تا الان هیچ صحبتی در مورد البوم نکردم و بعد از 4 روز گوش دادن با حالات مختلف نظرم اینه که توف توی صورت تیم فرشباف اما آلبوم قوی و کاملی هست..
متاسفانه یا خوشبختانه علت اینکه عده ای آلبوم رو بزرگ نمیبینن اینه که اسم شادمهر خیلی بزرگه..
این قبول که هیچ ملودی برای شادمهر از ملودی خودش بهتر نمیشه ولی باید به این مرد به خاطر این همه ایستادگی و اعتمادش احترام گذاشت..
اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند ؟؟؟ امیر بی گزند صفاریان و عادل روحنواز و چاوشی و حسین صفا و مولانا داشت نه خالطور و دینگ دینگ ! تنظیم چنگیز به تنهایی کل کارنامه ی این 3 نفر استاد خالطور رو زیر و رو میکنه ! به قول فربد پروژه ی چنگیز رو اینا ببینن سرگیجه میشن
در مورد اون دو مورد هم چیزی ندارم جز ...
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
من الان که بیشتر فکر میکنم میبینم با هر دو تا گروه هم مخالفم و هم موافق .. تعریف از میلاد هاشمی یا وحید پویان رو نمیشه تعریف از شادمهر دونست .. مثلا اگه من بیام و بگم آرش مهرابی چه شعر قشنگی گفته فقط دارم از خود آرش مهرابی تعریف میکنم و هیچ تعریفی از شادمهر صورت نگرفته یعنی من حرفی از شادمهر نزدم و حرفم آرش مهرابی بوده .. خود من بارها گفتم سعید زمانی متولد سال 68 اما تنظیم کننده باسوادیه که موسیقی رو میشناسه اما این تعریف من فقط تعریف از خود سعید زمانیه نه شادمهر و هرچقدرم سعیدزمانی رو بالا بکشم هیچ تعریفی از شادمهر نکردم و فقط همه تعریف هام شامل سعید زمانی میشه .. نمیدونم چرا بعضی هاتون فکر میکنید اگه نسبت به میلا هاشمی یا وحید پویان تعصب داشته باشین به منزله تعصب داشتنه به شادمهره ..اونا اشخاص دیگه ای هستن در بدن دیگه ای که گوشت و خون و تفکرشون با شادمهر فرق میکنه واقعا یعنی اگه من بیام و بگم وحید پویان ملودی هاش قشنگه معنی اینو میده که شادمهر خیلی خوبه؟؟ .. اصلا این حرفا با عقل جور درنمیاد ..
من همه پست هارو خوندم و مخالفای همکاری شادمهر با این تیم اصلا به شادمهر توهینی نکردن و انتقادشون به بقیه اعضای تیم بوده و اونایی که موافق همکاری شادمهر با این تیم بودن هم به شادمهر توهین نکردن و فقط گفتن همه چی خوبه .. اینجا اختلاف نظرها فقط به خاطر دفاع یا حمایت از بقیه عوامل آلبومه یکی میگه میلاد هاشمی بده و یکی دیگه میگه خداست و این وسط حرفی از شادمهر نمیشه ..
داداش چرا الکی جو میدی؟؟؟ کی کورکورانه دفاع کرده؟
اینجا هرکی خوشش اومده گفته خوشم اومده هر کی هم خوشش نیومده گفته نیومده...کدوم تو ذوق خوردن؟؟؟ آلبوم ک فوق العاده مورد استقبال عموم قرار گرفته...اتفاقا تو ذوق امثال شماها خورده ک فکر نمیکردند از آلبوم آنقدر استقبال خوبی بشه...پس دیگه حرف الکی نزن و ب کسی نظر خودتو تلقین نکن..تو برو همون ترانه های خواننده تیتراژ خونتون را گوش بده.
در حال حاضر 75 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 74 مهمان ها)