صفحه 2790 از 4119 نخستنخست ... 179022902690274027802788278927902791279228002840289032903790 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,891 به 27,900 از 41182

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    منم از روزی که اومده دارم گوش میدم
    خوندنش همش مجاب میکرد دوباره گوش بدم
    حس کردم وکال محوره و بعد که کلی به آلبوم نگاه میکنی به همین نتیجه تجربه جدید تو صداش می رسی
    من با اکثر آهنگاش ارتباط برقرار کردم
    شاید اگه میخواستم به دید گذشته و مقایسه نگاه کنم نمیتونستم ارتباط بگیرم ولی به دید یه کار جدید دارم لذت میبرم

امیدوارم اگه از آلبوم دادن منصرف شده حد اقل سینگل بده
    چند وقت پیش یه ویدئو تو کنسرتش دیدم که میگفت یه تور تو ایران میذارم و دیگه میرم پی زندگیم
    خیلی طول نمیکشه
    امیدوارم یکی دو سالی فاصله بگیره و با انگیزه برگرده
    شاید رسیدن به این جایگاه تو این سن و سال اشباعش کرده و نیاز به انگیزه جدید داره
    امیدوارم یه راهی بشه برگرده ایران
    همین برگشت انگیزه میده
    از نظر من خاموش شدن شادمهر مثل افول یه ستاره بزرگ و پر نور تو شب کم فروغ آسمون موسیقی ایرانه شایدم ماه
    وقتی نظرات اینجا رو میخونم اولین چیز که به نظرم میرسه تعصب هست ! چه مخالف ها چه موافق ها ... این نظرات ارزش خاصی نداره ...

همه ما میدونیم شادمهر قابلیت های بسیار بسیار بالاتری نسبت به این آلبوم داره ولی مگه میشه بگی صدام بزن، اعتراف، نقطه ضعف، تصویر یا سرنوشت بد هست حالا هرکس که ساخته کما اینکه شادمهر بارها و بارها آهنگ های به مراتب بهتر ساخته.

ولی به نظرم شادمهر همون شادمهره اینو تو گیتار صدام بزن و تصویر میشه دید تو ملودی تصویر میشه دید به تکرارهای همینم نقطه ضعفم بود (مگه میشه تحریرهایی اینچنینی زد) تو کنترل صدایی که مدام داره بهتر میشه. اینکه بیشتر میخونه تا ضجه بزنه ...

این آلبوم برای مارکت فعلی کافی هست ... از تکرار مکرراتی که بزرگ و کوچیک دارن میدن بیرون و فقط تفاوت در ترانه هایی هست یکی بهتر عمل میکنه یکی نه ...

در کل امیدوارم مثل همه هواردارن شادمهر باز هم ادامه بده و خودش دست به کار بشه تا بیشتر از موسیقی لذت ببریم.

2. 2 کاربر مقابل از Candle_ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    شادمهر هواداری قدیمیت همیشه باهاتن حتی اگه هیچوقت خودت کار نسازی تو صداتم سازه ملودی داره تو فقط باش و فداکاری کن آرزدهای مارو یاری کن

فعال

5. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یکی از نکات مثبت شادمهر اینه که بعد از پخش آلبومهاش کلی بحث و تبادل نظر میشه و همه سعی میکنن آهنگاشو آنالیز و کالبدشکافی کنن و نظر شخصیشونو بگن .. من در مورد بقیه هنرمندا همچین چیزی ندیدم و این خیلی خوبه .. اما اونی که بده اینه که الان اگه به پست دانلود آلبوم شادمهر برین کلی نظرات مخالف هست که حتی گفتن شادمهر تو موسیقی از اولم حرفی برای گفتن نداشته و رسانه ها الکی گنده اش کردن و یه هنرمند معمولیه و کلی از این حرفهای از روی دشمنی و کینه که معلومه از محبوبیت شادمهر دارن عذاب میکشن و تو همه سایتها به وضوح میشه اینو دید .. خوبه هر کدوم نظر خودمونو داریم و سلیقه هامون فرق میکنه و هممون طرفدارای شادمهریم و این بحث ها درون خودمون که همه حامی شادمهریم بی معنیه ما باید با اونایی بحث کنیم که دارن به شادمهر از بیخ و بن بی احترامی میکنن و تو نظرات پستهای دانلود آلبوم تصویر اینقدر با خشم علیه اش جبهه گرفتن و تو سایتهای مختلف هم هستن و سعی میکنن زهرشونو بریزن نه بین خودمون .. ما که همه شادمهری هستیم پس این بحث ها کافیه و بیشتر جنگمون هم جنگ سلیقه است چون هممون شادمهر رو استاد میدونیم و فقط خواسته ها و سلایقمون فرق میکنه پس بیخیال این حرفا

7. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Candle_ir نمایش پست ها
    وقتی نظرات اینجا رو میخونم اولین چیز که به نظرم میرسه تعصب هست ! چه مخالف ها چه موافق ها ... این نظرات ارزش خاصی نداره ...

همه ما میدونیم شادمهر قابلیت های بسیار بسیار بالاتری نسبت به این آلبوم داره ولی مگه میشه بگی صدام بزن، اعتراف، نقطه ضعف، تصویر یا سرنوشت بد هست حالا هرکس که ساخته کما اینکه شادمهر بارها و بارها آهنگ های به مراتب بهتر ساخته.

ولی به نظرم شادمهر همون شادمهره اینو تو گیتار صدام بزن و تصویر میشه دید تو ملودی تصویر میشه دید به تکرارهای همینم نقطه ضعفم بود (مگه میشه تحریرهایی اینچنینی زد) تو کنترل صدایی که مدام داره بهتر میشه. اینکه بیشتر میخونه تا ضجه بزنه ...

این آلبوم برای مارکت فعلی کافی هست ... از تکرار مکرراتی که بزرگ و کوچیک دارن میدن بیرون و فقط تفاوت در ترانه هایی هست یکی بهتر عمل میکنه یکی نه ...

در کل امیدوارم مثل همه هواردارن شادمهر باز هم ادامه بده و خودش دست به کار بشه تا بیشتر از موسیقی لذت ببریم.
    لایک

9. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دقیقا همینه مثلا وقتی حواست نیست قرار بود جزو کارای آلبوم طرفدار باشه اما اومد و خیلیا و امون از تو رو ترجیح داد بهشون
    بعضی موقع غیر قابل درک کاراش
    ولی همینه که متفاوته
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

فوق حرفه ای
    از بین 6 تا کار جدید آلبوم فقط فرصت سلیقه ی من نبود گرچه اونم کار خوبی در اومد
    در کل آلبومیه که نمره قبولی میگیره
    بعد آلبوم طرفدار جو جوری بود که همه اینجا میگفتن شادمهر تموم شد
    مجله موسیقی بود یا یه برنامه تحلیل موسیقی نمره 4.5 از 5 به آلبومش داده بود
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .

فوق حرفه ای
    پارسا جان دقیقا کارکتر شادمهر رو میشناسی اینو به یه عده بگو که میگن شادمهر رو مجبور کردن با اینا کار کنه یا مجبورش کردن اعتراف مونا رو نده یا امثال اینا
    آخه این چیز جدیدی نیست که بخوام بگم
    همه طرفدارای شادمهر اینو میدونن
    شاید تاثیر بپیذره از کسی
    اما اجبار به هیچ وجه
    اگه خودش نخواد کسی نمیتونه مجبورش کنه
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .

13. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Candle_ir نمایش پست ها

این یه فصل تازه از موسیقی شادمهر بود که با یه دید تازه باید نگاهش کرد

ایشالا که ادامه میده و اینار خودش مثل گذشته موسیقی کارو میگیره دستش
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .

15. 2 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    شاد و شادمهری باشید
    ایمون امید
    شبتون آروم
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .

صفحه 2790 از 4119 نخستنخست ... 179022902690274027802788278927902791279228002840289032903790 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 142 مهمان ها)

1. biseda

کلمات کلیدی این موضوع