خدایی برای من آلبوم طرفدار ی چیز دیگس.منکر آلبوم های دیگه نمیشم ولی هنوز برای من طرفدار لذت بخش تره
این از خصوصیات شادمهره که هر نوع موسیقی رو تو هر سبکی باشه میره سمتش و امتحانش میکنه.ولی موزیک و تنظیم خودشه.همین هم باعث شده دوسش داشته باشم.
من همچنان هرجا نظرسنجی یا مقایسه ای بوده همیشه گفتم مسافر بهترین آلبومشه، کسی منکر این نیست.
راجع به ترانه قوی هم بگم دو آلبوم آخر بله ترانه هاش از مثال شیلایی که زدی قوی تر هست ولی تنظیماش از نظر من به همون شیلا هم نمیرسه! چون اون هوش و حس شادمهری نیست توشون.
آلبوم تصویر رو نگاه کن، اولش که اومد منم ازش تعریف کردم و دفاع کردم!
ولی دقت کن میبینی تنظیما هیییچی جز گیتار و پیانو نداره!!!!!!! واسه همینه آلبوم تکراری میشه زود. دریغ از دو سه تا ساز دیگه که یه تفاوتی بین قطعات ایجاد کنه!
جالبه من اصلا حرفی از 2 آلبوم آخر نزدم دارم مجازات میشم. والا بلا آهنگهایی که مثال زدم مثل پرپرواز علامت سوال یاس و ... جزو آلبوم تجربه کن نیستن خخخ
منم کاملا باهاتون هم عقیده ام ..شادمهر در داخل ایران استثنایی بود اما آهنگسازی هاش تقریبا مثل صادق نوجوکی و فرید زولاند و غیره بود و سبک خاصی نداشت اما آثارش پر از احساس بود و انگار از خدا بهش الهام شده بودن .. اما وقتی رفت اونور صاحب سبک شد و دیگه شبیه هیچ آهنگساز دیگه ای آهنگسازی نکرد و ایرانیا رو با موسیقی و سبک یونانی آشنا کرد ، تحریرهای خاص خودشو به وجود آورد و کلا واسه خودش کسی شد که همه خواننده ها راه اونو برن و کم لطفیه که بگیم آهنگ تقدیر یا سبب یا ماندگار یا محال یا اشک من یا ژینا .... خوب نبودن و کسی نشنیده باشه چون اونا هم واقعا فوق العاده ان ... البته چند تا آهنگ رو فقط مثال زدم و سلیقه ها متفاوته
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 31 مهمان ها)