انفاقا به نظر من ملودیِ همین بسه شادمهری هست! چرا؟ رجوع شود به آهنگ نوازش ابی.
حسین و نیما
پ خ چک کنید و اجرا کنید
پیر شدیمو آدم نشدیم
آخرین پست شادمهر در اینستا عکس خودش و عارف رو گذاشته.
جالب اینکه جواد شریف پور کامنت گذاشته
اینها "سلاطین قلب ها" ی مردم هستند و چه ناگوار این که ناخواسته از سرزمین شان کوچ کرده اند و عطر گوارای وجودشان از دور به مشام دوستداران شان می رسد
پای کامپیوتر بودم و نشد که اسکرین شات بگیرم
چون آهنگش به صدای عارف نمیخوره خوشمون نیومده ..مطمئن باش اگه خودش میخوند همتون خوشتون میومد .. این آهنگ به صدای گوگوش یا ابی بیشتر میومد .. یا حتی داریوش .. ولی بیشتر به صدای خودش ... اگه برنامه استیج رو دیده باشید اجرای ملودی هایی که شادمهر میخونه خیلی سخته .. و اگه آهنگهای آلبوم تصویر یا تجربه کن رو یه شخص دیگه میخوند حتی اندازه آهنگهای درجه سه بقیه خواننده ها شنیده نمیشد اما با اینحال همین آهنگهایی که ما نپسندیدیم کلی طرفدار پیدا کرده
آهنگ خوب بود ولی اجرای عارف کارو خراب کرده بود..این ترانه اصلا ب صدای عارف نمیخورد..انگار زده بودندش گفتتد بشین اینو بخون..عارف کار شادمهر را هم زیر سوال برد
بار اولی گوش کردم خورد تو ذوقم، با خودم گفتم این چیه شادمهر ساخته، این چه شعریه یغما گفته
اگه موزیک شادمهر نبود و سابقه این حس رو با اهنگای تاپش مثل تقدیر نداشتم، به هیچ وجه دوباره گوشش نمیدادم
ولی خوب شادمهر بود، باید گوش میدادم دوباره،
الان عاشقشم
به نظرم خیلیاتون اینطورید، واسه خیلیا پیش اومده که اول یه کاری رو خوشتون نیاد، بعدا عاشقش بشید
خیلیاتون البوم قمیشی رو گفتید مذخرفه، بعدش اومدید تعریف
مخلص کلام، دو سه بار با دقت گوشش بدید، خوشتون میاد
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 144 مهمان ها)