نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه موزیک ویدئو که حتمیه حالا کی میخواد بیاد معلوم نیست میگن تولد بچه نزدیکه ببینیم چی میشه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
کی میگه تولدش نزدیکه ؟
Parsa8
نوشته اصلی توسط mohammad68 کی میگه تولدش نزدیکه ؟ شکم زنش خیلی گنده شده دخترش داره دنیا میاد نگ از کجا میدونی دختره که بهت نمیگم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شکم زنش خیلی گنده شده دخترش داره دنیا میاد نگ از کجا میدونی دختره که بهت نمیگم کار به جاهای باریک کشید خبر چیزای دیگرو ندارید؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 کار به جاهای باریک کشید خبر چیزای دیگرو ندارید؟ نه دیگه فقط مونده آدرس بیمارستان که اونم تا چند روز دیگه معلوم میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه دیگه فقط مونده آدرس بیمارستان که اونم تا چند روز دیگه معلوم میشه روز بیمارستان معلوم بشه یه روز دیگه هم باهاش معلوم میشه
نوشته اصلی توسط mohammad68 روز بیمارستان معلوم بشه یه روز دیگه هم باهاش معلوم میشه چی معلوم میشه؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 چی معلوم میشه؟ اگه به شمائه که روز اولش رو هم مینویسید
نوشته اصلی توسط mohammad68 اگه به شمائه که روز اولش رو هم مینویسید کاملا باید شفاف سازی بشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کاملا باید شفاف سازی بشه شفاف شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن