شادمهر گذشته تموم شده باید به همینا دلخوش باشیم
شادمهر گذشته تموم شده باید به همینا دلخوش باشیم
این آهنگ به درد مارکت و بازار میخوره و تونسته 90 درصد شنونده ها رو راضی کنه
نگاه به اینجا نکن که خیلی کارشناسانه برخورد میشه با موسیقی
خیلیا میگن آهنگ جدید بیاد بشنویم حال کنیم بعدشم یه آهنگ دیگه میاد با اون حال کنیم
اما اینجا میخوان با آهنگ زندگی کنن واسه اینه ارضا نمیشی از این آهنگ
در کل به جز تنظیم کار که خیلی ساده و معمولیه بقیه کار نمره قبولی میگیره به نظر من نابلد و از شنیدن صداش بسیار لذت میبرم
اما به عنوان یه کسی که سال هاست با موسیقی این آدم زندگی کردم و بزرگ شدم اصلا راضی کننده نیست
اما من به خودم خوروندم این مسئله رو که شادمهر آدمی نیست که حتی خودشو تکرار کنه
پس انتظار برگشت فایده نداره
باید امیدوار باشیم تو انتخاباش دقت بیشتری کنه که اسمش بیشتر از این خراب نشه
ویدئو هم خوب بود
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
ایراد بنی اسرائیلی میگیری مصطفی جان مشکل افکتش چیه کسی که میکس کرده صلاح دونسته صدا را تیون کنه تو عادت هم رو صدای شادمهر افکت بود
به نظر من تنظیمش خوبه و میلاد هاشمی متخصص این تیپ فضاها و تنظیماس
ملودی هم به خصوص قسمت ترجیع بند خیلی قشنگ و گیراست
مشکل اینجاست که این جور آهنگها با سلیقه همه جور نیست
یادش بخیر یه زمانی شادمهر «ماندگار» میخوند...
من که ناامید شدم از شادمهر که خودش تمام کارو رو انجام بده، فعلا با صداش حال میکنیم
بنظروم بیشتر وقتشو صرف خامواده و تور میکنه دیگه وقتی براش برای کار درست کردن نمیمونه
پیمان جام منم میگم که این تیون افراطی برای بیست سال پیشه اونوقت یه امتیاز محسوب میشد حتی یکی مثل اصفهانی که انقدر صدای قوی داشت هم تو آلبوم برکت به صورت افراطی این کارو میکرد و حال میکردیم باهاش ولی خیلی وقته منسوخه و به نظرم نشون میده چقدر بی اهمیت کار کردن
تنظیمش مشکلی نداره وقتی ملودیش این باشه تنظیم کننده چکار میتونه بکنه هر چند که سطح میلاد هاشمی هم همینه
روزی 50 تا مثل این آهنگا منتشر میشه اگه شادمهرو پیگیری میکنم برای شنیدن این آهنگا نیست
من که به ندرت کار پاپ اونم ایرانی گوش میدم چاوشی و شادمهر و پیگیری میکنم به امید شنیدن یه کار خوب چاوشی بعضی وقتا نا امیدم میکنه ولی هر از گاهی کار خوبم منتشر میکنه ولی شادمهر خیلی وقته حتی یه ترکش نبوده که بره تو پلی لیستم همش شده یه بار شنیدن و رفتن تو آرشیو
انگار واقعا دوران شادمهر تموم شده
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)