البوم فریدون بهروز صفاریان
مونا برزویی:
دهمین همكاری من و شادمهر عزیز
ترانه ی " معروف " نفسم بند میاد وقتی...
به زودی
مونا برزویی:
دهمین همكاری من و شادمهر عزیز
ترانه ی " معروف " نفسم بند میاد وقتی...
به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا 10 ساله شادمهر گوش میدن من 15 ساله شادمهر گوش میکنم چه ربطی داره ؟
بگرد ببین میتونی یک ایراد از انتخاب بگیری ؟ اسمم داره یادم میره و ...
اقتضای زمان ما همینه ، مطمئن باش اگه شادمهر به جای سال 77 العان هزار و یک شب رو پخش میکرد خود شما شروع میکردی ایراد گرفتن که چرا داره پست رفت میکنه ، با زمان خودش جلو نمیره ، چرا سبک کارش قدیمیه و ...
یک چیزی بگم شادمهری که ارون حسینی و حسین قربانپور رو برای موزیک هاش انتخاب کرده مطمئن باش واسه تک تک نت های روی موزیک که هیچی ! روی آلبوم جدیدش نوشته برنامه داره کسایی که ما خیلی کم اسمشون رو می شنیدیم العان دارن باهاش همکاری میکنن این یعنی استعداد یابی یعنی دنبال تنوع توی کار ماها در جایگاهی نیستیم که بخوایم ایراد بگیریم ازش واقعا نیستیم
[QUOTE=AbEc;256494]اینا 10 ساله شادمهر گوش میدن من 15 ساله شادمهر گوش میکنم چه ربطی داره ؟
بگرد ببین میتونی یک ایراد از انتخاب بگیری ؟ اسمم داره یادم میره و ...
اقتضای زمان ما همینه ، مطمئن باش اگه شادمهر به جای سال 77 العان هزار و یک شب رو پخش میکرد خود شما شروع میکردی ایراد گرفتن که چرا داره پست رفت میکنه ، با زمان خودش جلو نمیره ، چرا سبک کارش قدیمیه و ...
یک چیزی بگم شادمهری که ارون حسینی و حسین قربانپور رو برای موزیک هاش انتخاب کرده مطمئن باش واسه تک تک نت های روی موزیک که هیچی ! روی آلبوم جدیدش نوشته برنامه داره کسایی که ما خیلی کم اسمشون رو می شنیدیم العان دارن باهاش همکاری میکنن این یعنی استعداد یابی یعنی دنبال تنوع توی کار ماها در جایگاهی نیستیم که بخوایم ایراد بگیریم ازش واقعا نیستیم[/QUOT شادمهر خودش بهتر از ما میدونه داره چکار میکنه...
مارح وت یا رب زج هد جس
به هر حال این برداشت شماست کسی که گوشش به مسافر عادت کرده نمیتونه اهنگ خیلیا رو گوش بده ربط اون 10 سال هم به اینه که کسی که 10 سال موسیقی شادمهر رو گوش میده دنبال فاز دادن و کوبیدن اهنگ نیست پیمان هم یه انتقاد ساده کرد.بهتره این بحث تموم بشه و ببینیم تو اهنگ جدید چیکار کرده امروز از کار صفاریان لذت بردیم
در حال حاضر 144 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 144 مهمان ها)