تو دلـــــــــــــــم آتیشـــــــه بگــــــــووو بـــــر می گـــردی
تو دلـــــــــــــــم آتیشـــــــه بگــــــــووو بـــــر می گـــردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " Ma'aroof "
Iranian Pop Genius New Track
Coming Soon
Wait ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پيج پي ام سي گذاشته
هميشه غايب من زخمامو مرهم ميذارههميشه غايب من گريه هامو دوست ندارهنكنه يه وقت نياد صداش به دادم نرسهآينه ها سياه بشه كور بشه چشم ستاره ...
ژانويه ٢٠١٥ آهنگ معروف از شاد مهر عقيلي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هميشه غايب من زخمامو مرهم ميذارههميشه غايب من گريه هامو دوست ندارهنكنه يه وقت نياد صداش به دادم نرسهآينه ها سياه بشه كور بشه چشم ستاره ...
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
چیزی که مشخصه اینه که کلیپه خوبی داره ولی خب معلوم نیس آهنگش خوب باشه یا نه چون با دو کلمه و سه ثانیه از یک موزیک نمیشه فهمید خوبه یا بد..امیدوارم کار خوبی باشه طبق معمول چون شادمهر کم کار میده ولی خب سعی میکنه کار خوب بده و این خوبه که به کیفیت بیشتر اهمیت میده تا کمیت!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
100 سال بعد............................................ .................................................. ............................................
به زودیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی
در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 149 مهمان ها)