به قول روزبه بمانی :
تو رو بیچاره کنه پایِ خودش که چی بشه؟
خودشو پایِ تو بیچاره کنه عاشقته
اون که دکمه هایِ پیرهنتو میبنده نه
اون که پیراهنتو پاره کنه عاشقته
هوادارای واقعی کسایی هستن که بدونن کجا باید حمایت کنن و کجا باید انتقاد کنن .. حمایت بیجا خوب نیست و انتقاد الکی هم خوب نیست .. تاپیک شادمهر تنها تاپیکیه که مسائل حاشه ای و غیرشادمهری نداره و فقط بحث در مور موضوع خود تاپیکه .. یک سری شادمهری واقعی اینجا هستن که بین سبک شادمهری و غیرشادمهری رو میشناسن و میتونن بفهمن کدوم آهنگ دلیه و کدوم آهنگ از روی تفنن و ...
اونایی که الان ناراحتن دشمنای شادمهر نیستن بلکه همونان که هوادار واقعی هستن... چونکه الان تشخیص دادن شادمهر داره خودشو میندازه تو چاه و نمیخوان اینکارو بکنه ولی اونایی که تمجید الکی میکنن به مرگ هنری شادمهر راضی شدن ..
البته بحث بیهوده اینجا چیزی رو حل نمیکنه و فقط مارو تخلیه احساسی میکنه و باعث میشه ناراحتیمونو بریزیم بیرون و خالی شیم
فکر نکنید اگه از شادمهر تعریف نکنید دشمن اونید .. تعریف باید از روی شکم نباشه .. خودتونو گول نزنید تنها چیزی که از شادمهر باقی مونده صدای خوب و تحریرهای بینظیره و شادمهر دیگه همون شادمهر سابق نیست و با کلی استعداد نهفته داره خودشو از بین میبره و اون اسمی رو که با کلی زحمت به بالاترین سطح رسونده بود و موج شادمهریسم راه انداخته بود به نازل ترین دوران خودش میبره ..
نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن مشکل ما اسامی هنرمندا و تیم های مختلف شادمهره .. من تو اینستاگرام علیرضاافکاری تو کامنتی بهش گفتم شما چرا با شادمهر همکاری نمیکنی و در جواب گفت تنها کسی که میتونه بهترین آهنگ رو برای شادمهر بسازه خودشو و این از توان من خارجه و اسم شادمهر رو با شکلک قلب گذاشته بود .. اون شادمهری که افکاری در موردش حرف میزنه الان به کجا رفته ؟ مقص اصلی فقط خودشه و بی احترامی به اسامی و اعضای تیمش صحیح نیست و هیشکی جز خودش ای بلا رو سر خودش نیاورده و امثال فرشباف و پویان و این تیم جدید فقط باعث میشن خودمونو گول بزنیم
هر چی نداشته باشه یه خوبی داشت این خبر، اونم اینکه این تاپیک دوباره فعال شد
یه عده دیگه کنار اومدن با این قضیه که شادمهر فقط بخونه در حالی که تا چند سال پیش به هر کس میگفتی شادمهر قراره یه کار از دیگران بخونه شاخ در میاورد الان برعکسه بگی یه کار ساخته و تنظیم کرده باید متعجب شد تازه اول راهیم هنوز کارهایی از پویان مونده تازه اگه این کارم بهش مزه بده اینام میشن یه تیم جدید ضمن اینکه خشایی هم چند تا کار تو آب نمک خوابونده که شاید یه روزی اونام بیان یعنی فاتحه دیگه خلاص
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 85 مهمان ها)