[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه نمونه از فرمایشات گوهر بار مسعود راجب اهنگ همیشگی حالا بقیشم میزارم
اینجا ازش به عنوان پتانسیل دار اسم برده
وقتی که حرفای خودت یادت نمیاد چرت کم بگو
الان دقیقا چند ساله که اینجا یه روز خوش ندیده؟ همیشه جنگ و دعوا![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگش بار اول که گوشش دادم راستیتش خیلی دوسش نداشتم،البته شعرشو،چون سطحیه اما خوبیش اینه که داستان داره و اون ضعفشو پوشونده،اما در کل یه آهنگ دلیه و میشه باهاش تو تنهایی حال کرد...گیتار اول آهنگم خیلی یاد آهنگای قدیمی شادمهر انداختم..آهنگ شاهکاری نیس ولی آهنگ بدی ام نیس،ولی ازون مدل آهنگاس به نظرم که بعد از چندوقت جا میفته،شاید یکی دو هفته دیگه خیلی از نظرات منفی برگرده و معتدل تر شه!
با همه ی اینا شادمهر دیگه دنبال موزیکای ریسکی نیس و با توجه و شبیه به مارکت روز پیش میره،یجور محافظه کاری رو در شادمهر میبینم که البته حق باید داد بهش چون سن که میره بالا آدم محتاط تر میشه و روی یه خط سعی میکنه قرار بگیره و دیگه از ریسکای خیلی عجیب غریب که خیلی جاها باعث جریان سازیش میشدن و البته خیلی جاها باعث انتقاد بیش از حد طرفدارا میشد(مثه کارهایی از جمله بغض و ...)خبری نیس و سعی میکنه نه مثه سابق خیلی جلوتر از مارکت و نه عقبتر از اون حرکت کنه!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
حالا عب نداره
من بووودم آی دیووووووونـــــــــــــــ ــــــــــــه ، حیفـــــــــــــــــ یااادت نمــــــــــی مونــــــــــــــــــــــ ه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)