آهنگ عالی بود. همچنان داره پلی میشه. ممنون شادمهر
آهنگ عالی بود. همچنان داره پلی میشه. ممنون شادمهر
هیچ دفاعی از ترانهش ندارم ولی از خیلی ترانه هاش بهتر بود. داستان کسیه که بعد عاشقی کلا عوض میشه بعدش میگه اون خود منم....
این همه تقدیر و یکاری کن و سبب و چندتا کار دیگه رو میکوبین به سر کارهای جدید مطمعن باشید اگه یه روزی دوباره شادمهر همچین چیزایی بسازه حتما پخش میکنه اینجوری نیست که ده تا اهنگ هیت ساخته باشه ولی پخش نکنه و بره با جوونای داخل کار کنه. شاید فعلا چیزی که باب میلش هست رو نتونسته بسازه
چجور یه آهنگی که خودت میگی ترانه اش جالب نبود ب دلت نشسته؟
فقط صدا و احساس شادمهر این آهنگ رو سر پا نگه داشته تا یه عده خوششون بیاد.
این ترانه مردس که پشت حنجره طلایی مثل شادمهر پنهون شده
ترانه خودش به تنهایی جون دار باشه و شادمهر هم بخونه میشه علامت سوال میشه تقدیر و ...
به قول نیلوفرلاری پور: ای کاش شادمهر از شاعرها و ترانه سراهایی که هویت شناخته شده تری دارند وهنرشان ثابت شده است شعر بخواند.
شادمهر اگر میخاد دست چهارتا جوون رو بگیره خوبه دست جوونی رو بگیره که استعداد تو ترانه گفتن داره ولی گمنامه.
اینجوری منم تحسینش میکنم
تو این گروه فقط اون جوونی که گیتار میزنه لیاقت داشت یه استادی دستشو بگیره بقیه شون بی هنر بودن
ها لامصب گیتاره قشنگی زده...
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
آقا برای بار صدم، شعر مهمه مهم...
نمونه ی بارزش رو الان میتونم به اشعار روزبه بمانی اشاره کنم. اشعارش پر از آرایه است و باعث زیبایی شده... کلا مفهوم داره، لذت میبره آدم که گوش کنه...
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نقد من هم بیشتر روی ترانه هست. مخصوصا اونجاش که میگه بگو واقعا کی بود کی؟ :| سکته میده به آهنگ انگار
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)