دقیقا .. علیرضاعصار همیشه شعرهاش قوی بوده اما من هیچکدوم و اندازه آلبوم آخرش دوست نداشتم .. نمیخوام هنر تنظیم فواد حجازی رو زیر سوال ببرم چون هنرمند بسیار باسوادیه اما آهنگهای علیرضاافکاری و تنظیمهای سعیدزمانی و نیکان به اشعار و صدا و سبک علیرضا عصار شکل داد و باعث شد اون آلبوم یکی از بهترین آلبومهای چند سال اخیر بشه .. ترانه و آهنگ و تنظیم و خوانندگی ، این چهر تا هر کدوم مثل یک چرخ لاستیک ماشین میمونه که اگه یکیش پنچر باشه ماشین حرکت نمیکنه .. باید هر چهارتاش سالم باشه .. یا مثلا آلبوم اینده نیما مسیحا مطمئنم بهترین آلبومش میشه چون هر 4 ارکان به بهترین شکل توش رعایت شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمیک بی کلام جادوی گیتار
درود بر سلیقه ی خوبت آلبوم آخر عصار جزو بهترینهای یکسال اخیر بود آلبوم نیما مسیحا هم قطعا جزو بهترینها میشه آلبوم ابراهیمم خیلی عالی بود من آلبوم آخر مانی رهنما هم دوست داشتم و اینکه در آخر بازم باید گفت علیرضا افکاری بهترین آهنگساز ده سال اخیره که هر کاری ساخته موندگار شده حتی اگه امضی مشخصی داشته باشه آهنگاش ولی تو سبک خودش بی نظیره
من با اینکه طرفدار دو آتیشه آهنگسازی های شادمهرم ولی آهنگسازی های سیاوش قمیشی و صادق نوجوکی و فرید زولاند و واروژان و شماعی زاده و برادران چشم آذر و غیره رو هم میپسندم اما فعلا فقط آهنگها و تنظیمهای شادمهر و علیرضاافکاری رو دنبال میکنم و تو تنظیم بهروز صفاریان و سیروان (فقط تنظیم هاشون و نه آهنگسازی) اگه اسم این ها رو کاور آهنگی باشه بی شک و بی معطلی دانلود میکنم ولی شاید دیگه اسم فرید زولاند یا شماعی زاده رو کاور باشه دیگه برام مهم نباشه و آهنگاشونو فقط به شرط شناختن خوانندش ذنبال میکنم وگرنه شاید دیگه دانلود نکنم ...... یعنی به نظرم همین اسطوره های قدیم هم دیگه نمیتونن مثل الانه علیرضاافکاری آهنگ بسازن و فعلا بی رقیبه ... تازه عکس پروفایلمم یکی از عکسای آلبوم ریشه های علیرضاافکاریه که یه مدتی تو پروفایل تلگرامش بود .. محسن چاووشی هم قطعا تو سبک خودش جزو بهترینهاست و تو تنظیم هم خیلی پیشرفت کرده و جزئیات رو رعایت میکنه و منو یاد تنظیمای بهروز صفاریان میندازه.. با وجود اینکه علیرضاافکاری ها هستن و هنرمندای بااستعدادی ان ولی هنوز منتظر یه آهنگسازی خوب از شادمهرم حتی اگه خودش نخونده باشه و خوانندش گوگوش یا معین یا .... باشه ولی اگه خودش بخونه که خیلی بهتره چون اون آهنگ قطعا شادمهری تره و دلم برای آهنگاش تنگ شده و امیدوارم به خواستم برسم و شادمهرم برگرده به دوران اوجش ..
در حال حاضر 205 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 205 مهمان ها)