صفحه 3011 از 4087 نخستنخست ... 201125112911296130013009301030113012301330213061311135114011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 30,101 به 30,110 از 40869

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    هرچی باشند فکر کنم بهتر از میلاد هاشمی و... باشنو
    من که فکر نمیکنم .. البته خدا کنه نظرت درست از اب دربیاد .. چون فکر نکنم این اسامی ناشناس در حد و اندازه حداقل سعید زمانی اینا باشن حالا با بقیه تیم کاری ندارم ..خدا کنه از اون زیرخاکی ها باشن از اون نابغه های دیده نشده که ناامیدمون نکنه وگرنه اگه غیر از این باشه دیگه معلومه شادمهر داره خودکشی هنری میکنه ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    بحث پیش بینی نیست چون اگه این آهنگ شاهکارم باشه چرا باید شادمهر که یکی از بهترینهای بعد از انقلابه با امثال خشایی و این کار کنه
    همه انتقاد داشتن که پویان در حد شادمهر نیست اینا که در حد پویانم نیستن
    از اولم شادمهر خاصیتش این بود که با اسامی معروف کار نکرده بجز یکی دوتا که از اول دوست بودن ضمن اینکه یه درصد هم به این فکر کن که شاید دیگه خودش اون چیزی که میخواد رو نمیتونه یا وقتشو نداره بسازه

نیمه فعال
    این سه نفر جزو تیم احمدسعیدی و طالب زاده اینا بودن دقیقا مثل میلاد هاشمی که جزو تیم احمد سعیدی و طالب زاده بود..شایدم میلاد هاشمی اینارو به شادمهر یا بهداد معرفی کرده .. تو اینا آمین زیادم تازه کار نیست و قدیمیه و با یاس همکاری میکرد .. اگه همون آمین باشه که فکرشو میکنم .. بهتره منتظر معجزه باشیم .. انشالله که قشنگ باشه تا نشنوم نمیتونم قضاوت کنم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    از اولم شادمهر خاصیتش این بود که با اسامی معروف کار نکرده بجز یکی دوتا که از اول دوست بودن ضمن اینکه یه درصد هم به این فکر کن که شاید دیگه خودش اون چیزی که میخواد رو نمیتونه یا وقتشو نداره بسازه
    اون یکی دوتا که اولش باهاشون همکاری رو شروع کرد با اسم شادمهر معروف شدن .. اونام اونموقع اسم و رسم نداشتن .. بهروز صفاریان و پدرام کشتکار و نیلوفر لاری پور و ... همه ناشناس بودن با اینکه اسامی بزرگتری مثل بابک بیات یا تورج شعبانخانی یا ..... هم اونموقع فعالیت میکردن ..
    مشکل این تیم یا اون تیم نیست ...مشکل اینه که خودش فقط بلده تو دستخط خودش بسازه و باید خودش بسازه .. اگه حوصله شو نداره یه مدت نخونه .. یا تو اوج خداحافظی کنه یا با اوج برگرده .. حیف اسم به این بزرگی با این همه هنر عظیم بخواد لگدمالی شه .. برای اینکه به این مرحله برسه کلی زحمت کشیده نباید حرومش کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    میدونی چند بار این جملات تکرار کردی و هر دفعه آهنگ پخش شده چرتی بیش نبود اون آهنگ
    تو حاضری فقط شادمهر بسازه حالا هرچی میخواد باشه اصلا سالی یه اهنگ یا حتی اگه قراره بقیه واسش بسازن نخونه بهتره!
    ولی من به انتخاباش اعتماد دارم و اتفاقا عاشق این لب تیغ حرکت کردنش هستم و شنیدن صداش بیشتر واسم لذت بخشه حالا اگه سازنده هم خودش باشه که چه بهتر ولی وقتی نمیخاد خودش فعلا کاری کنه لااقل از همینم لذت ببریم

6. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اون یکی دوتا که اولش باهاشون همکاری رو شروع کرد با اسم شادمهر معروف شدن .. اونام اونموقع اسم و رسم نداشتن .. بهروز صفاریان و پدرام کشتکار و نیلوفر لاری پور و ... همه ناشناس بودن با اینکه اسامی بزرگتری مثل بابک بیات یا تورج شعبانخانی یا ..... هم اونموقع فعالیت میکردن ..
    مشکل این تیم یا اون تیم نیست ...مشکل اینه که خودش فقط بلده تو دستخط خودش بسازه و باید خودش بسازه .. اگه حوصله شو نداره یه مدت نخونه .. یا تو اوج خداحافظی کنه یا با اوج برگرده .. حیف اسم به این بزرگی با این همه هنر عظیم بخواد لگدمالی شه .. برای اینکه به این مرحله برسه کلی زحمت کشیده نباید حرومش کنه
    خوب اون زمون خودشم معروف نشده بود. خیلی دوست دارم بدونم چرا خودش دیگه هیچ کاری نمیکنه. اصلا وقتی کنسرتای چند سال پیششو نگاه کنی صحبتهایی که میکنه با الان ۳۶۰ درجه فرق داره اگه عاشق موسیقیه چرا هیچ کاری نمیکنه و فقط میخونه کسی که میگفت از خوندن بدم میاد!

نیمه فعال
    این آهنگ که جدیدا منتشر شده از آثار همین تیم جدید و ناشناس شادمهرن که آهنگ کوه رو ساختن .. زیادم بد نشده .. خودتون گوش بدین

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    خوب اون زمون خودشم معروف نشده بود. خیلی دوست دارم بدونم چرا خودش دیگه هیچ کاری نمیکنه. اصلا وقتی کنسرتای چند سال پیششو نگاه کنی صحبتهایی که میکنه با الان ۳۶۰ درجه فرق داره اگه عاشق موسیقیه چرا هیچ کاری نمیکنه و فقط میخونه کسی که میگفت از خوندن بدم میاد!
    دقیقا .. خیلی حرفاش تغییر کرده .. الان همون آهنگی که از این تیم جدید با صدای احمد سعیدی تو پست بالایی گذاشتم زیادم بد نیست و قشنگه اما تو دستخط شادمهر نیست .. ما شادمهر رو نه فقط به خاطر صداش بلکه به خاطر هنرش دوست داریم و میخوایم یه آهنگ تو سبک شادمهر بشنویم وگرنه فکر نکنم این آهنگه افتضاح شده باشه و باید قشنگ باشه اما وقتی سبک شادمهر نباشه که ارزشی نداره و یه آهنگی میشه مثل آهنگ بقیه .. یه بار مصرف و ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من که فکر نمیکنم .. البته خدا کنه نظرت درست از اب دربیاد .. چون فکر نکنم این اسامی ناشناس در حد و اندازه حداقل سعید زمانی اینا باشن حالا با بقیه تیم کاری ندارم ..خدا کنه از اون زیرخاکی ها باشن از اون نابغه های دیده نشده که ناامیدمون نکنه وگرنه اگه غیر از این باشه دیگه معلومه شادمهر داره خودکشی هنری میکنه ..
    دوستان عزیز من کاملا این گروه رو میشناسم
    مخصوصا سینا رو اینا استعداد خالص هستن دارم بهتون میگم
    بدون شک منتظر شاهکار باشید
    اینا فقط معروف نشدن که با این کار خودشونو معروف میکنن
    تردید نکنید از خودم یه چیزی نگفتم واقعا شناخت دارم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    دوستان عزیز من کاملا این گروه رو میشناسم
    مخصوصا سینا رو اینا استعداد خالص هستن دارم بهتون میگم
    بدون شک منتظر شاهکار باشید
    اینا فقط معروف نشدن که با این کار خودشونو معروف میکنن
    تردید نکنید از خودم یه چیزی نگفتم واقعا شناخت دارم
    دوستان دوره هنزی شادمهر عقیلی با همین اهنگ جدید دوباره شروع میشه
    قولی که من بهتون میدم
    منتظر باشید
    بزودی شاهکار پخش میشه
    من خیلی خوشحالم یه عمر همگی منتظر این لحظه بودیم
    رهایی از گروه گلیم باف
    ویرایش توسط Hosein333 : 11-11-2018 در ساعت 11:15 PM

صفحه 3011 از 4087 نخستنخست ... 201125112911296130013009301030113012301330213061311135114011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع