صفحه 3048 از 4119 نخستنخست ... 204825482948299830383046304730483049305030583098314835484048 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 30,471 به 30,480 از 41181

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    اینهمه انتقاد کردید و شادمهر راه خودش رو رفت
    منتقدان محترم تبریک
    پس بهترین راه از نظر شما اینه که الکی تعریف کنیم؟ چشم
    بزار آهنگ بیاد اینقدر الکی ازش تعریف میکنم و جوگیر میشم همه تون حالشو برید ..

نیمه فعال
    فکر نمیکنم کسی اینجا هورا کشیده باشه
    همه دوست دارن خودش کار بسازه
    اما اگه این انتقادها کار ساز بود اون گروه رو رها نمیکرد و نمیرفت با این گروه که خیلی از اونا پایین ترن همکاری کنه
    تا خودش نخواد همین راهو ادامه میده و میره
    خوب راهشو ادامه بده ولی دلیل نمیشه چون انتقاد کار ساز نیست بشینیم تشویقش کنیم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    پس بهترین راه از نظر شما اینه که الکی تعریف کنیم؟ چشم
    بزار آهنگ بیاد اینقدر الکی ازش تعریف میکنم و جوگیر میشم همه تون حالشو برید ..
    شما اول دقیق این کامنت من رو بخون و بعد دقیقا بگو کجا من نوشتم الکی تعریف کنید ؟
    لذت بردن و نبردن آهنگ واسه خودت هست و بس
    من گفتم شمایی که اینقدر انتقاد میکنید حالا به چه نتیجه ای رسیدید ؟
    آیا شادمهر متوجه اشتباهاتش شد و به بیراهه نرفت ؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    خوب راهشو ادامه بده ولی دلیل نمیشه چون انتقاد کار ساز نیست بشینیم تشویقش کنیم
    من نگفتم انتقاد نکنید
    من گفتم انتقاد کردید به چی رسیدید ؟
    اونهمه انتقادتون منتهی شد به همکاری با یه گروه ناشناخته
    همین
    در ضمن خود شما یه زمانی میگفتی الان نمیخواد خودش کار کنه و از همکاری با گروه قبلی حمایت میکردی
    حالا چی شده نشنیده کار رو انتقاد میکنی ؟

نیمه فعال
    یه جوری یه عده اینجا حرف میزنن که انگار تعیین و تکلیف برای شادمهر اینجا انجام میشه و حالا هر انتقادی بکنن اون باید بگه چشم و انجامش بده
    شادمهر اگه به این حرفا توجه میکرد این کارا رو ارایه نمیداد
    منتقدان در این راه موفق باشید
    ان شا الله ما هم بزودی نتایج تلاشتون رو ببینیم و یه شاهکار از شادمهر بشنوییم

