صفحه 2922 از 4087 نخستنخست ... 192224222822287229122920292129222923292429322972302234223922 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 29,211 به 29,220 از 40867

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    من دارم از کارهای داخل ایرانش تعریف میکنم تو داری اسم وحید پویان رو میاری من میگم شیلا و امثالهم نسبت به شاهکارهایی که خودش ساخته ضعیف تره تو از علیرضا افکاری اسم میاری خدایی واقعا نمیدونم موفق باشید
    اصلا چرا باید شیلا رو با مسافر مقایسه کنیم؟
    خب اینو همه میدونن مسافر کجاست این کجاست
    اینا اصلا بحث نداره

2. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    اصلا چرا باید شیلا رو با مسافر مقایسه کنیم؟
    خب اینو همه میدونن مسافر کجاست این کجاست
    اینا اصلا بحث نداره
    صحبت سر لین شد که من گفتم موفق ترین فصل شادمهر فصلی بود که داخل ایران کار میکرد کارهاش همه قوی و یکدست و سطح بالا بودن ولی خارج از کشور فراز و نشیبش بیشتر بود حالا اگه این حرف من غیر منطقی بوده عرضی ندارم

نیمه فعال
    خدایی برای من آلبوم طرفدار ی چیز دیگس.منکر آلبوم های دیگه نمیشم ولی هنوز برای من طرفدار لذت بخش تره

5. کاربر مقابل از bisedaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    فرشباف مقصر اولی نبود یه آدم مفت خور کنه بود که با استفاده از فضای ایجاد شده تو اینستاگرام
    از ادمایی که میگفتن این کاوره اون کاوره و اینجور چیزا و به بهانه تکراری نشدن و به روز بودن چسبید به شادمهر
    و تا قطره اخره خونشو خورد و ول کن نیست.
    ما طرفدار شادمهریم و موزیک خودشو میخوایم چه ضعیف چه قوی فرق نداره
    خیلیا هستن موزیک قوی تر از شادمهر دارن به ما ربط نداره که ازشون حرف بزنیم
    دقیقا. مرسی

نیمه فعال
    صحبت سر لین شد که من گفتم موفق ترین فصل شادمهر فصلی بود که داخل ایران کار میکرد کارهاش همه قوی و یکدست و سطح بالا بودن ولی خارج از کشور فراز و نشیبش بیشتر بود حالا اگه این حرف من غیر منطقی بوده عرضی ندارم
    این از خصوصیات شادمهره که هر نوع موسیقی رو تو هر سبکی باشه میره سمتش و امتحانش میکنه.ولی موزیک و تنظیم خودشه.همین هم باعث شده دوسش داشته باشم.
    من همچنان هرجا نظرسنجی یا مقایسه ای بوده همیشه گفتم مسافر بهترین آلبومشه، کسی منکر این نیست.
    راجع به ترانه قوی هم بگم دو آلبوم آخر بله ترانه هاش از مثال شیلایی که زدی قوی تر هست ولی تنظیماش از نظر من به همون شیلا هم نمیرسه! چون اون هوش و حس شادمهری نیست توشون.
    آلبوم تصویر رو نگاه کن، اولش که اومد منم ازش تعریف کردم و دفاع کردم!
    ولی دقت کن میبینی تنظیما هیییچی جز گیتار و پیانو نداره!!!!!!! واسه همینه آلبوم تکراری میشه زود. دریغ از دو سه تا ساز دیگه که یه تفاوتی بین قطعات ایجاد کنه!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    این از خصوصیات شادمهره که هر نوع موسیقی رو تو هر سبکی باشه میره سمتش و امتحانش میکنه.ولی موزیک و تنظیم خودشه.همین هم باعث شده دوسش داشته باشم.
    من همچنان هرجا نظرسنجی یا مقایسه ای بوده همیشه گفتم مسافر بهترین آلبومشه، کسی منکر این نیست.
    راجع به ترانه قوی هم بگم دو آلبوم آخر بله ترانه هاش از مثال شیلایی که زدی قوی تر هست ولی تنظیماش از نظر من به همون شیلا هم نمیرسه! چون اون هوش و حس شادمهری نیست توشون.
    آلبوم تصویر رو نگاه کن، اولش که اومد منم ازش تعریف کردم و دفاع کردم!
    ولی دقت کن میبینی تنظیما هیییچی جز گیتار و پیانو نداره!!!!!!! واسه همینه آلبوم تکراری میشه زود. دریغ از دو سه تا ساز دیگه که یه تفاوتی بین قطعات ایجاد کنه!
    دوست عزیز من آثاری که ساخته ی خود شادمهرن با هم مقایسه کردم اصلا مگه شادمهر با اینا قابل مقایسه س که 2 آلبوم آخر رو وارد داستان میکنی

نیمه فعال
    جالبه من اصلا حرفی از 2 آلبوم آخر نزدم دارم مجازات میشم. والا بلا آهنگهایی که مثال زدم مثل پرپرواز علامت سوال یاس و ... جزو آلبوم تجربه کن نیستن خخخ

فعال
    جالبه من اصلا حرفی از 2 آلبوم آخر نزدم دارم مجازات میشم. والا بلا آهنگهایی که مثال زدم مثل پرپرواز علامت سوال یاس و ... جزو آلبوم تجربه کن نیستن خخخ
    حرف میزنیم مجازات کجا بود دعوا نداریم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    با اسم بردن دیگه سوزش بر طرف نمیشه شادمهر رفت واسه خودش
    بعضیا اینو دوس ندارن و خبر غم انگیزیه واسشون و اگه راست باشه باید بهشون تسلیت گفت

نیمه فعال
    منم کاملا باهاتون هم عقیده ام ..شادمهر در داخل ایران استثنایی بود اما آهنگسازی هاش تقریبا مثل صادق نوجوکی و فرید زولاند و غیره بود و سبک خاصی نداشت اما آثارش پر از احساس بود و انگار از خدا بهش الهام شده بودن .. اما وقتی رفت اونور صاحب سبک شد و دیگه شبیه هیچ آهنگساز دیگه ای آهنگسازی نکرد و ایرانیا رو با موسیقی و سبک یونانی آشنا کرد ، تحریرهای خاص خودشو به وجود آورد و کلا واسه خودش کسی شد که همه خواننده ها راه اونو برن و کم لطفیه که بگیم آهنگ تقدیر یا سبب یا ماندگار یا محال یا اشک من یا ژینا .... خوب نبودن و کسی نشنیده باشه چون اونا هم واقعا فوق العاده ان ... البته چند تا آهنگ رو فقط مثال زدم و سلیقه ها متفاوته

صفحه 2922 از 4087 نخستنخست ... 192224222822287229122920292129222923292429322972302234223922 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 31 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع