فعلا روز خوش
فعلا روز خوش
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
منظورم اینه ملودی و ترانه با هم چفت نیستن حالا اول ترانه بگه بعد ملودلی یا برعکس نمونش همون ترک معروف
من ملاکم برای سطح تنظیم کننده این نیست کی بیشتر کار کرده یا با کیا. کار کرده چون خواننده های ما جو گیرن وقتی میبینن یکی با 4 نفر کار کرده فک میکنن عقب افتادن اینام حتما باید با اون کار کنن همین میشه که چند سال کوشان حداد همه آلبوما رو میزنه یه مدت همه رو معین راهبر میزنه بعد میشه سعید زمانی که تو همه آلبوما هست دریغ از یه کار درست حسابی اصلا من موندم این برای هر ترک چقد وقت میذاره که هر ماه 10 ترک ازش منتشر میشه همینه که انقد خالی تنظیماش
درود بر دوستان عزیز شادمهری.مدتهاست که تو این فروم میام و نظرات تک تک دوستان رو میخوام و بهشون عمیقا فکر میکنم.فقط یه جمله میگم کن نظرم و گفته باشم.آلبوم بسیار خوبیه.با تک تک تراکهای آلبوم لذت میبرم غیر از تو بی من.استاد هم که طنین صداش و تحریراش فوقالعاده ست.مرسی استاد.مرسی که هستی و مرسی دوستان شادمهری عزیز. خوش باشید
آره دلنشین بودن و هدفش هم فقط همین دلنشین بودن بوده که به هدفشم رسیده و من که موسیقی حرفه ای زیاد گوش کردم و سواد موسیقیم یه خرده نسبت به سالهای پیش بالاتر رفته انتظار داشتم یه خرده تکنیکی تر و آکادمیک و فنی تر کار کنه و بیشتر واسه شادمهر وقت بزاره همونطر که واسه علیرضاافکاری وقت میزاره، چون سعید زمانی خیلی فراتر از ایناست و مطمئن باش میتونست بهتر از اینها هم تنظیم کنه و این تنظیم ها تمام دانسته های سعید زمانی نبود اما بازم قابل قبوله و دوستشون داشتم ..
ما از اون مدل تو به هر راهی بریم نیستیم
به به الکی برای چی؟
برای اینکه خودش کنار بکشه میلاد خالتور و سعید دینگ دینگ بشن همه کاره
این مسائل برای یه بی شرفی مثل گلیم باف خوبه که ازش کسب درامد کنه
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 31 مهمان ها)