نیمه فعال
    شادمهر خودت دوباره کار بساز

این انتقاد هم از طرف من
    حتما گوش میکنه

نیمه فعال
    شما اول دقیق این کامنت من رو بخون و بعد دقیقا بگو کجا من نوشتم الکی تعریف کنید ؟
    لذت بردن و نبردن آهنگ واسه خودت هست و بس
    من گفتم شمایی که اینقدر انتقاد میکنید حالا به چه نتیجه ای رسیدید ؟
    آیا شادمهر متوجه اشتباهاتش شد و به بیراهه نرفت ؟
    یعنی اگه انتقادها کارساز نیست ما نباید انتقاد کنیم ؟ این حرف شما دیکتاتوری ه محضه بعدش از دولت انتظار دموکراسی داریم .. ما حرفمون رو میزنیم میخواد کارساز باشه یا نباشه اش به ما ربطی نداره
    ما حق انتقاد داریم و اصلا با نتیجه اش کاری نداریم .. مثلا وقتی همه ملت دارن میگن گرونی شده و نتیجه ای نده، دیگه نباید بگیم گرونی شده و دهنارو زیپ بکیشم ؟ اصلا حقیقت باید گفته شه و نمیتونیم خودمونو گول بزنیم .. اینکه دلیل نمیشه چون انتقادها کارساز نیست پس ما هم باید مثل ترسوها و ریاکارها که هر بار نظرشون با نظر جمع عوض میشه و از خودشون فکر و اراده و تصمیم و نظری ندارن عقب نشینی کنیم و حق اظهار نظر نداشته باشم .. چه کارساز باشه چه نباشه ما اگه از هر آهنگی بدمون بیاد میگیم بد و اگه خوشمون بیاد تعریف میکنیم این ما بودیم که باعث شدیم شادمهر به جایگاه فعلیش برسه اگه آهنگاش رو منتشر نمیکرد کسی اونو نمیشناخت ما بزرگش کردیم و هنرمندا بدون حضور طرفدارا هیچی نیستن پس نمیتونیم ریاکارانه رفتار کنیم چون تا ماها هستیم اون هست و حتی اگه خوشش نیاد هم باید بگیم .. چون حقیقت همیشه تلخ بوده
    از ماست که بر ماست

فعال
    خوشبختانه ب نظر میرسه ارتباط شادمهر با فرشباف شکرآب شده..اگه توجه کنید اصلا تو پیجش ی دونه تبلیغ هم واسه کوه نکرده...این خودش ی قدم مثبته

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    یعنی اگه انتقادها کارساز نیست ما نباید انتقاد کنیم ؟ این حرف شما دیکتاتوری ه محضه بعدش از دولت انتظار دموکراسی داریم .. ما حرفمون رو میزنیم میخواد کارساز باشه یا نباشه اش به ما ربطی نداره
    ما حق انتقاد داریم و اصلا با نتیجه اش کاری نداریم .. مثلا وقتی همه ملت دارن میگن گرونی شده و نتیجه ای نده، دیگه نباید بگیم گرونی شده و دهنارو زیپ بکیشم ؟ اصلا حقیقت باید گفته شه و نمیتونیم خودمونو گول بزنیم .. اینکه دلیل نمیشه چون انتقادها کارساز نیست پس ما هم باید مثل ترسوها و ریاکارها که هر بار نظرشون با نظر جمع عوض میشه و از خودشون فکر و اراده و تصمیم و نظری ندارن عقب نشینی کنیم و حق اظهار نظر نداشته باشم .. چه کارساز باشه چه نباشه ما اگه از هر آهنگی بدمون بیاد میگیم بد و اگه خوشمون بیاد تعریف میکنیم این ما بودیم که باعث شدیم شادمهر به جایگاه فعلیش برسه اگه آهنگاش رو منتشر نمیکرد کسی اونو نمیشناخت ما بزرگش کردیم و هنرمندا بدون حضور طرفدارا هیچی نیستن پس نمیتونیم ریاکارانه رفتار کنیم چون تا ماها هستیم اون هست و حتی اگه خوشش نیاد هم باید بگیم .. چون حقیقت همیشه تلخ بوده
    از ماست که بر ماست
    دوست عزیز حق با شماست و شما درست میفرمایید
    هر چقدر میخوایین انتقاد کنید
    موفق باشید

نیمه فعال
    دوست عزیز حق با شماست و شما درست میفرمایید
    هر چقدر میخوایین انتقاد کنید
    موفق باشید
    چشم شما هم میتونی مثل کسی که هر چی تو ظرفش میزارن رو میخوره حتی اگه محتویاتش سم باشه، همه چی رو قبول کنی و حق اعتراض و انتقاد نداشته باشی چون کارساز نیست اصلا انتقاد جیزه و خیلی بده ..
    ممنون اجازه دادین انتقاد کنیم ..سلامت باشین

صفحه 3048 از 4119 نخستنخست ... 204825482948299830383046304730483049305030583098314835484048 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 50 مهمان ها)

1. farshe22

کلمات کلیدی این موضوع