نوشته اصلی توسط ebihamed یه ویدیو قبل البوم پخش میشه یکیشم بعد آلبوم احتمالا نقطه ضعف قبل آلبوم مرسی داداش....من فکر کنم ی هفته قبل آلبوم نقطه ضعف پخش میشه
نوشته اصلی توسط masoud741 مرسی داداش....من فکر کنم ی هفته قبل آلبوم نقطه ضعف پخش میشه صد در صده پخش یکیش قبل البوم
نقطه ضعف ارزش این انتظار رو داره
نوشته اصلی توسط ebihamed نقطه ضعف ارزش این انتظار رو داره آره حتما
فعلا از این اهنگ از اخرین البوم تارکان لذت ببرید عالیه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ebihamed تو اون حال و هوا یه کار هست امیدوارم در حد همون قدیمی ها هیت بشه
نوشته اصلی توسط entehaa امیدوارم در حد همون قدیمی ها هیت بشه البته من حس و حال کار رو گفتم و گرنه از شادمهر فعلی نباید توقع ستاره و علامت سوال رو داشت ولی تو اون سبکه و کار قشنگی شده
نوشته اصلی توسط ebihamed البته من حس و حال کار رو گفتم و گرنه از شادمهر فعلی نباید توقع ستاره و علامت سوال رو داشت ولی تو اون سبکه و کار قشنگی شده اگه بخوای نظرتو بگی نقطه ضعف را تو رتبه چندم آلبوم قرار میدی؟؟؟ فرض میکنیم آلبوم 9ترک باشه..از 1تا 9 نقطه ضعف تو کدوم رتبست از نظرت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 140 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن