نوشته اصلی توسط Aghili چرا رو کنم وقتی دارید ازم انتقاد میکنید ترجیه میدم سوت بزنم و به افق خیره بشم داداش خودت بساز
نوشته اصلی توسط hoohoo مرسی اینقدر نکش هوهو
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط nasernew من اون پست رو ندیدم .. میتونم ولی نمیخوام؟ پس به کل اسکل شده و زده به سیم آخر باز اگه میگفت دیگه نمیتونم قابل توجیه تر بود چرا نتونه ؟ من تا مدت ها ناراحت بودم چرا نوازشُ که همه کارشُ خودش انجام داد خودش نخوند خیلی خوب می شد این ینی می تونم نمی خوام :|
نوشته اصلی توسط Aghili چرا رو کنم وقتی دارید ازم انتقاد میکنید ترجیه میدم سوت بزنم و به افق خیره بشم پس بزار یه انتقاد دیگه ازت بکنم . چرا دیگه ازینا نمیزنی
نوشته اصلی توسط KamkarDel اینقدر نکش هوهو اول تو اول تو
نوشته اصلی توسط nasernew پس بزار یه انتقاد دیگه ازت بکنم . چرا دیگه ازینا نمیزنی میزنه ولی تو خلوت خودش برا ما که حسرتشو میخوریم نمیزنه
نوشته اصلی توسط hoohoo چرا نتونه ؟ من تا مدت ها ناراحت بودم چرا نوازشُ که همه کارشُ خودش انجام داد خودش نخوند خیلی خوب می شد این ینی می تونم نمی خوام :| اره خب اینم حرفیه
نوشته اصلی توسط nimamusic میزنه ولی تو خلوت خودش برا ما که حسرتشو میخوریم نمیزنه نوازندگیش که تو پستای اینستاش هس درااامز هم می زنه جدیدا ولی یه آهنگ کامل نیست
9NIMA1
نوشته اصلی توسط hoohoo اول تو اول تو من اداشو درمیارم فقط
نوشته اصلی توسط nimamusic داداش خودت بساز هر وقت فربد و مسعود اشتی کردن منم خودم میسازم. در غیر اینصورت تیم بعدی رو رونمایی میکنم حالتون جا بیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 137 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن