فرصت
میخام با تو یکی باشم
میخای واسه تو کی باشم
ملودی تصویر وحشتناک خوبه،،بقیه آهنگاهم همونطور که گفتم کم کم و بیشتر جا میفتن.
بعضیا واسه این میگن اعتراف بده چون ساخته ی شادمهر نیس،و فقط ساخته های شادمهر و دوس دارن یعنی تصویر و نقطه ضعف و باز همون بعضیا مجبورن از بین این دو انتخاب،فقط بگن نقطه ضعف رو دوس دارن چون تنظیم تصویر که از قضا بسیار هم عالی تنظیم شده کار میلاد هاشمیه و اونا انتظار چنین تنظیمی رو از میلاد هاشمی یا همون میلاد خالطور از قول اونا،نداشتن مجبورن فقط به نقطه ضعف بسنده کنن اما در واقعیت دارن با همه کارا حال میکنن و به روی خودشون نمیارن!!
این البومو وقتی نگا کنیم که این ۹ تا ترک توی یکسال اومدن و یکسال واسه البوم کار شده اونوقت میشه نتیجه گرفت که نه تنها البوم بدی نیس بلکه بسیار هم خوبه نتیجش نسبت به زمانی که واسش گذاشته شده و از همه ی البومایی که اخیرن اومده و چندسال روشون کار کردن عواملش خیلی خیلی بهتره و در سطح بالاترین.
«اونی که عاشقم کرد،باید ادامه میداد» تو آهنگ اعتراف اصلا این تیکه رو که میگه انگار غم همه عالمو میریزن تو دلم
ویرایش توسط GreenWorld : 02-21-2018 در ساعت 02:57 PM
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
اونایی که دوست داشتن انتقادشونو کردن ما هم شنیدیم
لطفا از این به بعد دیگه اجازه بدین بقیه لذت ببرن
شک ندارم اگه اعتراف و سرنوشت رو شادمهر ساخته بود الان ازشون به عنوان ترکهای قرن نام میبردن
ولی الان شدن فاجعه ی هنری
چه حرف مسخره ای . چقد زشت
بهتر بود میگفت چون شادمهر دیگه باهام کار نمیکنه نظرم این شده
وگرنه اون موقع که شادمهر ازش کار میگرفت مگه ایران سوییس بود و مردم هیچ مشکلی نداشتن ؟
هنرمندی که اینجوری حرف میزنه پشیزی نمیارزه
از گاو بودن این تیم فعلی گفتیم ، نگو قدیمیا بدترن ، فقط پاش نیوفتاده بود که خودشون رو نشون بدن
اینجوری فعلا مشخصه شما برا شادمهر پشیری نمیارزید که ازتون کار نمیگیره
شما هم به مشکلات مردم برسید جناب شریف پور
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
خب موضوع اگه پرونده کاری خواننده هست یه بحثه
اگه البوم اخرشون مد نظر باشه اونم یه بحث دیگه
شما میتونی بگی مسافر و دهاتی و ادم حوا و حتی ادم فروش و طرفدار و تقدیر البومای تاپی نیستن برای شما ، ولی نمیتونی بگی البومای تاپی نبودن برای جامعه
همونطور که تو این لیستی که دادید البوم طوفان و مارتیک فروهر مرتضوی شکیلا حبیب هم از نظر من توشون اهنگای به درد نخور وجود داشت ولی شما دوست داشتی
اما اگه اخرین کارای هر کدوم رو میخواییم بررسی کنیم بگید اینا که اسم بردید کدومشون البوم اخرشون از تصویر بهتر بود
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...