نوشته اصلی توسط ebihamed قرار بر این بوده همین ماه باشه ولی دیگه بعد از سالها خودت میدونی دیگه سیستم شادمهر رو انشالله ک همین ماه پخش بشه...آهنگسازش کیه؟؟ جدیده یا از تیمای قبلیه؟؟
نوشته اصلی توسط ebihamed آهنگساز خودش نیست تنظیمم نمیدونم هنوز مهم همون تنظیمه چون شادمهر موقع تنظیم هر جا لازم باشه ملودی رو تغییر میده یه پرس و جو کن ببینیم خوشحال میشم یا نه
peyman.2012
نوشته اصلی توسط me16 زدی تو کار چاوشی؟ چاوشی همیشه بوده
نوشته اصلی توسط masoud741 انشالله ک همین ماه پخش بشه...آهنگسازش کیه؟؟ جدیده یا از تیمای قبلیه؟؟ انقد ماشالا همه تیزن که با اشاره ای لو میره قضیه ولی خیالتون راحت تیم تجربه کن نیست
نوشته اصلی توسط Farbod-7 مهم همون تنظیمه چون شادمهر موقع تنظیم هر جا لازم باشه ملودی رو تغییر میده یه پرس و جو کن ببینیم خوشحال میشم یا نه باشه بفهمم میگم ولی کار خوبی شده احتمال داره تا ولنتاین بیاد ولی من قول نمیدم که حرفم دو تا بشه چون شادمهر رو میشناسیم همه
ایشالا که میاد تا اون موقع
نوشته اصلی توسط ebihamed باشه بفهمم میگم ولی کار خوبی شده احتمال داره تا ولنتاین بیاد ولی من قول نمیدم که حرفم دو تا بشه چون شادمهر رو میشناسیم همه تنظیم خودش باشه سال دیگه این موقع بیاد هم خوبه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 تنظیم خودش باشه سال دیگه این موقع بیاد هم خوبه Like
نوشته اصلی توسط ebihamed باشه بفهمم میگم ولی کار خوبی شده احتمال داره تا ولنتاین بیاد ولی من قول نمیدم که حرفم دو تا بشه چون شادمهر رو میشناسیم همه داداش از کجا میدونی خوب شده...اگه چیزی میدونی بگو خواهشا... راستی آهنگسازش سابقه همکاری با شادمهر داره یا نه؟؟
نوشته اصلی توسط masoud741 داداش از کجا میدونی خوب شده...اگه چیزی میدونی بگو خواهشا... راستی آهنگسازش سابقه همکاری با شادمهر داره یا نه؟؟ تا ولنتاین صبر کنیم ببینیم چی میشه پخشش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 64 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن