من یه ماکت 20 ثانیه ای از واسه مهرام عباسی دارم وکال و شهر فرق داره
من یه ماکت 20 ثانیه ای از واسه مهرام عباسی دارم وکال و شهر فرق داره
شــــادمهر عَقیلی . . . مَردی که غیر مُجاز شُد و نَموند تا امروز خیلیا مُجاز باشَن و بمونَن. . . مَردی که موسیقی پاپ ایران حَــــیات امروزش رو نُـــتـــــ به نُـــتـــــ مَــــدیون اوست. . . یه مَرد واقعی
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رخصت بنما بلکه رستگار شویم
تنظیم کننده صدای سازایی که خودش زده تو لول بندی خیلی بالا اورده وکال کار چند لول پایین تره
صدا سازی هم خوب نشده
و در نتیجه کار غیر اصولی ارون حسینی که هدفش شنیده شدن تنظیمش بوده به کیفیت شنیداری کار لطمه زده
و میکس مستر کار هم به خاطر صدا سازی هایی که گفتم تفاوت چندانی برای وکال ایجاد نمیکنه
شاید بهتر بود تنظیم کننده دیگه ای یا اهنگسازی دیگه ای روی این کار صورت می گرفت
موفق باشید
با ارزوی شنیدن اهنگ های دلنشین و خاص از شادمهر
اینو میگی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی خوب بود جز تنظیم
خصوصی
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها)