شما که تا تونستید تعریف کردین و از آلبوم راضی بودین نیما جان ، دیگه مشکلی ندارید
تیکه میندازی
روز اول که نظر دیگه ای داشتی حسین
آلبوم قبلی هم آش دهن سوزی نبود. آهنگهای این آلبوم ته مونده کارای تجربه کن بود که مونده بود رو دستشون
به جز تصویر و سرنوشت و نقطه ضعف همه ترکها تقریبا در یک حد بودن
منم دقیقا سابقه نداشت یه آهنگ جدید شادمهر رو به وسطش نرسیده ول کنم و پاکش کنم اتفاقی که با آهنگ فرصت پیش اومد
منظورم خودت بودی فربد
الان نوچه های گلیم باف کارشون جو دادنه که البوم موفق شده
دقیقا مثل تجربه کن که راه رو باز کردن برای البوم بعدی
آی شادمهر قصد خدافظی داشت ما منصرفش کردیم
تا با این راه پول کثیفی که دارن در میارنو ادامه بدن
زهر مارت میکنم گلیم باف کثیف
آلبوم برای ما که فقط هنر موسیقی خودشو میپسندیم که موفق نبوده و نمیتونه هم باشه اما تو جامعه و بین مردم عادی آلبوم خوب گرفته و شنونده های عادی دوستش داشتن چون مثل ما با آثار قبلیش مقایسه اش نمیکنن ، آخه وقتی آلبوم حامد همایون و خواننده های درجه سه و غیره بین مردم موفق بوده پس نمیشه گفت که آلبوم شادمهر موفق نبوده چون اصلا هیچ انتظاری جز موفق بودن از همچین هنرمندی نمیشه داشت ..آخه با این تنظیمهای بی روح و بدون ساز زنده و یکنواختی که میلاد هاشمی انجان داده بازم آلبومش خوب بود، چون من انتظار بدتر از اینارو داشتم اما خداروشکر به اون بدی ای که فکر میکردم هم نبود و نسبت به باقی آلبومهایی که امسال از باقی هنرمندا شنیدم قشنگ تر بود ..
چه قدر آلبوم از نظر موسیقی فقیره فربد ... تنظیما به معنای واقعی داغونن
کم و بیش آره موافقم
چه لذتی نفهمیدم اصن چی بود به اسم آلبوم به خُردمون دادن
تنها ترکی که تقریبا بیشتر اجزاش قابل قبوله سرنوشت بود که اونم قبلا اومده بود
ترک تصویر هم کار خوبیه ولی تنظیمش خیلی پیش پا افتاده و سطح پایینه که باعث شده فقط ملودی و اجرای فوق العاده شادمهر به چشم بیاد و از موسیقیش نشه لذت برد