نظر دادن خیلی زوده خیلی خیلی...ولی خب نظر ابتداییم بعد چند دور گوش دادن اینه که در کل آلبوم ضعف ملودی داشت(بحثم سر ۶ تا کار جدیده) نه اوج خاصی نه فرودی،هیچی،فقط تحریر بود اما با همه ی این تفاسیر من به ترتیب «تصویر» رو در ابتدا بیشتر از همه دوست داشتم چون کاملا ملودیش شادمهری بود(البته با ملودیای خوب خود شادمهر خیلی فاصله داشت) بعد از اون «اعتراف» رو دوس داشتم که کلا چون آهنگ اسلو بیشتر دوس دارم اما بازم شاید آنچنان گیرا نبود که قطعا باید بیشتر شنیده بشه..بعد از اون«نقطه ضعف» رو دوس دارم که بازم ملودیش شادمهری بود با همه ی نچسب بودن ملودی و شعر به هم...بعد از اینا هم «صدام بزن» رو دوس داشتم که به نظرم یه نمونه ی ضعیف شده از اهنگ«تنهاییام» هستش که آهنگ خوبیه و البته با بیشتر گوش دادن قطعا بیشتر جا میفته و یه عاشقانه ی مثبت و قشنگیه.
و بعد از اون «فرصت»رو دوس داشتم که ملودیش خوبه و ملودی ترجیع بندش نسبت به کارای دیگه بهتره و صدای شادمهر و اجراش تو این آهنگ عالیه مخصوصا جایی که میگه«اگه تا اخرش باشی» خیلی عالی صداش و میکشه و کنترل داره روش و شبیهه آهنگای قدیمیشه.... و بعد هم اهنگ«یه قفس» که البته به نظرم اول آهنگ«قفس» یعنی ۴۵ ثانیه ی اول به نظرم فوقالعاده شروع میشه اما در ادامه نمدونم خوب ادامه داده نمیشه ملودیش و ملودی ترجیع بندش خوب نیس و حیف شده اون آهنگ....... ....در مورد تنظیم ها هم تک به تک به نظرم تنظیمهای خوبی ان ولی مشکلی که دارن اینه که یکنواختن همشون،انگار یه اهنگو داری گوش میدی،اما تک به تک تنظیما واسه هر اهنگی خوبن و میلاد هاشمی کارشو خوب انجام داده ولی خب واسه اینکه در یک پکیج کنار هم قرار بگیرن خوب نیستن و تنوع ندارن..در کل بهترین آهنگای البوم به نظرم همون«سرنوشت و تصویر و اعتراف» بودن و بعدم به ترتیب اینای دیگه ای که گفتم...کلا آلبوم خوبیه در مقابل آهنگای دیگه ای که امسال اومدن اما واسه ی اسم شادمهر یه آلبوم معمولیه در حد آهنگای حمید عسکری(البته آهنگای خوب حمید عسکری).
و تو این البوم به قول امروزیا سعی کرده اهنگای تو ماشینی بخونه اما موندگار نیستن و این اهنگا بیشتر بدرد تک آهنگ میخورن که بیان نه اینکه تو یه البوم بیان..
راستی دلیل اینکه عکس ویولون تو کاور آلبوم گذاشته اما یدونه ویولونم نزده(به غیر از اعتراف) واسم سواله
شاید خیلی انتقاد کردم ولی خب کلا همونجور که قبل البوم با نقد کردن موزیکا قبل انتشار مخالف بودم ولی الان خودم نقد کردم کارارو چون شادمهر و دوس دارم و کارای بهتر از اینا باید بده،کارایی که واقعا بترکونن.
در مقایسه با آلبوم تجربه کن هم صد درصد تجربه کن رومیپسندم چون واقعا حداقل پنج تا کار خیلی خوب داشت.
همین الان که این متنو مینویسم چند دور بیشتر به آهنگا گوش دادم و داره خیلی خیلی بیشتر از ترک فوقالعاده ی «تصویر» خوشم میاد....
قطعا نظراتم یکماه دیگه نسبت به البوم معتدلتر و رضایت بخشتره نسبت به الان و اگه یه ماه دیگه خیلی تعریف کردم از آلبوم بعید نیس،جادوی صدای شادمهره،،پس باید به البوم«تصویر»٬«فرصت» بیشتری بدیم واسه شنیده شدن!!