاین تیم خوشت نمیاد برو همون تو زمان مسافر و دهاتی همونارو گوش کن،اینارو گوش نده،انتقادم میخوای بکنی بعد البوم بکن البته نه یه ثانیه بعد از انتشار،نه که اینجا روضه درست کردن و غم و غصه که آی شادمهرو چیزخورش کردن با اینا کارکنه و فلان،،نمیبینن همیشه ۴ سال ۴ سال البوم میداده با هشتا اهنگ که میفته سالی دوتا اهنگ،الانم که دوسال ۲ تا آلبوم داده ببینین از پارسال چنتا آهنگ خودش ساخته،«تکرارم نکن،وارث»سال ۹۵....دوتا هم که تو این البوم داره،خب پس خودش کمتر نمیسازه نسبت به قبل،همونه فقط پرکارتر شده با کارای خوب بقیه،،خوبای بقیه رو هم میخونه،حالا الان کارای پویانه میخونه،یه موقع مال اشکان خشایی،یه موقع قربانپور،یه موقعم شاید کار افکاری رو خوند،ولی همون تعدادی که خودشم میساخته رو بازم میسازه.
    درک همین خیلی سخته مثه اینکه.

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

11. 2 کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اندکی صبر سحر نزدیک است...

صفحه 2555 از 4087 نخستنخست ... 155520552455250525452553255425552556255725652605265530553555 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع