ساعت ۹ شب کیفیت اصلی آیتونز پخش میشه
ساعت ۹ شب کیفیت اصلی آیتونز پخش میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بهتر از کوه بود.
و البته خیلی بهتر از کارهایی که با پویان کار کرده.
دیگه انتظار اون شادمهر سابق رو نمیکشم چون میدونم حالا حالا ها بهش نمیرسم.ولی حداقل نسبت به چندتا کار قبلی این بهتر بود.شعرش خوب بود.
از کارای ریتمیک قبلی خیلی بهتر بود ترانشم خوب بود.البته محسن شیرالی گفته خیلی قسمتای ترانه را شادمهر خودش تغییر داده..در کل قابل قبول بود ولی در حد شادمهر نبود...شادمهر داره آهنگای کنسرتی میخونه واسه کسب درآمد
از این همکاری حمایت کنید مطمئن باشید خیلی خیلی بهتر این هم خواهیم شنید همینم از کارهای دو گروه قبلی بهتر بود چون قربانپور آهنگساز خوبیه
منم این اهنگو پیشرفت میدونم نسبت به اهنگهای قبلیش که با تیم تجربه گر و تصویر ساز کار کرده بود
از آهنگ وارث که به نظر من آخرین کار قشنگ شادمهر بود.امروز این آهنگ ب دلم نشست بعد مدتها.یادمه سر آهنگ کوه تا نصفه کار آهنگ و پاک کردم.به قدری که این آهنگ مضخرف بود.یادمه اولین کامنتم من اینجا گذاشتم و به شدت انتقاد کردم.ولی به نظرم قربانپور یا همین محسن شیرالی خیلی بهتر از نفرات قبلی هستن.امیدوارم رفته رفته این آهنگ طرفدارهای شادمهرم راضی کنه.
تنها چیزی ک تو ذوق میزنه افکت روی صدای شادمهره...آخه صدای ب این خوبی احتیاجی ب افکت نداره
لعنتیه جذااااااااااااااااب.چه قد موزیک ویدئوش خوبهههههههههه.چه اکت های خوبی داره این شاددددددمهررررررررررررررر ررر
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)